Şimdi Ara

Gece yakın karalaması :) (Gelin Sizde Karalayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akar zaman zenginlerin,fakirlerin,düşmüşlerin arasından gelir bana,bana gelir daha biraz daha sıkılır. oda bilir sıkıcı olan her şeyin tedarikçisi olduğumu, söyleşir dururuz. şu an ki milenyumdan bahseder bana kötülerin eskisi kadar yaratıcı olmadığından,insanların uyutulduğundan,aptallaştırıldığından bahseder. çoğu zaman haklıdır yazarların bile artık o kadar yaratıcı olmadığından bahseder duyguların yitip gittiğinden,hak veririm ona.insanların aptallığından bahseder, duygusallağından ve salaklığından her şeyden nefret ettiğinden bahseder. her şeyin sürekli tekrar ettiğinden intihar edesim gelir ama etmem inandığım dine göre yasaktır çünkü. zaten korkağımdır, hem bazen yaşamı severim ölüme yakın deneyimler yaşadığım sıralarda heyecanlı şeyler olduğu zamanlar. onun dışında zaman kadar beni de sıkar tüm bu olanlar bu yüzden sigaraya başlamışımdır. ve kötü olan her şeye, biraz daha hızlanması için onunla olan söyleşilerimizin. sürekli işi var onun, benimse hiç işim yok yaptığım hiç bir şeyden zevk almam sonuçta bir gün yitip gidecek olmam yaptığım her şeyi anlamsız kılar işte böyledir benim hayatım.

• benimkine göre yasak değil, ben seneye edicem. şu arabanın taksidi bitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

benimkine göre yasak değil, ben seneye edicem. şu arabanın taksidi bitsin.

helvanızı yeriz hocam artık.
  • etrafımda helva yapmayı bilen adam yok, sorry.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntılar üst üste geliyor.Sabretmektende bıktım.Ama biliyorum güneş bir gün bize daha parlak ve sıcak gelicek umutlu gözlerle.Uzun yollara devam.
  • önceden sayfalar yazardım çok takıntıdan boş vakitten belkide ama şu an kafamı kaşıyacak vaktim yok çok yorgunum uyumam lazım kalkıp sınava çalışmam lazım ilaçlarımı düzenli kullanmam lazım isyan halinde değilim mutluyum bu durumdan ama yoruyor be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hello dearie

önceden sayfalar yazardım çok takıntıdan boş vakitten belkide ama şu an kafamı kaşıyacak vaktim yok çok yorgunum uyumam lazım kalkıp sınava çalışmam lazım ilaçlarımı düzenli kullanmam lazım isyan halinde değilim mutluyum bu durumdan ama yoruyor be

prozac mi hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

quote:

Orijinalden alıntı: Hello dearie

önceden sayfalar yazardım çok takıntıdan boş vakitten belkide ama şu an kafamı kaşıyacak vaktim yok çok yorgunum uyumam lazım kalkıp sınava çalışmam lazım ilaçlarımı düzenli kullanmam lazım isyan halinde değilim mutluyum bu durumdan ama yoruyor be

prozac mi hocam :)

nerden bildin la vizelerim var birde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.