Bildirim
Geçinemiyorum :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hard csb cevap vermeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şeytanı sevmiyorum ama, fikirleri hoşuma gidiyor! -
quote:
Orijinalden alıntı: last_emperor3227
Hard csb cevap vermeyin
Siz çavuşlar ne kadar alıyorusunuz ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lja69
quote:
Hard csb cevap vermeyin
Siz çavuşlar ne kadar alıyorusunuz ?
Ne kadar tokatlandıysa o kadar alıyorlar o aydaki performanslarına bağlı olarak değişiyor._____________________________ -
Bilader bu numaralar baydı artık kimse yemiyor boşuna çeneni yorma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şeytanı sevmiyorum ama, fikirleri hoşuma gidiyor! -
sözleşmeli er olarak görev yapıyorum 3500 TL _____________________________ Bir saniyesine bile hakim olmadığınız bir dünya için;bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. -
quote:
Bilader bu numaralar baydı artık kimse yemiyor boşuna çeneni yorma
newlere yediririz usta sıkıntı yok
_____________________________ -
Newbie
+ "newlere" new diye mi okuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 4 Eylül 2015; 15:56:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum." -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Al1mert
Newbie
en fazla 7 ay :)_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler