Şimdi Ara

Gece Gündüz kütüphanede ders çalışmak ve uygun kütüphane bulmak(İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan kpss hazırlanıyorum amacım atanıp 2.üni okumak ve hedefim de yüksek mf3 de ilk 10k ya girmek tabi bu 2 yılımı da alabilir fakat atandığımda bu kadar vakit kalmayacak o nedenle bu sene elimden gelenin en iyisini yapmak durumundayım.

Kpss için dershaneye gideceğim ekimde başlıyor hergün dershanenin kütüphanesinde sabahtan akşama kadar ders çalışmak ygs ile kpss yi bir götürmeye çalışacağım.

Evde çok verimsiz sabahtan akşama kadar inşaat sesleri var biri bitiyor öteki başlıyor eve gelen giden derken uygun ortam olmuyor

Birde dershane de uzak biraz onun yerine İstanbulda çok iyi kütüphaneler var Taksim Atatürk kütüphanesi gibi o tarz kütüphaneler iyi midir yoksa dershane kütüphanesi mi bir akıl verirseniz süper olur..

Dershanenin ki biraz basık böyle içimi ferahlatacak kütüphaneler var mı İstanbulda bildiğiniz. Şirinevlerdeyim yakın olursa süper olur.
    Herkese iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist sandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Greer kullanıcısına yanıt
    Anlamadım :)

• Ben taksim atatürk kütüphanesine giderdim iki sene önce deniz manzarası falan da var hava sıcakken bahçesindeki masalarda ders çalışılır zaten gidenlerin çoğu ygs ve lysye çalışan gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 21 Ağustos 2017; 23:46:27 >
  • Brisbane kullanıcısına yanıt
    Yorumları hiç iyi değil ama yine de deneyeceğim fakat gece geç saatlere kadar çalışırım ben tehlikeli oluyor mu etrafı?

Birde sizce Bakırköy'de kpss için gideceğim dershanede çalışmak mı yoksa Atatürk kütüphanesi mi?

Bakırköy bana yakın ama minibüsle gidebiliyorum o da kimi zaman 20 dk kimi zaman 40 dk taksime de gitsem o kadar sürer zaten

Birde siz hergün mü giderdiniz verimli oldu mu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VerBeniYalnızlığa-

Yorumları hiç iyi değil ama yine de deneyeceğim fakat gece geç saatlere kadar çalışırım ben tehlikeli oluyor mu etrafı?

Birde sizce Bakırköy'de kpss için gideceğim dershanede çalışmak mı yoksa Atatürk kütüphanesi mi?

Bakırköy bana yakın ama minibüsle gidebiliyorum o da kimi zaman 20 dk kimi zaman 40 dk taksime de gitsem o kadar sürer zaten

Birde siz hergün mü giderdiniz verimli oldu mu :)

Divan ve gezi parkının ortasındaki yoldan gidiliyor taksime ne kadar tehlike olup olmayacağını az çok tahmin edersin ama 1-2den önce tehlikeli değil. Dershanedeki etüt odası güzel ve ferahsa orada çalış derim ben evde çalışamadığım için kütüphaneye giderdim çünkü ben divan otelinin karşısındaki ara sokakta oturuyordum ve kütüphane evden 15 dakika filan uzaktaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 22 Ağustos 2017; 0:54:45 >

• Brisbane kullanıcısına yanıt
    Dershanenin ki pek iyi değil ama oraya mecbur giderim gibi çünkü taksim tehlikeli artı uzak :)

Salt galata çok güzel birde orayı denediniz mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önceden devlet kutuphanesi tecruben oldu mu kardes

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    Yok olmadı iyi midir sizlere sorayım.)

• quote:

Dershanenin ki pek iyi değil ama oraya mecbur giderim gibi çünkü taksim tehlikeli artı uzak :)

Salt galata çok güzel birde orayı denediniz mi

Uzak gitme boşver :) hiç gitmedim salt galataya
  • Hocam gece değilde adam akıllı hayatım düzene girsin istiyorum o yüzden sabah olduğınca erken kalkıp evden de çıkıp biraz rahatlamak filan evde boğuluyorum gibi bazen

• Istanbul uni merkez kutuphane.ama vize final haftalarinda sadece kendi ogrencilerini aliyor

• Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi var. 24 saat açık değil ama öneririm. İçi ferah ve güzeldir. 7/24 arıyorsan Taksim ve Zeytinburnu var. Ama Taksim güzeldir. İçin sıkıldığında çıkıp nefes alabilirsin.

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Taksim isterim de bana biraz uzak kaçıyor ama İstanbulda nereye gitsem illa yol çekeceğim yakında olsa :/

Tavsiye için teşekkürler dediğiniz yerleri deneyeceğim

• Kütüphanede çalışmak çok daha mantıklı. Ders çalışmaktan başka çareniz olmuyor. Motivasyon olarak çok fazla katkı sağlar.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama İstanbulda ulaşım biraz sıkıntı yolda 1-2 saatim gidiyor her türlü ama evde durunca daha çoğu gidiyor o yüzden kütüphaneyi deneyeceğim bakalım

• quote:

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama İstanbulda ulaşım biraz sıkıntı yolda 1-2 saatim gidiyor her türlü ama evde durunca daha çoğu gidiyor o yüzden kütüphaneyi deneyeceğim bakalım

Yakınlarda yok mu bir kütüphane? Ben olsam bütün isteğim kaçar. Her gün çekilmez o kadar yol.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Yakında olanına bile minibüse binmem lazım o da yine her türlü 40 dakikamı yutuyor. Mecburum malesef kütüphane bulacağım ama uygun bir tane :)

• quote:

Yakında olanına bile minibüse binmem lazım o da yine her türlü 40 dakikamı yutuyor. Mecburum malesef kütüphane bulacağım ama uygun bir tane :)

Anladım. Allah yardımcınız olsun.

Kpss, YGS nasıl bir arada götüreceksiniz? Ben de bu yıl hem kpss hem de YGS çalışmayı düşünüyorum.

• VerBeniYalnızlığa- V kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah erken git, akşam 7-8e kadar kal. Evden daha iyi verim alırsın bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.