Geceleri 1den itibaren fena halde acıkmaya başlıyorum, fazla kilolu biride değilim. akşam yemeğinide yiyorum. geç uyuyorum, 3-4ten önce uyumuyorum hatta bazen 4'ü bile geçtiği oluyor. tavsiyeleri alayım
Yemek ye
yemek ye
Bende öyleyim yemek yemeden uyuyamıyorum kiloluda değilim,gece hiç üşenmem yemek hazırlarım kendime dün gece 5 de yiyodum
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
Bende öyleyim yemek yemeden uyuyamıyorum kiloluda değilim,gece hiç üşenmem yemek hazırlarım kendime dün gece 5 de yiyodum
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim
Geceleri 1den itibaren fena halde acıkmaya başlıyorum, fazla kilolu biride değilim. akşam yemeğinide yiyorum. geç uyuyorum, 3-4ten önce uyumuyorum hatta bazen 4'ü bile geçtiği oluyor. tavsiyeleri alayım
gece 3-4'te yatınca sabah kaçta kalkıyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim
En zararlı şey o saatte yenen yemektir elma vb. şeyler ye elma tok tutar gece
En zararlı şey o saatte yenen yemektir elma vb. şeyler ye elma tok tutar gece
Önerini değerlendireceğim bro.
bende tam tersi abur cubur almıştım, çikolata falan filan.
meyve yemek daha mantıklı hakkaten
quote:
Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum
meyve yemek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: BaoM
Yemek ye
gece yemek yeme asla... istersen açlıktan kıvran ama asla yeme belki şimdilerde zayıfsın ama bu gece yemeklerinin etkisi en az 1-2 yıl sonra oluşmaya başlıyor. sonra bi bakıyorsun ana göbegim var
göbek eritmekte kolay iş değildir bilgin olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
gece yemek yeme asla... istersen açlıktan kıvran ama asla yeme belki şimdilerde zayıfsın ama bu gece yemeklerinin etkisi en az 1-2 yıl sonra oluşmaya başlıyor. sonra bi bakıyorsun ana göbegim var
çok doğru söylemişsin hocam şuan göbeğim var ve eritmek için bin takla atıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
2 yıldır geceleri yemek yerim ertesi gün 1 saat koşar ve hayvan gibi spor yaparım ne göbeğim çıktığını gördüm nede kilo aldığımı aksine veriyorum
ivenrec
kullanıcısına yanıt
Şeker hastalığın olabilir. geç yatmak açıkmaya sebeptir uyumuş olsan vucut dinlenmeye geçeçek ama sen hep çalışmaya teşvik ediyorsun kilo almana sebep olacaktır ama dengesiz bir şekilde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme