Şimdi Ara

geçen sene okulda yediğim dayağın intikamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler fazla uzatmadan söze başlayayım 10. sınıfın ilk günüydü tabi kendimi üst sınıfa geçmenin gururuyla büyük görüyorum okula girdim tören sırasında arkadaşlarla sohbet ediyoruz felan bizde E sınıfındayız 9'lara en yakın sınıf müdür konuşuyor arkaplanda biz de arkadaşlarla yaz tatili anılarımızı anlatıyoruz derken gözüme alt sınıflardan bir kız çarptı aşık oldum kıza gel zaman git zaman cesaretimi toplayıp açıldım kıza kızın da aynı sınıftan yeni sevgilisi varmış çocuk çıkışta beni evire çevire dövdü eve gittim annem yüzümü görünce ağlamaya başladı babam gelince o da üzüldü sordu ne oldu oğlum kim dövdü seni diye olayı anlattığım gibi bir tokat da babamdan yedim dedi elin veledinden dayak yemişsin yaşından utan dedi o çocuğu dövüp yamulmuş suratının fotoğrafını bana göstermezsen sana saygım kaybolur dedi. Ben de iyice sinirlendim çok büyük bir hevesle evde çalışıp BOMBA vücut yapmaya karar verdim şınav mekik vs. derken bu çocuğu okul çıkışında yakaladım geçen seferki kadar acılı olmasa da yine dayak yedim ama bu sefer çocuğa da zarar verdim en sonun da bu iş böyle olmayacak dedim obamayı aradım dedim bro bana oradan 3-4 tane zebani gönder mevzu var dedim tamam kanka dedi 1 haftaya kargoyla geldi bizimkiler topladım bunları bastık müdürün odasını oradan çocuğun adresi aldık girdik evine annesi babası kardeşi kendisi kim var kim yoksa canları çıkasıya kadar dövdük çektim fotoğrafı babama gösterdim buyur baba dedim o da aferin oğlum dedi şimdi bana ödül olarak uzaktan akrabası Polly Karpova'nın yanına gönderiyor kızı da Nelly Karpova güzel bir şeyler olursa kızla ss atarım

• Okumayın Zebani var !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FugaziBK -- 30 Ağustos 2014; 16:25:28 >
  • "obamayı aradım dedim bro bana oradan 3-4 tane zebani gönder mevzu var dedim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentObama -- 30 Ağustos 2014; 16:25:43 >
  • Okuyun zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZEBANİ
  • Okumayın portatif zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam konuya gülerek girmiştim aklıma komik bir şey gelmişti anlamsızca sırıtıyordum, inanır mısın yazdıklarını okuyunca gitti tüm yaşama sevincim. somurtarak çıkıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • what?
  • Obamadan sonra okumadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.