Şimdi Ara

Geceliği 100.000 TL olan oteldeki hizmet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet değerli forum ahalisi. 27 Yaşında bir forumdaşınız olarak, kendimi vizyonu/hayalleri olan bir insan olarak görüyordum.

Orta direk bir aileden gelen, orta halli kazanan (yetmeyen) birisiyim. Yine de gerek yurt dışı otelleri, gerek yurt içi 4-5 yıldızlı oteller olsun, 1-2 senede bir gidebiliyorum (tabii ki erken rezervasyon ile). Fiyat, hizmet konusunda bilgim var.

Şimdi, benim merak ettiğim, aklımın, hayalimin almadığı konu; Sizce geceliği 100.000 TL olan otelde nasıl bir hizmet vardır?

Malesef vizyonum, aklım hayalim duruyor burada. Geceliği 300-400 TL olan otellerde kaldığım oldu (dikkat çekiyorum, erken rezervasyon ile) ve herşeyin en temizini, en lüksünü gördüğümü düşünüyorum.

Peki bu 100.000 TL lik otelde müşteriye ne veriyorlar?/ne yapıyorlar?

Ancak tahmin edebilirim;

-Uzaylı getirip, orta oyunu yaptırıyorlardır?

-Trans-sex, straight-sex, hayvanlar ile sex gibi geniş skalası olan hizmetleri vardır; hazırda at, gergedan, zürafa gibi hayvanlar tutuluyordur?

-Üzerine altın koyulan et,sebze ikramları vardır?

-7/24 oral, anal sex imkanı vardır?

-Egzotik kızlar, (erkekler (!) ) getirtip, bunları sex işçisi olarak denetiyorlardır? (Finlandiyalı, İrlandalı, Japon, Koreli, .. diye listelenmiş, ve bunların ekstra saat başı ücretleri? )

-Son olarak Sezgin Baran Korkmaz 'ın rüşvet konuşmasında "Allah razı olsun" demesi geldi, belki de ümmeti müslim için toplanıp, en kaliteli seslere kuran okutuyorlar, ve kendilerinden geçiyorlardır ?

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Trollere ve makarnacılara cevap verip konuyu kapattırmayacağım.

• geceliği 100k olan otele hizmet için gitmezler. anlaşmalar,toplantılar için giderler diye tahmin ediyorum. akıl var mantık var. o parayı harcayabilecek adam için sizce kadınlar,seks,uyuşturucu vs ulaşmak zor mu?

• illegal bir şey vardır kesin. legal hiç bir hizmet bu kadar para etmez.

• Las Vegas'ta en lüks otelde bile geceliği 11k USD yani 100K ₺ bile değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL bütçe ile tatil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.