Şimdi Ara

Gece gece anımı anlatcam (Polis basma anım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle csb değil arkadaşlar vallahi billahi değil :) gece gece aklıma geldi yazayım dedim

bundan tahminen 5 sene öncesi falandıı 17 yaşımdayım. Mart ayının soğukluğu vardı,cuma günüydü ve ertesi gün okul tatil olacağı için aniden arkadaşlarla karar aldık akşam bi arkadaşım vardı onun amcasınınoğlunun bağ evinde sabahlıcaz (Bağlama,sigara,çay,okey,pişti,menemen,içki yok (bundan önceki 2sinde vardı)). Ama anahtar dedesinde ve amcaoğlunda (yaşı rahat 25 vardı) var sadece. Tabiki de daha önceden 2 kez yaptığımız gibi kapıyı kırarak giricektik. Neyse gittik önce bi yerde buluştuk plana göre 5 kişi vardı.2si yurtçu 3ümüz ise değildik.1 yurtçu arkadaş denk geldi. Napıyorsun falan muhabbetleri o da memleketine dönecekmiş yakın yer 140-150km gibi bi mesafe düşünün saat akşam 8.45te son otobüs var ve ona da binememiş dolu olduğu için. Saat 9 gibiydi işte napıcaksın ya şimdi falan bilmiyorum ki yurda dönsem kapandı sizle takılıyım dedi bizde mecburen bırakmak istemedik 5ken 6 olduyduk. Yavaş yavaş yola koyulduk bağ evine doğru ama önce markete gidip domates biber yumurta ekmek içecekler ve çay aldık. Mesafe biraz uzaktı o yüzden yürücektik. Bayağı da karanlık bi yerdeydi o bağ evi yaklaşık 10.15 gibi ordaydık ve tel örgülerden atlayıp kapıyı yürüdük ve kapıyı kırıyoruz ama nasıl kırıyoruz 1 odalık bağ evi çevresinde bi 70-80 metre sonrasında yüksek binalar var yani biri balkondan görse direk polis gelir ama öyle olmıcağını 2 kez yaşamış olduğumuz tecrübemizden biliyoruz. Daha öncelerinde kapıyı kırmadık ufak pencere var oradan 1 insan rahat içeri dalabilir o pencerenin vidasını gevşetince otomatik açılıyordu ama vida yok direk çivilemişler o iş yattığı için mecburen kapıya yöneldik ve yanda bulduğum inşaat demirini kapının arasına zar zor yerleştirdikten sonra 2 arkadaş varolan gücümüzle çektik ve kapı açılıverdi içerisi hiç değişmemişti extra olarak başka sandalyeler vardı. Oturduk az soluklanalım falan açıp katlanan masa vardı o köşede yerinde duruyordu aldık onu ve kurduk tam ortaya yukarıda raf vardı orada okey takımı vardı onuda aldık okey oynuyor 4 arkadaş ben bağlama çalıyorum o zamanlar amatörüm çalma ya sunu diyip duruyorlar. Okey bitti saat 11:30 gibi ve menemen yapalım dedik.3 kişi domatesleri ve biberleri ince ince kıydı yani malzemeleri hazırladı biz diğer üçlüde takılıyoruz telefon falan o zamanlar bende 6233 vardı taş gibi telefondu ordan müzik falan açtım dinliyoruz bizim malzemeciler her şeyi hazırladı bi tane tava bulduk tüp,ocak her şey var zaten ama yağ yoktu yemek yağını almayı hiç akıl edememiştik bağ evindede olmayınca nası pişircez falan düşünüyoruz tüpü dışarı aldık çayımız semaverde hazırdı birer çay koyduk dışarda bahçede içtik sonra tekrar içeri girdik dışarı buz gibi içerde yakıcaz 2 kişi yaktı ocağı sonra 4ümüzde sedirde oturduk bağlama vs çalıyor arkadaş dalgasına bilmiyor sonra arkadaş sessiz olun lan biri geliyor dedi içeri 2 tane polis geldi biri dışardaydı diğeri içeri öyle bi girdi ki jopu kaldırdı ve kimsiniz lan siz hangi balicisiniz a.... k.duklarım dedi bizde balici değiliz abi sağlık meslekte okuyoruz falan polis daha da dellendi ne işiniz var lan sizin burda dedi ve jopu cıkardı ben ortaya kurduğumuz masanın arkasına geçtim 3 kişi yanımda 1 kişi önümde 2 kişide polisin yanında polis o 2 arkadaşa bi geçirdi jopu ve verin lan kimlikleri dedi tc verdik ve s.... mi sizin belanızı 