Şimdi Ara

GEÇEN SENEDEN KÖTÜ SIRALAMA YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün emeğim çöpe gitti resmen inşallah geçen senekinden düşük gelmez diye dua ediyorum var mı böyle mezun kardeşlerim

• var ben tyt yi resmen batırdım ayt fena değildi ama ayırıcı kısmın tyt olacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık olsun hocam bilemezdik ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyleyim. Sınav nasıl geçti dersen cevap vermemem. Ben de anlamadım Tüm yıl çalışacağıma, sınavdan önce okunmuş pirinç yutsam daha iyi yapardım

• Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    ben bütün sınav rabbi yessir vela tuassir rabbi tevmim bil hayr çektiydim 2015-2016 senesin de gayetde yardımı oldu istediğim yerdeyim :D
  • Ben de daha kötü yapabilirim.

• Vallahi hocam bir yerden sonra mıctıgımı toparlayamayacığımı anladim sorularla oyun oynamaya başladim daha kötü gelecek ya da en azından tatmin edecek bi sonuç alamicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de öyleyim. Geçen seneki gibi bekliyorum veya daha kötü. Geçen seneki gelse razıyım. 3. seneye kalırım belki. Sene başında 3. seneye kalınır mı ya yuh diye garipsemiştim bir kişiyi içimden. Ama insanın başına her şey gelebiliyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 1 Temmuz 2018; 15:40:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende varım

• benide ekle geçen sene 50 k dı bu sene daha da dusecek gibi.
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam geçen yıl mezuna kalmam ben asla diyodum 3.yılı bile düşünüyorum şuan ya bu kadar kötü geçeciğini tahmin etmemiştim hiç
  • Merhaba

Bende bundan korkuyorum. Emeklerim boşa gitmiş gibi. Tek isteğim yüz bin içinde olmak. inşallah güzel olur. Hayırlısı artık lakin üçüncü seneye kalmayı düşünmüyorum. Bünyem kaldırmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.