Şimdi Ara

GeceKuşu Kamp. 00:00-06:00 AKK YOK!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
3
Favori
43.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

merhaba,

Ben de geçeli 3-4 gün oldu. Modem değişikliği yapmadılar. Bu bilgiyi nerden aldınızı acaba?

sağlıcakla

Merhaba,

Yukarıda biri tarfeye geçtim modem getirdiler diyince,değiştiriyorlar sandım.

Benim sormak istediğim bir kaç soru var. Mesela 20 gün sonra fatura kesilecek ben bu tarfiye geçtim. Hızım anında mı 50 oluyor yoksa o 20 günün sonunda mı? Bu 20 günlük ücreti elbette yansıtıyorlardır ama 20 gün şeklinde mi yoksa tam 1 ay şeklinde mi yansıyor?

merhaba,

Telefonla görüşüp Gecekuşuna geçmek istediğimi bildirdiğimde 3 saat içersinde geçiş yapılacağı söylendi, ancak 15 dk sonra geçiş yapılmıştı. Faturalanmanın ne şekilde yapılacağı konusunda benim de kafamda soru işareti var, MH ye sormaya da unuttum açıkcası. Fatura geldiğinde öğreneceğim artık.

sağlıcakla

Anladım teşekkür ederim. O zaman çok rahat bir kaç gün sonra bende geçeyim. Peki Wireless ile sinyal kaybı falan yaşıyor musunuz? Yani 50 mbit almak yerine bir kaç oda ötede 20-30 mbit aldığınız oluyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Ben de geçeli 3-4 gün oldu. Modem değişikliği yapmadılar. Bu bilgiyi nerden aldınızı acaba?

sağlıcakla

Merhaba,

Yukarıda biri tarfeye geçtim modem getirdiler diyince,değiştiriyorlar sandım.

Benim sormak istediğim bir kaç soru var. Mesela 20 gün sonra fatura kesilecek ben bu tarfiye geçtim. Hızım anında mı 50 oluyor yoksa o 20 günün sonunda mı? Bu 20 günlük ücreti elbette yansıtıyorlardır ama 20 gün şeklinde mi yoksa tam 1 ay şeklinde mi yansıyor?

merhaba,

Telefonla görüşüp Gecekuşuna geçmek istediğimi bildirdiğimde 3 saat içersinde geçiş yapılacağı söylendi, ancak 15 dk sonra geçiş yapılmıştı. Faturalanmanın ne şekilde yapılacağı konusunda benim de kafamda soru işareti var, MH ye sormaya da unuttum açıkcası. Fatura geldiğinde öğreneceğim artık.

sağlıcakla

Anladım teşekkür ederim. O zaman çok rahat bir kaç gün sonra bende geçeyim. Peki Wireless ile sinyal kaybı falan yaşıyor musunuz? Yani 50 mbit almak yerine bir kaç oda ötede 20-30 mbit aldığınız oluyor mu?

merhaba,

Kablosuz bağlantı kullanmıyorum, bunun için yardımcı olamıyacağım. Ancak kablolu bağlantıda hız testleri 50mbit olarak alabiliyorsunuz. Bana yükleme hızı olarak 10 Mbit denmesine rağmen 5 Mbit yükleme hızı var. (MH yanlış bilgi verdi) Gece uygulamasının da kotaya eklenmediğini 2-3 günlük yaptığım testlerde gördüm. Acıkcası şuan itibarıyle verilen bilgiler doğrultusunda sonuçlar aldım. Fiyat/verim açısından mevcut öneriler içersinde öne çıkıyor.

sağlıcakla

• ring R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Son 1 sorum daha olucak. Bu kotaya geç yansıma olmaması için gece fişten çıkarıp takmak veya sabah 6 dan önce fişten çıkarıp takmak gerekiyor mu?
  • quote:

Teşekkürler. Son 1 sorum daha olucak. Bu kotaya geç yansıma olmaması için gece fişten çıkarıp takmak veya sabah 6 dan önce fişten çıkarıp takmak gerekiyor mu?

merhaba,

Modemle ilgili soruyorsanız, öyle bir şeye gerek yok. Ben torrent denemiştim. utorrent de 06 da kapatmaya ayarladım.Bilgisayar için de otomatik kapatma programı kurdum.Sabah 06 da kapattım bilgisayarı. Ertesi gün kota kontrolu yaptığımda kotaya yansımadığını gördüm. Ancak ilk günü torrenti 06 da kapatıp bilgisayarı kapatmamıştım. Yine de fark etmedi. Yani 12-06 arasından sonra hiç indirme yapmıyorsanız kotaya yansımıyor. Bilgisayarı ve/veya modemi açıp kapamanıza gerek yok.

