Şimdi Ara

gece gece başıma gelen olaya bak :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikkle internetten kız düşürmeye çalışan birisi değilim, kızlar bana düşerse konuşurum. ben bi kıza gidersem ilgi gösterirsem bilirim ki kız harbi harbi güzeldir beni etkilemiştir. onun dışında hiç bi kıza gitmem. çünkü milyon tane kız var. gittiğim de dünya güzelidir benim gözümde. bu da aynı şekildi. twitterdan denk geldi. kız profilini de kitlemiş yazılar okunmuyo. sadece profil resmini görebiliyorum. abi kız bi profil resimi koymuş. bebek gibi saçı gözü burnu dudağı kirpiği yanakları kaşı alnı herşey on numara allah tam takır yaratmış. talep göndersem mi göndermesem mi derken gönderdim. uzun zaman sonra ilk defa birini takibe aldım. kabul etmeme riski de vardı. neyse kız kabul etti. beni de takibe aldı. takibe almasa özel mesajlaşamıcaz. heralde o da beğendi ki beni takibe aldı. hemen özel mesaj attım. selam naber tanışalım mı dedim. hemen girdim olaya. iyi olur tanışalım :D dedi. muhabbet ettik uzun bi süre. ben bu kıza bi ilgi gösteriyorum. bi iltifatlar ediyorum. kız ilk defa böyle bi ilgi görüyo heralde. o kadar güzel kıza hiç kimse benim kadar iltifat etmemiş mi şaşırdım gerçekten. bu yönden şanslıydım. kıza bi gün buluşalım dedim. olur ne zaman dedi. müsait olduğumuz bi zamanda dedim. o da yarın buluşalım olmaz mı dedi. bende yarın olmaz diye laf geçiştirdim. çünkü bismillah daha yeni konuşmuşuz. böbrek gider mider belli olmaz bu işler. abi bu sefer ben geri plana attım kendimi. kız bana yazmaya başladı. iltifatlar ediyo buluşalım yarın diyo. nolur diyo yalvarıyo. kıza dedim ki, senin yaşın kaçtı yaa. kızların yaşı sorulmaz diye sormadım ama sende hiç bana yaşımı sormadın dedim. kız dedi 16 yaşındayım. vay babanın kemüğüne dedim. kız büyük gösteriyodu abi ben nerden bileyim küçük birisinin çıkacağını. 16 yaşında bi küçük kız çıktı. yaş küçük olunca güzellik olsa bile soğudum ben ondan. hoşuma gitmiyo. kendimden büyük kişiler daha çok ilgimi çekiyo. mature milf diyelim :D tabi o kızdan da böyle bi büyüklük beklemiyodum ama benim yaşımda 25 falan vardır dedim. kıza ben yaşımı söyledim. kıza hiç farketmedi yaş aga. kız mete de mete diyo beni istiyo. ben tamamen soğudum kızdan bütün hevesim bütün ilgim kesildi. şimdi hala bana yazıyo yarın buluşalım mı diye. napiyim blokluyim mi kızı? yaşı da küçük. benden sonra bunalıp intihar etmesin kız :))

• Kimse iltifat etmediğine göre, fake olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BursaSpor Fan
  • Bana şutla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başıma bu da geldi
    12 yıl önce açıldı
    Başıma Gelen En Sinir Olay !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.