Şimdi Ara

GEÇEN Sene egom çok yüksekti şimdi tipim kaydı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar içimde kalmasını istemiyorum bazıları ibret alsın onun için yazıyorum...

KESİN OKUYUN BOŞ Bİ KONU DEĞİL!
    Şimdi ben 15 yaşında manken gibi bir çoçuktum tek sorunum dişlerimdi o zaman ama yakışıklı olduğum için egomda yüksekti yani arkadaşlarımı falan küçük düşürüyordum kimisine tipsiz kimisine pörtlek göz gibi 100 lerce lakap takıyordum....

ha bunu ben kendim demedim bana arkadaşlarım tanıdıklarım söylüyordu....
    kız çevremde haliyle fazlaydı yani ilgi gösteren çoktu...

16 Yaşıma geldim hayvan gibi oldum 100 kilo falan bunun konuyla ilgisi yok ama olsun yazayım dedim ve yine yüzüm güzeldi ve sonlarına doğru 16 yaşın kilo verdim 70 e düştüm ondan sonrada egom yine yükseldi ve bu sefer işte herşey bu sefer başladı....

17 yaşındayım ve 6, 7 aydır 10 larca sorunla karşılaştım Allah'mı çaprtı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama ben öyle Allah'a kitaba bağlı bi insan değilim cenabet dolaştığımda oluyordu baya baya...

Burnum büyüdü, kulaklarım büyüdü, dişlerim düzelmişti ama tel olmasına rahmen yine yamuldu...

ASIL Sorunlar....

Dünyada 500.000 kişide bi görülen alın kemiği (frontal kemik büyümesi) hastası oldum şuan alnım davul gibi oldu görüntü olarak çok itici insanı uzaylı gibi gösteren bi durum...

Ve kafamın arkasındaki kemik normal bi yapıdayken 2 ayda öyle bir şiştiki görenler hayrete düşüyor... Yumurta kafa olmuşsun diyorlar.... Gerçekten tipim şeklim kaydı... no ss no güven demeyin hangi psikoloji içerisinde olduğumu bi ben bi Allah bilir... onun için atamam...

SİZE TAVSİYEM Kimsenin tipiyle ne olursa olsun dalga geçmeyin kendini diğer kişilerden yakışıklı görmeyin yani karşı tarafı küçük düşürmeyin şekil şemal tip yakışıklılık çirkinlik konusunda...

Hiç beklemediğiniz anda bi anda neye uğradınızı şaşırırsınız çok görüyorum burada dalga geçenleri onların hallerini gerçekten merak ediyorum hangi amaçla dalga geçerseniz dahi yine günahtır..

Ben bunun farkına vardım şuan ne yapacağımı bilmiyorum gelipte kafayı kes kurtul demeyin ben sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim.

Bu arada ergenliğe erken girdim baya kalıplı birisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_Sultan -- 5 Ekim 2012; 0:48:51 >

• bence sana bi kafa atmislar sende bayilmissin ruyadasin iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 5 Ekim 2012; 0:11:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sunu sana söyleyimm,,

herkesin burnuna kasına kelime yapa yapa bende gözde görülür farklılıklar oldu:)) çoğu arkadasım insanların popolarına göbeğine heryerine kelime yapa yapa kendileri ne hallere düştüler ve hepimiz farkındayız bunun birgün bizimde basımıza geleceğinin..hakikaten ALLAH çok büyük:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_Sultan

Arkadaşlar içimde kalmasını istemiyorum bazıları ibret alsın onun için yazıyorum...

Şimdi ben 15 yaşında manken gibi bir çoçuktum tek sorunum dişlerimdi o zaman ama yakışıklı olduğum için egomda yüksekti yani arkadaşlarımı falan küçük düşürüyordum kimisine tipsiz kimisine pörtlek göz gibi 100 lerce lakap takıyordum....

16 Yaşıma geldim hayvan gibi oldum 100 kilo falan ama yine yüzüm güzeldi ve sonlarına doğru 16 yaşın kilo verdim 70 e düştüm ondan sonrada egom yine yükseldi ve bu sefer işte herşey bu sefer başladı....

