Allah bin belanı versin ösym o kadar emek o kadar çalışma hepsi vakit kaybıymış hiç çalışmadan da girsem aynı puanı alırdım üstelik beni üzen şey zor denemelerde aldığım puanın aynısını bu sınavda almış olmam çok üzücü o kadar fenden 33 netim var ama 110k'dayım zaten sonucu görür görmez hemen ağladım şimdi yeni yeni kendime geldim yazıklar olsun yine ağlıyorum bin belanızı versin sizin
Geçen senede daha kötü yaptım. Mesaj ve nick uyumum her şeyi anlatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çalış çabala , istediğini alamadığın için mezuna kal çalışan emeğinin karşılığı alır diye düşün geceni gündüzüne kat hayallerin hedeflerin uğruna ; sonrasında hiçbir eleyiciliği olmayan saçma sapan bir sınavda tahmin bile edemeyeceğin bir sıralama gelsin….
Şuan düşünüyorum keşke geçen yılki sıralamamla yerşleşseymişim. Bütün çalışmalarım emeklerim boşunaymış gibi geliyor. Kendime yediremiyorum bütün zorlukları göze alıp berbat bir sonuçla karşılaşmayı :(((
Biliyorum ygs bu , bu kadar üzülmeye değmez ama yinede piyasadaki en zor kitapları,denemeleri çözüp en ince ayrıntısına kadar inceleyerek ; senin kadar emek vermeyenlerinkiyle benzer veya onlarınkinden çoook daha kötü sonuçların gelmesi…
Neyse geçmiş geçmişte kaldı , yola devam…
Not: Geçen yılkinden kötü değil ama yakın bir sıralama :(