Şimdi Ara

Gece şekilli saçla yatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba sabahtan saçı fönledik wax sürdük vs. şekilli saçla gün boyu dolaştık.gün bitti ve artık yatma vakti geldi ve şekilli saçla yatmak çok zararlı.ne yapmam lazım burda?

• quote:

Orijinalden alıntı: üff sanane be slk .s

merhaba sabahtan saçı fönledik wax sürdük vs. şekilli saçla gün boyu dolaştık.gün bitti ve artık yatma vakti geldi ve şekilli saçla yatmak çok zararlı.ne yapmam lazım burda?

kafayı kes öyle yat
  • saçınızı yıkamayı deneyebilirsiniz
  • Yıka?
  • peki saçı yıkadık ve yattık.sabah tekrar mı wax ve fön işleminden geçiricez?
  • Kardeş wax neden sürüyorsun ben aldım evde duruyor saçın doğallığını bozuyor doğal saç daha güzel duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

peki saçı yıkadık ve yattık.sabah tekrar mı wax ve fön işleminden geçiricez?

eğer aynı şekili istiyorsan tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt
    banyodan sonra tek fön çekmek nasıl bir şey sizce
  • Wax ne ya benimkiler doğuştan nedense şekilli direk uyanıyorum efsane güzel oluyor sebebini bilmiyorum hatta çevremdekiler jöle falan mı kullanıyosun derler
  • saçında sakarlık olabilir
  • Yıka fön çek yeterli fazla havaya gerek yok. Seni beğenecek öyle beğenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep şekilli olarak yatarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hergün yapacaksın zaten belli bi zamandan sonra çok uğraşmazsın elin alışır,saçın da
  • saç dökülmesin diye uğraşıyorum.
  • quote:

saç dökülmesin diye uğraşıyorum.

ailede dökülme yoksa bir şey olmaz, hergün yıkaman lazım
  • Ne kadar zamandır wax kullanıyorsun ? Düzenli 1 yıl kullanımdan sonra saç dökülmesinin önünü alamayacaksın tikatli ol
  • baba tarafında saçlar gür ama anne tarafında 2 dayım var ve henüz 40 yaşında bile değiller.saçları tepelerinden biraz fazla dökülmüş.bu yüzden korkuyorum ve saçta her türlü önlemi alıyorum
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    1 yıl olmadı ekim kasım ayında başlamıştım.her gün wax ve fön kullanırdım ama saçlarım yıpranmıştı.ben de ara verdim.ama son 2 aydır wax sürmüyorum.fön bile çekmiyorum.saç dökülmeye karşı şampuan ve saç güçlendirici krem kullandım ve yıpranmışlığı kalmadı artık.ben de tekrar kaldırmak istiyorum ama saç dökülmesi sorunu yaşamak istemiyorum bu yüzden konuyu açtım hocam ya
  • quote:

banyodan sonra tek fön çekmek nasıl bir şey sizce

Valla bence çok hoş birşey hem saçlarım dökülmesin diyosun hem wax sürüyorsun bu nasıl çelişki?

• üff sanane be slk .s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.