Şimdi Ara

Geceleri yardımcı olabilecek birileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır helikopter oynamak için antreman yapıyordum sonunda bişeyler başardım ancak bütün helikopterlerin arkasında bir engineer var tamir edip duruyor. Banada bir engineer lazım geceleri yardımcı olabilecek birisi var mıdır?

• İş ilanı gibi olmuş sanki :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

İş ilanı gibi olmuş sanki :))
    bunlar aradığınız droidler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rossoverde

Arkadaslar uzun zamandır helikopter oynamak için antreman yapıyordum sonunda bişeyler başardım ancak bütün helikopterlerin arkasında bir engineer var tamir edip duruyor. Banada bir engineer lazım geceleri yardımcı olabilecek birisi var mıdır?

önce şartları konuşalım hafta sonu çalışmam 1500 maaş + prim +sigorta+yol masrafı
  • başlık sakat
  • Başlık çok tehlikeli yanlış anlaşılmaya müsait akşamları falan deseydin iyiydi
  • Sanırım Scout Heli kullanmak istiyorsun. Attack Heli'de indirmeden tamir şansın yok çünkü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun yeni olduğu için takım çalışmasına yanaşan pek göremedim.Sen de benim gibi yapıp kendin tamir et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Oyun yeni olduğu için takım çalışmasına yanaşan pek göremedim.Sen de benim gibi yapıp kendin tamir et

Kendim yapıyorum zaten de baya sıkıntılı oluyor ya dur in tamir et bin bidaha kalk falan zahmetli yani :D
  • Rossoverde kullanıcısına yanıt
    Aslında çok yükselip tamir kısmına geçip tamir etmek olabilir. Tabi "Mechanic" seçmek lazım daha hızlı tamir ediyor öyle diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

Aslında çok yükselip tamir kısmına geçip tamir etmek olabilir. Tabi "Mechanic" seçmek lazım daha hızlı tamir ediyor öyle diye biliyorum.

O zamanda hemen kitleniyorlar sinir oluyorum :D
  • Haftasonu olurmu hocam ?
  • Bana hergün uygun ama geceleri girebiliyorum genelde
    Cumartesi ve pazar günleri müsaitim aslında.
    Helicopter çalışmayınca kitlenemiyorlar diye biliyordum.Yani sürücü koltuğu boş olunca.Emin misin
  • Battlelog : Rossoverdee ekle
  • Ben kitleniyorum gayette
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

başlık sakat

• havada damage aldınmı direk F3 yap başla tamire o yawaşda tamir edilirken helikopterde ağırdan düşer :=)) o düşene kadar sen işini bitirip devam edersin.
  • beni ekle girdiğin servere gelip yardımcı olabilirim zamanım olursa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.