Evet değerli forum ahalisi. 27 Yaşında bir forumdaşınız olarak, kendimi vizyonu/hayalleri olan bir insan olarak görüyordum. Orta direk bir aileden gelen, orta halli kazanan (yetmeyen) birisiyim. Yine de gerek yurt dışı otelleri, gerek yurt içi 4-5 yıldızlı oteller olsun, 1-2 senede bir gidebiliyorum (tabii ki erken rezervasyon ile). Fiyat, hizmet konusunda bilgim var. Şimdi, benim merak ettiğim, aklımın, hayalimin almadığı konu; Sizce geceliği 100.000 TL olan otelde nasıl bir hizmet vardır? Malesef vizyonum, aklım hayalim duruyor burada. Geceliği 300-400 TL olan otellerde kaldığım oldu (dikkat çekiyorum, erken rezervasyon ile) ve herşeyin en temizini, en lüksünü gördüğümü düşünüyorum. Peki bu 100.000 TL lik otelde müşteriye ne veriyorlar?/ne yapıyorlar? Ancak tahmin edebilirim; -Uzaylı getirip, orta oyunu yaptırıyorlardır? -Trans-sex, straight-sex, hayvanlar ile sex gibi geniş skalası olan hizmetleri vardır; hazırda at, gergedan, zürafa gibi hayvanlar tutuluyordur? -Üzerine altın koyulan et,sebze ikramları vardır? -7/24 oral, anal sex imkanı vardır? -Egzotik kızlar, (erkekler (!) ) getirtip, bunları sex işçisi olarak denetiyorlardır? (Finlandiyalı, İrlandalı, Japon, Koreli, .. diye listelenmiş, ve bunların ekstra saat başı ücretleri? ) -Son olarak Sezgin Baran Korkmaz 'ın rüşvet konuşmasında "Allah razı olsun" demesi geldi, belki de ümmeti müslim için toplanıp, en kaliteli seslere kuran okutuyorlar, ve kendilerinden geçiyorlardır ? Siz ne düşünüyorsunuz ? Trollere ve makarnacılara cevap verip konuyu kapattırmayacağım. |
Bildirim