Savunma Roketatar 26000 Hafif Lazer Topu 7600 Agir Lazer Topu 1000 Gaus Topu 200 Iyon Topu 300 Plazma Aticilar 100 Küçük Kalkan Kubbesi 1 Büyük Kalkan Kubbesi 1 Yakaliyici Roketler 58
500-650 arasi gar dan sonra ...( Gezegenler arası Roket)
Savunma Roketatar 11.572 Hafif Lazer Topu 4.578 Küçük Kalkan Kubbesi 1 Büyük Kalkan Kubbesi 1
1 Aydır some saldiriyor, somürge uzak ve orada ay im yok. Kendisinin ayı var. Filolarımız denk ama o 470. sirada ben 1250 de. En sonunda yeter diyip Savunamyi GAR lama kararı aldım ve 2 arkadasa yeni hesap aldirip yanina bütün somleri yanından aldirdim. Kendi somlerimle birlikde bir muddet sonra bi gece saat 4 e kadar garladık.
Sonuc yukarıda ünite kaybini hesap bile edemedim. Ama 100 K civarı zarari var. Pek istemesemde bunu yaptım. Burada 300-500 komluk savasları gorunce bunu yazmak istedim. Bazı arkadaslar Savunma basılırmı ne kadar basmak lazım demiş işte gordugunuz savunmayi 1 gecede bu hale getirebiliyoruz.İstesek sıfırlayabilirdikde ama o kadar zarar yeter ona. Gerci şimdi beyaz bayrak salladik birbirimize.
SAvunma yapmak isteyenlere duyrulur ya Ay a yada hiç yapmayın ve yaparsanızda benim gibi kişilerden uzak durun.
peki sen ne kadar zarar ettin roketlere lpg taktırmadınız herhalde ikinizinde kaybı olmuş sonuç olarakda kazanan olmamış
iii yapmışınız
beni böyle bir saldırı en fazla 25 gün geriye atar.
günde 4 milyon maden üretimimle 3-4 haftada toparlanırım....
günde kaç metal kristal deutirium.. ???*******
en iyi savunma online olmaktır
şu gravitasyonu bıtırebılsmde rahatlasam paso roket basıyorumkı saldıramadan caysınlar diyee bela bir araştırma acaba 2 kademe yapmayı dusunen olmuşmudur
e17 de bu savunmanin 3-4 kati bir savunma garlandi toplam 3500 gar ile :)
e17 forumunda hala duruyo birkac sayfa geriye bakarsaniz gorursunuz gecilmez savunma neye denirmis:)
en iyi savunma pc nin başında sabahlamaktır
500 gar kaç kilo maden eder tahminen?
adamın kalan savunma da idare eder belli bi sureliğine
Kendi zararımıda ben hesap edemedim bi 50 k da en az benim vardır. Maksat savaşmak, heyecan yapmak. Zararımı dusunmedim. Baya bi sıkılmıştım oyundan ekşın olsun diye yoksa yapilacak bişi değil bu gar işi. 5-6 M en az sadece Deut zararım var. Gerisini siz dusunun. Gar yapmak için yapilan malzeme + yeni hesapların silolarını 4 e getirmek hemde 16 somurgede.
100 M de benim zarim var gibi ama bilirsiniz bazen bişiler yapmak lazim. Evren birinciside kucumsede beni zarar vermek için her şeyi yaparım...
Zararına da olsa yaptım bunu. Maksat eksın olsun...
ben bu dediğini trafımda herkese yapıyordum zararına gar atıyordum ama birini kaçırmışım gözden 10.000 ra 7500 hlt dikmiş bi ara indirmem lazım yakınımda olup da saldıramadığım tek adam bu buna da dalacak vaziyete getirmeliyim sonra muhriplerle 5-10 tur yaptımmı savunma basmaz artıkım
yakınımda herkese dalabiliyorum bu ii bi avantaj saldırı yapacak olunca 16 filoyu en yakınlarınıza atıp kısa zaman sonra yaklaşık 1,5-2 saatte geliyorlar mal ile hepsi de bi daha bi daha 3-4m mal toplayıp bi sonrakine kadar zevkini surebilirsiniz
heyecan olmuş
şimdi korktum valla bende benim de 50000 roketatar, 25000 hafif lazer, 500 ağır lazer, 500 gaus, 250 iyon, 1000 plazma ve 80 de yakalayıcı var... ölüm yıldızlarını da savunma amaçlı tutuyorum...
sende baya sağlam savunma varmıs evrende kaçıncı sıradasın
quote:
Orjinalden alıntı: E1965
en iyi savunma pc nin başında sabahlamaktır
Bıraktığım için ne kadar mutluyum şu illeti
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
sende baya sağlam savunma varmıs evrende kaçıncı sıradasın
ilk 200'deyim...
kötü zarar yemişsin
sadece caydirmalik bir savunma basin benim eski bir evrende olan hesabimda 50 plazma 1k roket 1k hafif var sadece sonda atiyorlar hee.. yerde filo birakirsaniz patlatirlar