sağlıcakla
  • quote:

quote:

merhaba,

Modemle ilgili soruyorsanız, öyle bir şeye gerek yok. Ben torrent denemiştim. utorrent de 06 da kapatmaya ayarladım.Bilgisayar için de otomatik kapatma programı kurdum.Sabah 06 da kapattım bilgisayarı. Ertesi gün kota kontrolu yaptığımda kotaya yansımadığını gördüm. Ancak ilk günü torrenti 06 da kapatıp bilgisayarı kapatmamıştım. Yine de fark etmedi. Yani 12-06 arasından sonra hiç indirme yapmıyorsanız kotaya yansımıyor. Bilgisayarı ve/veya modemi açıp kapamanıza gerek yok.

sağlıcakla

12-06 arası Full Download geri kalan öğlen 12-gece 12 arasıda HD videolar izlerim internette gezerim. Uygulama güncellerim. Bunlar bana 12-06 arası indirdiklerimi toplu olarak öğlen kitlemesinlerde

• Bende bu tarifeyi duydum duyalı kafaya koydum ısrarla geçecem.
    Sokağımda superonline fiber çalısması yapıldı ama benim tarafıma ısrarla veremiyorlarmış kazı izni olmadıgından fakat karsı apartmana veriyorlar.
    Deli oldum bugun büyükşehir belediyesine gittim. Dedim kazı izni alacağım superonline a geçmek istiyorum.
    Superonline ın kendisinin talepde bulunması gerektiğini bireysel izin veremediklerini söyledi.
    Bende superonline ı aradım.
    Adamda abi sırf senin için elimde dilekçeyle gidicem basvurucam dedi.
    Bakalım sonuç ne olcak.
    Yinede izin vermezlerse Tüketici hakları mahkeme ne varsa kullanmayı düşünüyorum hakkım olan.
  • Yazlıkta olmama rağmen bugün Superonline'dan aradılar, taahhüt bittiği için saçma sapan kampanyalar vermeye çalışıyorlardı. Ben de "geçsem geçsem gece kuşu kampanyasına geçerim ama biraz daha beklemek istiyorum yazlıktayım, belki daha avantajlı bi kampanya çıkar" dedim, "o halde hemen geçirelim" dediler, "daha avantajlı bir kampanya olursa alt paket olmadığından dolayı herhangi bir fark vermeden o pakete tekrar geçerseniz fakat böyle avantajlı bir kampanyadan daha üstün birşey gelmez, en fazla digiturk, tablet, pc gibi hediyeler verirler" dediler. Ben yine de kabul etmedim, beklemek istediğimi söyledim.. Onlar da "peki şuan geçerseniz ilk ay sizden fatura almayız" dediler. Biraz daha diretsem yemek bile ısmarlatırıdm da neyse kabul ettim geçtim ben de en sonunda Zaten geçicektim ama beklemek istiyordum, yine de iyi oldu şimdi kışlık evime gitmeyi dört gözle bekliyorum

• ilk fatura almıyorlar mı???... uuu iyimiş:D
  • Daha iyisi yapılana kadar en iyisi budur
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND usta modem konusunda bilgilisiniz galiba o yüzden size sorayım dedim, cevap için şimdiden teşekkürler. SOL'ın verdiği tılgın modem ile bu kampanyadaki veri hızında kablo ile 60 mbps alıyorum ve kablosuz 20 mbps alıyorum. linkteki modem ile aradaki fark tamamen kapanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic.zafer

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND usta modem konusunda bilgilisiniz galiba o yüzden size sorayım dedim, cevap için şimdiden teşekkürler. SOL'ın verdiği tılgın modem ile bu kampanyadaki veri hızında kablo ile 60 mbps alıyorum ve kablosuz 20 mbps alıyorum. linkteki modem ile aradaki fark tamamen kapanır mı?

Hocam tilgin modemle 50 mbit hizdan kablosuz olarak 20 mbit hiz aliyorsaniz bir sorun var demektir, o kadar hiz kaybi yasamamaniz lazim. 35 mbit bile dusuk sayiliyorken 20 mbit cok cok az. Normalde 45 mbit normal sayiliyor. Musteri hizmetlerini arayip konusun derim.

