Şimdi Ara

Gece klubüne sevdiği kız ile giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık açık gece klüplerine sevdiğiniz kız ile gidiyor musunuz?

(Öküz , blackjack , tamirci tarzı insanların iç içe olduğu içinin tamamen dolduğu insanların ayakta olduğu yerlerden bahsediyorum yani ayrı ayrı masalarda içmekten değil)

• Ben sevgilim ile gitmem, müzik son ses içerisi zaten karanlık oraya gidenlerin amacı belli , ya yanındakini götürücek yada yan masadakileri, muhabbet ortamı zaten yok ... O kalabalıkta taciz ortamı çok yoğun ister istemez
  • göz kulak olduğun sürece ya da küçük bir yerleşimin yerlisi olduğun sürece mekanı tanıyorsun ve ister istemez güven oluyor,sorun olmuyor.
    Kemer'de gitmişliğim var aura,inferno vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

göz kulak olduğun sürece ya da küçük bir yerleşimin yerlisi olduğun sürece mekanı tanıyorsun ve ister istemez güven oluyor,sorun olmuyor.
    Kemer'de gitmişliğim var aura,inferno vb.

İyi güzelde böyle yerlerde genelde ayakta oluyor herkes en arkalarda köşelerde bir yerde değilseniz gelen geçen afedersin sana bile temas ediyor, bu benim hiç hoşuma gitmez ... Oldu ki geçenlerin temas etmeyeceği bir yerdeyiz ondada çıkarken aynı şeyler yaşanabiliyor
  • atacani kullanıcısına yanıt
    ya daha önce hiç club'a gitmediniz ya da çok farklı bir yere gittiniz siz hocam
    pistte elbette yakınlaşıyor insanlar lakin durduk yere neden insanlar yanında bir erkek olan hatuna yakınlaşsın,temas etsin ?
  • Yillardir giderim boyle yerlere. Sorun olacak en sacma seyi soylemissin acikcasi. Kimse kimseye istemeden dayamaz öyle ortamlar yemez yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya daha önce hiç club'a gitmediniz ya da çok farklı bir yere gittiniz siz hocam
    pistte elbette yakınlaşıyor insanlar lakin durduk yere neden insanlar yanında bir erkek olan hatuna yakınlaşsın,temas etsin ?

Sarhoş olduğu için? Türkiye'de yaşadığımız için...

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Yillardir giderim boyle yerlere. Sorun olacak en sacma seyi soylemissin acikcasi. Kimse kimseye istemeden dayamaz öyle ortamlar yemez yani

Bu kişiden kişiye göre değişir cinsel açlığın afrikasıdır türkiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şanzelize kafeye girmediğin sürece kimse yanında erkek olan birisine yanaşmaz merak etme .
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Bir gece kulübünde kendinden geçecek kadar sarhoş olmak zor bir biranın 25 tl olduğunu düşünürsek eğer.Kendinden geçecek kadar sarhoş olacak adamın da zaten parası vardır ve senin düşündüğün her önüne sarkan keko,kırmançi tayfadan değildir.
    Şahsi görüşüm böyle tabii gözlemlerime göre.Farklı yerlerde durumlar da farklılık gösterebilir illa ki.
  • Hayir gitmem de gecenlerde tektekciye gittik deger verdigim bi kizla harbi diyorum 3-5 kisinin kafasini kiracaktim.
    Kafalari zaten kiyak icmesini bilmezler icerisi full hayir birine vursan teker teker herkes dusecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli mekanlara genelde damsız almıyorlar. Herkesin yanında eşi olunca kimse etraftakine bakmıyor bakamıyor. Bu arada anlattığın gibi öyle ücretsiz halk konseri tarzında tıklım tıkış değil tamam herkes ayakta ama herkesin masası sohbet edebiliyorlar. Ben kız arkadaşımla yılbaşında gitmiştim bi sorun olmuyor. Bu tür mekanlarda garsondan çok sivil güvenlik elemanları korumalar oluyor durmadan geziyor bi yanlışta dışarı çıkartıyorlar.

@fatates Hocam acaba nerede 25 lira 1 bira? En kralında 15 lira bi bira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 9 Mart 2014; 16:32:13 >
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    Buradaki çoğu gece kulübünde 10$ ya da 20-25 tl bira
  • quote:

Buradaki çoğu gece kulübünde 10$ ya da 20-25 tl bira

Baya geçiriyorlarmış orada demek ki
  • 29 a gidiyorum sürekli problem olmadı şuana kadar
  • quote:

Bir gece kulübünde kendinden geçecek kadar sarhoş olmak zor bir biranın 25 tl olduğunu düşünürsek eğer.Kendinden geçecek kadar sarhoş olacak adamın da zaten parası vardır ve senin düşündüğün her önüne sarkan keko,kırmançi tayfadan değildir.
    Şahsi görüşüm böyle tabii gözlemlerime göre.Farklı yerlerde durumlar da farklılık gösterebilir illa ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kaliteli mekanlara genelde damsız almıyorlar. Herkesin yanında eşi olunca kimse etraftakine bakmıyor bakamıyor. Bu arada anlattığın gibi öyle ücretsiz halk konseri tarzında tıklım tıkış değil tamam herkes ayakta ama herkesin masası sohbet edebiliyorlar. Ben kız arkadaşımla yılbaşında gitmiştim bi sorun olmuyor. Bu tür mekanlarda garsondan çok sivil güvenlik elemanları korumalar oluyor durmadan geziyor bi yanlışta dışarı çıkartıyorlar.

@fatates Hocam acaba nerede 25 lira 1 bira? En kralında 15 lira bi bira.

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

İstemeden de olsa gitmişliğim var 3-5 kez. Orada kimse senin yanında kız arkadaşına sulanamaz orası ayrı ancak, gelen tiplerin potansiyeli belli. Sözüm meclisten dışarı, zengin piçleri gelip şişe açıyorlar loca kapaytıyorlar, gece kollarına takıp götürüyorlar. Mekanlar zaten bunun için var. Çöp çatanlık yapıyor, bunu yaparken günlük 10 bin lira ciroyu da kaldırıyorlar.

Tabi bunun dışında arkadaş ortamıyla eğlenmeye gidenler de yok mu, var elbet ancak o pis mekanların ne amaca hizmet ettiğini bilmek, kız arkadaşımla gitme isteiğimi alıp götürüyordu. Ama insanın sevgilisi isteyince mecburen yapıyor istemediği şeyler, maklsat gönül olsun.

Arkadaşlar hepinize toplu cevap vereyim dedim , hepimiz biliyoruz o yerlerin lüks yerler olduğunu ama sadece fakir durumu iyi olmayan kişiler keko olmuyor . Adamın babası zengin koyuyor parayı cebine oda tipsiz olduğu için 2-3 bulduğu çirkin kızla gidiyor ve yandakilere sarkıntılık yapıyor...

Damsız alınmıyor tabiki ama 1kız 2 erkek girmek zor olmasa gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.