Şimdi Ara

Geceleri çok acıkıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geceleri 1den itibaren fena halde acıkmaya başlıyorum, fazla kilolu biride değilim. akşam yemeğinide yiyorum. geç uyuyorum, 3-4ten önce uyumuyorum hatta bazen 4'ü bile geçtiği oluyor. tavsiyeleri alayım

• Yemek ye
  • yemek ye
  • Bende öyleyim yemek yemeden uyuyamıyorum kiloluda değilim,gece hiç üşenmem yemek hazırlarım kendime dün gece 5 de yiyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bende öyleyim yemek yemeden uyuyamıyorum kiloluda değilim,gece hiç üşenmem yemek hazırlarım kendime dün gece 5 de yiyodum

Geceleri çok acıkıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Geceleri 1den itibaren fena halde acıkmaya başlıyorum, fazla kilolu biride değilim. akşam yemeğinide yiyorum. geç uyuyorum, 3-4ten önce uyumuyorum hatta bazen 4'ü bile geçtiği oluyor. tavsiyeleri alayım

gece 3-4'te yatınca sabah kaçta kalkıyorsun ?
  • quote:

Geceleri 1den itibaren fena halde acıkmaya başlıyorum, fazla kilolu biride değilim. akşam yemeğinide yiyorum. geç uyuyorum, 3-4ten önce uyumuyorum hatta bazen 4'ü bile geçtiği oluyor. tavsiyeleri alayım

En zararlı şey o saatte yenen yemektir elma vb. şeyler ye elma tok tutar gece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnmeyen Torrent

quote:

En zararlı şey o saatte yenen yemektir elma vb. şeyler ye elma tok tutar gece

Önerini değerlendireceğim bro.

bende tam tersi abur cubur almıştım, çikolata falan filan.

meyve yemek daha mantıklı hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bende öyleyim yemek yemeden uyuyamıyorum kiloluda değilim,gece hiç üşenmem yemek hazırlarım kendime dün gece 5 de yiyodum

meyve yemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaoM

Yemek ye
  • gece yemek yeme asla... istersen açlıktan kıvran ama asla yeme
    belki şimdilerde zayıfsın ama bu gece yemeklerinin etkisi en az 1-2 yıl sonra oluşmaya başlıyor.
    sonra bi bakıyorsun ana göbegim var

göbek eritmekte kolay iş değildir bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

gece yemek yeme asla... istersen açlıktan kıvran ama asla yeme
    belki şimdilerde zayıfsın ama bu gece yemeklerinin etkisi en az 1-2 yıl sonra oluşmaya başlıyor.

çok doğru söylemişsin hocam şuan göbeğim var ve eritmek için bin takla atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

gece yemek yeme asla... istersen açlıktan kıvran ama asla yeme

2 yıldır geceleri yemek yerim ertesi gün 1 saat koşar ve hayvan gibi spor yaparım ne göbeğim çıktığını gördüm nede kilo aldığımı aksine veriyorum
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Şeker hastalığın olabilir. geç yatmak açıkmaya sebeptir uyumuş olsan vucut dinlenmeye geçeçek ama sen hep çalışmaya teşvik ediyorsun kilo almana sebep olacaktır ama dengesiz bir şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.