Şimdi Ara

Gece hayatı için nerede tatil yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye içinde nereyi önerirsiniz? Böyle Ingilizce de konuşabileceğim bir yer olmalı. Rusça bende yok

Aklım gitsin böyle. Otele bile dönemeyeyim o derece. Çok eğlenmek istiyorum

• Mardin
  • MUŞ
  • Konya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyarbakır a git ha
  • Bi sene önce Şırnak, Hakkari derdim ama eski gece hareketliliği kalmadı oaralarda. Bu senenin modası Suriye tarafı gibi gözüküyor. Mardin, Urfa arasında seçim yapılabilir bence.
  • Kars
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

Kars

Konya'dan iyidir

• Çok komik valla. harikasınız
  • Kuşadası , Antalya , Bodrum , tabi erken git yoksa ordaki kekolar parselliyor kızları(tabi amaç buysa), aklına gelebilecek her türlü hayvanlığı sergiliyorlar. Ayrıca bu tarz tatil beldelerinin çoğu turizm okuyan kekolardan oluşuyor. Keko olmasa bile doğulu çok var, ha doğulularla bir sorunum yok fakat neden fazlalığı onlar oluşturuyor anlamıyorum. Çoğunluğu da kızlara görmemiş gibi davranıyor. Her neyse. Tartışmaya mahal vermek istemiyorum yanlış anlaşılmam umarım.
  •  Gece hayatı için nerede tatil yapmalı?

Turkiyeyi bilmemde birkac hafta önce amsterdam'daydim. öyle iki kelime ile anlatilacak biryer degil, görmek lazim
  • Bodrum, kuşadası hatayda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Kuşadası , Antalya , Bodrum , tabi erken git yoksa ordaki kekolar parselliyor kızları(tabi amaç buysa), aklına gelebilecek her türlü hayvanlığı sergiliyorlar. Ayrıca bu tarz tatil beldelerinin çoğu turizm okuyan kekolardan oluşuyor. Keko olmasa bile doğulu çok var, ha doğulularla bir sorunum yok fakat neden fazlalığı onlar oluşturuyor anlamıyorum. Çoğunluğu da kızlara görmemiş gibi davranıyor. Her neyse. Tartışmaya mahal vermek istemiyorum yanlış anlaşılmam umarım.

içindeki duyguların bunun milyar katı olduğuna sırf tepki çekmemek için bu sınırda durduğuna inanıyor ve aynen katılıyorum hem burda yazdıklarına hem içindeki duygularına

• Corum

• quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Kuşadası , Antalya , Bodrum , tabi erken git yoksa ordaki kekolar parselliyor kızları(tabi amaç buysa), aklına gelebilecek her türlü hayvanlığı sergiliyorlar. Ayrıca bu tarz tatil beldelerinin çoğu turizm okuyan kekolardan oluşuyor. Keko olmasa bile doğulu çok var, ha doğulularla bir sorunum yok fakat neden fazlalığı onlar oluşturuyor anlamıyorum. Çoğunluğu da kızlara görmemiş gibi davranıyor. Her neyse. Tartışmaya mahal vermek istemiyorum yanlış anlaşılmam umarım.

Aynen katılıyorum , en çok kızı kekolar yani Amerikalılar kapıyor :)

• Tek adres MARMARİS başka biyeere gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluuuuu

quote:

Kars

Konya'dan iyidir

kotudur diyen olmadi zaten niye alindin ki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fluuuuu

quote:

Kars

Konya'dan iyidir

kotudur diyen olmadi zaten niye alindin ki ?

Alınırım .hayatımı mahvetti o şehir üstad

• ALANYA .
  • Adam bir şey sormuş saçma sapan cevaplar gelmiş,konu dışı özeli de mi bastınız ulan ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.