17 yaşındayım ve 6, 7 aydır 10 larca sorunla karşılaştım Allah'mı çaprtı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama ben öyle Allah'a kitaba bağlı bi insan değilim cenabet dolaştığımda oluyordu baya baya...

Burnum büyüdü, kulaklarım büyüdü, dişlerim düzelmişti ama tel olmasına rahmen yine yamuldu...

ASIL Sorunlar....

Dünyada 500.000 kişide bi görülen alın kemiği (frontal kemik büyümesi) hastası oldum şuan alnım davul gibi oldu görüntü olarak çok itici insanı uzaylı gibi gösteren bi durum...

Ve kafamın arkasındaki kemik normal bi yapıdayken 2 ayda öyle bir şiştiki görenler hayrete düşüyor... Yumurta kafa olmuşsun diyorlar.... Gerçekten tipim şeklim kaydı... no ss no güven demeyin hangi psikoloji içerisinde olduğumu bi ben bi Allah bilir... onun için atamam...

SİZE TAVSİYEM Kimsenin tipiyle ne olursa olsun dalga geçmeyin kendini diğer kişilerden yakışıklı görmeyin yani karşı tarafı küçük düşürmeyin şekil şemal tip yakışıklılık çirkinlik konusunda...

Hiç beklemediğiniz anda bi anda neye uğradınızı şaşırırsınız çok görüyorum burada dalga geçenleri onların hallerini gerçekten merak ediyorum hangi amaçla dalga geçerseniz dahi yine günahtır..

Ben bunun farkına vardım şuan ne yapacağımı bilmiyorum gelipte kafayı kes kurtul demeyin ben sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim.

Hocam İnşallah yine eskisi gibi olursun
    Şimdiki durumuna üzüldüm ama birşey sorcam neden dalga geçtin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febelsa -- 5 Ekim 2012; 0:12:43 >

• 15 yaşında manken gibi çocuktumdan sonrasını okumadım.
  • Tamam.
  • Cool story bro 4 yıldır cenabetim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

bence sana bi kafa atmislar sende bayilmissin ruyadasin iyi geceler

Kaç kere kafa atmayı denediler ama hiç kafa yemedim bence sen benden kafa yemek istemiyorsan burayı terket ;)
  • quote:

quote:

Kaç kere kafa atmayı denediler ama hiç kafa yemedim bence sen benden kafa yemek istemiyorsan burayı terket ;)

hala egon yuksek sana burdan bi cakarim simdiki haline sukredersin hadi kolay gelsin

• quote:

Arkadaşlar içimde kalmasını istemiyorum bazıları ibret alsın onun için yazıyorum...

16 Yaşıma geldim hayvan gibi oldum 100 kilo falan ama yine yüzüm güzeldi ve sonlarına doğru 16 yaşın kilo verdim 70 e düştüm ondan sonrada egom yine yükseldi ve bu sefer işte herşey bu sefer başladı....

ASIL Sorunlar....

Uzuldum.

Ayrica kalbinde kibir olan cennete giremez hadisini hatirlatirim.

Kardesim buda sana ders olsun. Hadi selametle

• 15 yaşındada manken gibi değildin şimdide değilsin keşke yaratan bir güç verseymişde herkes kendini normal insan gözüyle görebilseymiş çevrene bak kezbanalara bak adriana lima havalarına bak ne demek istediğimi anlıcaksın..
  • Benim de senin gibi bi arkadaş var baya uzun boylu poslu bişey , yakışıklı da sayılır , hiç de susmaz yani o kadar konuşur ki millet suratına karşı sus yeter kafamızı .. şeklinde söylerler , söylesen bile lafını bitirmeden susmaz , 1 dk da anlatılacak şeyi 10 dakika boyunca anlatabilecek kadar ağzı laf yapan biri , master yani.

