Şimdi Ara

GECELER BİZİM - gnçtrkcll'li paketiniz kadar internet kullanım hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GECELER BİZİM - gnçtrkcll'li paketiniz kadar internet kullanım hediye

quote:

Konu sahibinin yorumu:... Aşağıda listede bulunan paketlerden biri sizde var ise bir o kadar da türkcell veriyor ve gece belirtilen saatlerde o paketten gidiyor. Katılım ücretsiz, herhangi bir ücrette ödemiyorsunuz. Tam gece kuşlarına göre bir kampanya.

"Gece yatmak, sabah kalkmak bilmiyorsun" hayat felsefesiyle geceleri en iyi şekilde değerlendirmeyi görev bildik. Geceler uzun olunca da internet paketimiz bir yere kadar dayanıyor. Tam da bu noktada gnçtrkcll imdadımıza yetişip 'dert etme gnçtrkcll'li geceler senin' diyor! Biz gece kuşu gnçtrkcll'liler, geceleri rahat rahat yazışalım, sosyal medyayı 7/24 kullanalım diye; aldığımız kadar internet paketi 22:00 - 06:00 arası ceplerimize geri dönüyor; 30 gün boyunca geceleri hediye internet bizim oluyor.

Tek yapmamız gereken GECEBIZIM yazıp 2222'ye göndermek... Sonrası mı? Hediye internet paketimizle 'aman sabahlar olmasın!

Gece Bizim Kampanyası'ndan internet paketi olan faturasız Genç Tarife, Genç Plus Tarife ile faturalı Yeni Genç Tarife'deki aboneler ile 25 yaş altındaki tüm gençler GECEBIZIM yazıp 2222’ye SMS göndererek yararlanabilir.
    İnternet paketinin içeriği kadar 30 gün boyunca her gün 22:00-06:00 arasında geçerli internet hediye edilecektir. (Örneğin 500 MB paketindeysen GECEBIZIM yazıp gönderdiğinde 500 MB da 22:-06:00 arasında geçerli internet hattına tanımlanacaktır.)
    Kampanyaya dahil olan İnternet Paketleri aşağıdaki gibidir, belirtilen internet paketleri dışında bir internet paketi olan gençler kampanyadan yararlanamayacaklardır. Ben Yaptım 1 GB İnternet Kampanyası'ndan yararlananlar da bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Mevcut paketini iptal edip aşağıda belirtilen paketlerden birini alman durumunda kampanyadan yararlanabilirsin.
    SINIRSIZ 1 GB, SINIRSIZ 2 GB, SINIRSIZ 4 GB İnternet paketlerine sahip abonelerin kampanyaya katılmaları durumunda tekrar onayları alınarak kampanya süresi boyunca paketin sınırsız özelliği kaldırılacak, ekstra bir ücret alınmadan 30 günlük paket süresi yeniden başlayacaktır. Kampanya bitiminde ya da kampanya iptalinde tekrar talep ederek sınırsız paketlerine geri dönebileceklerdir.
    Kampanyaya katılım için ücretsiz katılım SMS'i gönderilmesi gerekmektedir. Paketin içeriği kadar hediye edilen gece İnternet faydası 30 gün boyunca akşam 22:00-06:00 saatleri arasında yurt içinde geçerli olacaktır, paket yenilendiği durumda kampanya bitim tarihine kadar gece İnternet hediyesi de yenilenecektir.
    Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.
    Kullanılmayan haklar bir sonraki döneme devretmez.
    Paket kapsamındaki haklar, üçüncü şahıslara transfer edilemez.
    Yurt dışından yapılan kullanımlar ayrıca yurt dışı tarifesinden ücretlendirilir.
    Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.

Kampanya kapsamındaki paketler:
    100 MB Paketi almak için YENI100MB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 10 TL)
    250 MB Paketi almak için YENI250MB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 14 TL)
    500 MB Paketi almak için YENI500MB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 19 TL)
    SINIRSIZ 1 GB Paketi almak için SINIRSIZ1GB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 25 TL)
    SINIRSIZ 2 GB Paketi almak için SINIRSIZ2GB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 30 TL)
    SINIRSIZ 4 GB Paketi almak için SINIRSIZ4GB yazıp 2222'ye gönder. (Paket ücreti: 40 TL)
    Ben Yaptım ek 500 MB -> 500MB -> 2222 (Paket ücreti 7 TL)
    1 GB (Abone alımına kapalı)
    4 GB (Abone alımına kapalı)

AYRINTILAR.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 21 Aralık 2013; 15:17:40 >

• Arkadaslar Turkcell burada cakallik yapıyor söyle ki;
    Önce elimizdeki parayla almış olduğumuz internet paketi gidiyor o bitirilince gece bedava paketi devreye giriyor böylelikle gündüz yogun saatlerde kullanacağımız parayla aldığımız internet gece saatlerinde öncelikli olarak bitiyor sonra bedava olana geçiliyor kampanya saati bile olsa önce ücretli olan paket bitiyor haberiniz olsun Turkcell'i arayıp şikayetimi ettim geri doneceklermis ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu durum kampanya detaylarında bildirilmiyor ve başka bı internet aboneliği olması şartını koyuyorlar ki bitsin o internet paketimiz diye ...

• Bak bende şimdi farkettim, gece paketi tastamam duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 24 Aralık 2013; 0:10:17 >
  • Reklam cok hosuma gitti bu arada muzik dede cok guzel oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.