Şimdi Ara

GEÇEN BAŞIMA NE GELDİ BEYLER BAKIN AZ TİRSİYORUM (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz okulundayim.pazartesi sali günleri dersim var geri kalan gunlerde boşum. Benim bi kedim var gozunde ufak bi rahatsızlık vardi ona damla almak için veterinere gittim veterinerdeki adamda çok iyi biri çıktı bana damlayi falan bedavaya verdi adamla çok iyi arkadaş olduk falan derken bana dedi yarn gel içelim. tamam dedim. Yarın oldu elimde biralar gittim dükkâna 60 yaslarinda bi amca vardi oda tam kafa adam ücumuz atladk arabaya bi mekan varmis bunlarin oraya icmeye gittik. Ulan bole kus uçmaz kervan geçmez derler ya ayni o şekil bi yerde bi tane ev var müstakil. Adam evin kapisini bi acti size yemin ediyorum kapiyi açmasıyla isiklar otomatk yandı müzik otomatik açıldı ortada bi masa var sadece baska bi halt yok adamlara zamaninda ceyrek ikramiye çıkmış zevkine mekan yapmislar kendilerine böyle.

Neyse biz oturduk masaya sohbet muhabbet koyu kari kiz mevzulari artık rahatiz kufurler falan havada ucusuyo kafalar çakırkeyf oldu. Bu 60lik amca dedi dağa Çıkak hava çok sicak. Çıktık dağın tepesine iciyoruz kafalar iyice güzel oldu gece olmus 2 buçuk. Bu amca dedi ben eve gecim siz takilin hanım kizar bana dedi amcayi eve bıraktık biz bu veteriner adamla arabadayiz içioz kahkaha girgir samata kopuyoruz. Sonra dedim abi gec az ben kullaniyim yan koltukta oturunca midem bulanio dedm tamam dedi gectm kullaniyorum bi elimde bira bi elimde direksyon yamuk yumuk dağa cikiyoz allah muhafaza yanls bse yapsam ucurumdan yuvarlancaz .

Giderken boylr cok zifiri karanlik biyere geldik adam dedi hacım biliyonmu buralarda çok cin var binlerce var burada yasiyolar ver burda ben kullanayim kontrolu ele alirlar seni tanimiyolar beni taniyolar dedi. .dedim abi ne diyosun bismillah. Adam kahkaha atmaya başladı hacimmmm buralarda cokkk var coookk dedi kafasini cikardi camdan cinlere ana avrat küfür ediyo. Seni onlarla tanistirayim mi dedi. Abi yok kalsin dedim baya israr etti tanistiriyim diye bende yok diyorum her seferinde. Sonra durdu camdan kafasini çıkardı cinle muhabbet ediyo ulan aklım cikiyo benim altima edicem nas felak surelerini okuyorum deli gibi. Sonra dedi hacim bunlar senle tanismak istiyo ben emir kuluyum götürmek zorundayim seni dedi. Orda biraz durdu bi cinden yol tarifi aldi.ben hicbisey gormuyom ama bakmiyorum bile korkudan. Abi yapma etme diyorum sadece böğüre böğüre kahkaha atiyo bisey demiyo. Ulan altimizda jip var tamam mı bildigin gta oynar gibi daga tirmaniyoruz calilari falan eziyoruz sonra calilarin ortasinda bi baktm toprak bi yol. Allah allaaa diyorum bunun neysi var burda diyorum. Hehhh geldik bu yolun sonu dedi. Abi yolun sonuna bi geldik kocamaaan bitane kaya var zifiri karanlik hicbisy gormuyorum. İndik arabadan. O kayaya yaslandik. Sonra dediki anaaaaaaaa hacimmmmmm biz ne yaptik cinlerin düğününü bozduk dedi. Abi cin düğünü ne diyorum cevap yok ağlıyor düğününü bozdk diyo . sonra ben atladm arabaya calistrdm abi gel suraya dedim geldi mecbur bastim geldik sehre son gaz. bana dediki hacim bak seni rahatsiz edebilirler hic korkma biz daha ustunuz dedi evin onune geldim indim arabadan abi hadi eyvallah dedim eve girdim iki gün uyuyamadim anasını satim . şimdi bi sıkıntı yok ama hocaya gorunmeli miyim sizce ne olur ne olmaz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumumuz yoktu biz okuyamadık beyler biri özet geçsin

edit: lan aklıma şu geldi

http://youtu.be/kPBp5eFZ5t0?t=19s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 25 Ağustos 2014; 20:02:49 >
  • özeti yok mu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın cin düğünü
  • Özet: CSB
  • 2 gunde bir sey olsa olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hll knk
  • Cin dugunune gitmisler olay bu

• Sonda bozmuşsun

• Ne olur ne olmaz diye den sonrasını okumadım.

• Okumadim ama hll knk

Suan okudum guzel csb devam ettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorro4 -- 25 Ağustos 2014; 20:22:45 >
  • Beyler

• bi hayvanla nasıl konuşabiliyosun diye sorcam sen içip jipte gezmişin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.