Bu çocuk her canlıyla dalga geçebilir , yoldan geçen fakire laf atar , kambur yaşlı amcaya laf atar ama öyle şeyler söyler ki , şimdi burda yazsam ruh hastası vicdansız mı bunları diyen dersiniz , ama bazen öyle laflar ediyo ki gülmekten gözümüzden yaşlar geliyor , bu arkadaşın çocuğu kesin sakat doğacak eminim , okulda dalga geçmedik insanevladı bırakmadı o çocuk doğabilirse yine iyi aslında , Allah seni çarpmış da benim arkadaş hala devam ediyo o da senin gibi perte çıkmasa bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 5 Ekim 2012; 0:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownzerr

Cool story bro 4 yıldır cenabetim

ne alaka ben asıl sorun olarak dalga geçtiğim için böyle oldum diyom
  • Bu ne lae. Git metin 2 kas egon yüksek olunca bütün sınıfın kızları önünde çıplak bekleyecek zaten
  • quote:

quote:

quote:

hala egon yuksek sana burdan bi cakarim simdiki haline sukredersin hadi kolay gelsin

sen kaç kuruşluk adamsında benimle dalaşıyon buradan?

Bak ben bulaşılmaması gereken birisiyim fazla uğraşma bulurum seni sonrasını ben, sen ve Allah bilir ;@

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Benim de senin gibi bi arkadaş var baya uzun boylu poslu bişey , yakışıklı da sayılır , hiç de susmaz yani o kadar konuşur ki millet suratına karşı sus yeter kafamızı .. şeklinde söylerler , söylesen bile lafını bitirmeden susmaz , 1 dk da anlatılacak şeyi 10 dakika boyunca anlatabilecek kadar ağzı laf yapan biri , master yani.

Bu çocuk her canlıyla dalga geçebilir , yoldan geçen fakire laf atar , kambur yaşlı amcaya laf atar ama öyle şeyler söyler ki , şimdi burda yazsam ruh hastası vicdansız mı bunları diyen dersiniz , ama bazen öyle laflar ediyo ki gülmekten gözümüzden yaşlar geliyor , bu arkadaşın çocuğu kesin sakat doğacak eminim , okulda dalga geçmedik insanevladı bırakmadı o çocuk doğabilirse yine iyi aslında , Allah seni çarpmış da benim arkadaş hala devam ediyo o da senin gibi perte çıkmasa bari.

benim bi tane arkadaşımı anlattın sanki altımıza işerdik gülmekten istemeden olsa yine güldürüyodu

• quote:

Benim de senin gibi bi arkadaş var baya uzun boylu poslu bişey , yakışıklı da sayılır , hiç de susmaz yani o kadar konuşur ki millet suratına karşı sus yeter kafamızı .. şeklinde söylerler , söylesen bile lafını bitirmeden susmaz , 1 dk da anlatılacak şeyi 10 dakika boyunca anlatabilecek kadar ağzı laf yapan biri , master yani.

Ben yaşlı bi adamla falan kendimden büyüğümle asla dalge geçmedim ben sadece yaşıtlarımla dalga geçmezdimde öyle takılırdım ama bazen ağır olurdu tabi..

Allah'ın takdiri böyle şimdi akıllandım iş işten geçmedi ama öncelikle alım kemiği ameliyatı oluyorum 10 gün sonra dişler düzeldi falan ama 1 sorun çıktı bunların üstüne kafa arkası çıkıklığı en büyük sorun o bakalım onu nasıl tedavi edeceğiz...

• ergenliğe geç girmişsin dostum bana kalırsa. İlerleyen zamanlarda tipin oturur diye duşunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serotr

quote:

benim bi tane arkadaşımı anlattın sanki altımıza işerdik gülmekten istemeden olsa yine güldürüyodu

Aynen kardeş , küçüklüğümden beri yaşlılara aşırı bi merhametim var , dolmuşa binerken zorlandığını göreyim koşup yardım ederim sanyesinde , yer vermede saniye gecikmem.Ama bi kere okul çıkışı 4-5 arkadaş eve gidiyoruz , bi yaşlıya bi laf attı tam hatırlamıyorum ama gülmekten gözümden yaşlar geliyo gülmek istemiyorum ama millet de öldü gülmekten , 2 sene o adamla okuduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi.

• [size=7]FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.