95er tl ceza kitliyim mi size ha? diye başladı polis.Fakat o anda arkadaşın amcaoğlu girdi ve Cemal ne işin var lan burda dedi abi valla öyle takılıyorduk dedi.Polisi ışıklar yanık görünce ben çağırdım dedi. O abi polislerle konuştu ve onları zar zor ikna ederek gönderdi. Sonrasında ise abi Cemal'e bayağı azar çekti oğlum istesen anahtarı vermem mi hiç olmadı dedenden iste yada bana anlat abi arkadaşlarla kalcaz de bunlara ne gerek vardı dedi arkadaş özür diledi bizim tüpteki menemeni görünce yiyin lan şunuda öyle gidin dedi yok abi olmaz falan dedik ve güzelim tavanın içindekileri döktük.Kalacak yeriniz var mı dedi abi bizde yurda gideriz dedik. Halbuki yalandı gidecek yer bulamazsanız beni arayın numaram zaten Cemal'de var dedi.Tamam abi dedik ve biz çıktık yola yurt olmazdı evlere gitsek diğer 3ü ne yapacaktı en iyisi bir cami bulup içerde sabahlarız sabah namazı kılınmadan tüyeriz diye düşündük fakat camilerde kitliydi. saat 1 falan olmuştu bi mekan vardı engelliler okulu zaten o okul kapalı kendimi bildim bileli. onun arka tarafında bi yer var balkon gibi merdiven çıkıyorsunuz ışıkta var açık mekan ama sokakta kalmaktan iyidir diye gittik ora. Ve orda çekirdek kola cips yaparken bi tane ses geldi polis arabasından inin ordan aşağı diye bizde yoldan geçiyor gider simdi bişey göremez diye düşünerekten kafaları gömdük çıt çıkarmıyoruz sonra polis arabası gitti sandık derin bi ohh çektik fakat kapı arkada olduğu için arabayla dolaşmışlar arabanın yavaşlama anı,motor stop sesi ve kapılarının kapanış sesi hala aklımda bizi görmediler sanmıştık sonra gördüler bizi aşağı indik arabanın yanına bunlar basan polisler gibi biri değillerdi. Gayet efendice sordular napıyorsunuz oğlum burda diye bizde abi öyle dışarı çıktıydık takılıyoruz ara sıra sabahlıyoruz biz burda dedik aman aman bi daha yapmayın burda balici vs çok dikkat edin ve tcleri verin 6mızda tcleri verdik ve polis abinin biri telsizden anons geçiyordu merkeze bizim tcleri diğeride nerde okuyorsunuz siz dedi sağlık meslekteyiz falan muhabbet açıldı temiz aile çocugu oldugumuz tiplerden belliydi zaten :) okulu da söyleyince poliste anladı zaten orda eml falan okuyoruz desek direk merkeze alırdı benim kızımda orda dedi 1.sınıfta bu sene dedi adı ne abi dedim adı kız çocuğu dedi ve tebessüm etti.Bizde 3teyiz abi dedik iyi hoş sorgulattılar bir şey çıkmadı temiz dediler şimdi evinize yurdunuza gidin dedi ve 6 şüpheli aranıyordu bıçaklı kavga olayı bu mahallede olmuş siz sandık ondan bu kadar sorguladık falan dedi biz bu mahallede bıçak kavgası vs diyince iyice yusuf olduk napcaktık nerede sabahlıcaktık ki hemen 300 metre ötedeki mahallede evleri olan arkadaş bizde sabahlarız gidelim dedi onun babasıda ters adam hapishaneye falan girdi zamanında. Gittik saat 2yi çoktan geçmiş babası sert ve ters ters bakıyor arkadaş baba şimdi anlatamam ama biz bi bok yedik arkadaşlar yokken sana anlatırım lütfen yat baba falan gönderdi babasını bizde 3 kanepe vardı 2li 2li yattık orda sabah olunca annesi kahvaltı yaptı ve dağıldık. Arkadaş babasına sonradan anlattı ama ben o anı görmek isterdim yaşadığımız 12 saatlik o olay hala aklımda ve unutmamda o arkadaşların 2siyle yüz yüze görüşürüm daha bayramda beraberdik :) fakat diğer 3ü yurtçu olunca yüz yüze görüşmek bi daha nasip olmadı. vay be şu an istasyonda nöbetteyim yazarken duygulandım gözlerim doldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gizlice okulda kalmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.