Ama linkini attiginiz cok iyi bir modem. Hem anten gücü de cok kuvvetli olur, evin her yerinden ceker. Hem de minimum hiz ve verim kaybi yasarsiniz. Bu tarz modemler online oyunlar icin de cok iyi diye biliyorum. Fakat yine de bosa para harcamak yerine once bi Superonline'i arayip konusun derim, onlar mevcut imkanlarla halledebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    usta bilgiler için teşekkür ederim, mh'yi aradım. mevcut modemle zaten maksimum 20 mbps görülebiliyormuş, bana ücretsiz olarak N destekli bir router getirip kuracaklar :)
  • Bir kaç sorum var benim.Ben pirelli prg e4202g kullanıyorum. Bu modemde kablosuz olarak hız kaybı yaşanıyor mu,yaşanıyorsa ne ölçüde? Ek olarak ilerde Time Capsule almayı düşünüyorum. Alıp bağladığımda bir sorun çıkar mı? Ve Superonline'ın 5 cihaz sınırı Time Capsule sayesinde aşabilir miyim? Yada başka bir modemlede çözülebilir mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic.zafer

usta bilgiler için teşekkür ederim, mh'yi aradım. mevcut modemle zaten maksimum 20 mbps görülebiliyormuş, bana ücretsiz olarak N destekli bir router getirip kuracaklar :)

İyi yapmissin hocam, dedigim gibi niye bosuna para veresin ki? Onlar ayarlasinlar.. Buyuk ihtimalle huawei modem getircekler, hiz testlerinde wireless olarak en az 45 mbit hizi gormeden tamam deme.. Bazi evlerde huawei modemlerin cekim gucu dusuk oluyor, evin duvar yapisindan kaynakli. Eger boyle bi sorun yasarsan soylersin, cozum bulamazlarsa en son care attigin linkte ki o modemi almani tavsiye ederim.

• quote:

Bir kaç sorum var benim.Ben pirelli prg e4202g kullanıyorum. Bu modemde kablosuz olarak hız kaybı yaşanıyor mu,yaşanıyorsa ne ölçüde? Ek olarak ilerde Time Capsule almayı düşünüyorum. Alıp bağladığımda bir sorun çıkar mı? Ve Superonline'ın 5 cihaz sınırı Time Capsule sayesinde aşabilir miyim? Yada başka bir modemlede çözülebilir mu?

O modemle 50 mbit hizi goremezsin, 20 kusur mbit hiz alirsin. Superonline'i arayip destekleyen bi modemle ile degistirmen gerekiyor. 5 baglanti limitini asabilecegini zannetmiyorum, abim zamaninda cok ugrasmisti ama olmamisti. Yine de bilgisi olan varsa yazar, ben cok hakim degilim.

• tahatüt ocakda bitiyor biter bitmez buna geçecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Bir kaç sorum var benim.Ben pirelli prg e4202g kullanıyorum. Bu modemde kablosuz olarak hız kaybı yaşanıyor mu,yaşanıyorsa ne ölçüde? Ek olarak ilerde Time Capsule almayı düşünüyorum. Alıp bağladığımda bir sorun çıkar mı? Ve Superonline'ın 5 cihaz sınırı Time Capsule sayesinde aşabilir miyim? Yada başka bir modemlede çözülebilir mu?

O modemle 50 mbit hizi goremezsin, 20 kusur mbit hiz alirsin. Superonline'i arayip destekleyen bi modemle ile degistirmen gerekiyor. 5 baglanti limitini asabilecegini zannetmiyorum, abim zamaninda cok ugrasmisti ama olmamisti. Yine de bilgisi olan varsa yazar, ben cok hakim degilim.

Teşekkürler.
    Sonbahardan sonra 5 cihaz yüzünden Superonline ile kavga bile edicem. Şuanda aktif olan cihaz sayısı tam 5 olduğu için sorun çıkmıyor. Hani diğerlerinde bağlantıyı kapatıyorum. Ama Son bahardan sonra otomatik olarak 5 cihazı geçecek aktif olanlar. Heh işte o zaman arıcam siz ne biçim iş yapıyorsunuz dicem. Şuan salağa yatıcam o yüzden 5 cihaz konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

tahatüt ocakda bitiyor biter bitmez buna geçecem

bence Ocağa kadar sürmez.... Eğer bundan düşükse tarifeniz. Direk buna geçebilirsiniz...
  • Benim diğer sorumda bu kampanyanın en son katılım tarihi ne zaman?? Müşteri hizmetleri aradı. bana "heran kullanımdan kalkabilir" dedi... Valla ben Şuanki akksız internetimden memnunum. Ama akk geri geldiğinde bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Ondan son günü nedir bileniniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.