Şimdi Ara

Geçici Olarak Ücretsiz Olan veya Ücreti Düşen iOS Oyun ve Uygulamaları [ANA KONU] (351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
12.677
Cevap
1.111
Favori
1.065.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşlar.Kaçırmıyorum böyle güzel uygulamaları
  • Xhantinmisin nesin amma egolu adamsin ya uzun zamandir takip ediyorum cok uygulama indirdim burdan ama hic tartismalara girmedim hic yorum yazmadim ama sanki sen istiyosun ki gidince sana yalvaracak millet don diye! gittiysen bidaha girmezsin konuya olur biter. Tek paylasim yapan sen degildin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim
  • Paylaşım için teşekkürler. Oyun gerçekten güzel ve farklı

• beyler appzapp ne oldu? markette çıkmıyor? ayrıca bu ücretsize düşen pro uygulamaları nerden takip ediyorsunuz?
  • Appsfire indirebilirsiniz, ben ordan takip ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar istenmeyen mesajları engelleyebileceğimiz bi program bilen varmıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

beyler appzapp ne oldu? markette çıkmıyor? ayrıca bu ücretsize düşen pro uygulamaları nerden takip ediyorsunuz?

AppZapp 1 ay önce falan söylemişti AppStoredan kaliricagini uygulamasini. Ama neden olduğunu bilmiyorum. Fakat önceden beri kullananlar kendi hesaplarinda bulabilecekmis yani tamamen kaldırılmamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

beyler appzapp ne oldu? markette çıkmıyor? ayrıca bu ücretsize düşen pro uygulamaları nerden takip ediyorsunuz?

AppZapp 1 ay önce falan söylemişti AppStoredan kaliricagini uygulamasini. Ama neden olduğunu bilmiyorum. Fakat önceden beri kullananlar kendi hesaplarinda bulabilecekmis yani tamamen kaldırılmamis.

evet tamamen kaldırılmadı

• quote:

Selam;

dediniz bakayım dedim Appzapp HD Pro yani iPad için olanı markette duruyor fakat iPhone için olanı ne yazık ki kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 19 Ocak 2014; 2:59:21 >
  • quote:

Tekrar AppStore'a konulacak sanırım bir süreliğine kaldırmışlardı heralde.
  • Tamamen kaldırılmadığına inanırım halen kullanmaktayım

• Appadict den Pro sunu indirdim yapacak birşey yok

• arkadaşlar vpn ile ilgili ücretsiz veya ücretli olup önerebileceğiniz bi app var mı? enpara iadesi varken alalım
  • itunes.apple.com
    iTunes Store’a bağlanıyor.
    https://itunes.apple.com/tr/app/cling-thing/id644211512?l=tr&mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperiOsus -- 19 Ocak 2014; 23:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ben igo Turkey uygulamasını aldım hocam. Appstore'da igonun avrupa için olan uygulaması da vardır mutlaka ama fiyatını bilmiyorum. Enpara bir ayda 50 TL na kadar yapılan alışverişin %50 sini iade ediyor. Avrupa haritasını içeren uygulama için de bu indirim geçerli olur. Garminle ilgili bilgim yok, bu konular için forumun gps-navigasyon bölümünde yardım bulabilirsiniz.

Nasıl hocam programdan memnun musunuz? Android telefonumda kullanıyordum memnundum appstoredaki yorumlara baktım google aramanın kaldırılmasından şikayet edilmiş birtek.

Birde siz 3G tablette mi kullanıyorsunuz? Bende wifi modeli var konum bulmada sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum.
  • İgo navigasyon programını ortak alabiliriz aslında arkadaşlar. Enpara bende var. 40 TL uygulama %50 sini geri alacağız. 20TL danaya girer gibi girelim 4-5 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

İgo navigasyon programını ortak alabiliriz aslında arkadaşlar. Enpara bende var. 40 TL uygulama %50 sini geri alacağız. 20TL danaya girer gibi girelim 4-5 kişi

Hocam konuyu en başından beri bu sadece ikinci kirletişim ama dayanamadım. Konu dışında dahi böylesi bir espriye rastlamadım. Koptum gülmekten; danaya girer gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.