Şimdi Ara

Gece dertleşmesi - sıkıntını kap gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bi kiz beni zorla asik etti sonradanda kankamla ayni kiza asik olduk buyuk hatalar yapmama ragmen 3,4 kere sans verdi bana toplarmam icin beceremedim sonra gitti o zamanlar kizlar hakkinda bisey bilmiyodum inat ettim kizlar hakkindaki cogu seyi ogrendim (%90) ama kiz yok bi gun ge icem karsisina bastan basliyalimmi diyecem o gune kadar kedere devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekmek gitmek istiyorum uzaklara.Yalnız yaşamak istiyorum soğuk bi ülkede.Belki Rusya,Finlandiya,Kanada nin kuzeyi olabilir.Şöminede yanan odunu izlerken köpeğimi seveyim.Ateş gözlerimi yaksın uykuya dalayım istiyorum

Edit:Tek sıkıntısı "kızlar bna bkmyr pff yhaa" olanlar eksilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 8 Eylül 2015; 0:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

Bi kiz beni zorla asik etti sonradanda kankamla ayni kiza asik olduk buyuk hatalar yapmama ragmen 3,4 kere sans verdi bana toplarmam icin beceremedim sonra gitti o zamanlar kizlar hakkinda bisey bilmiyodum inat ettim kizlar hakkindaki cogu seyi ogrendim (%90) ama kiz yok bi gun ge icem karsisina bastan basliyalimmi diyecem o gune kadar kedere devam

Kankan naptı peki
  • Şehitlerimizin üzüntüsü var üzerimde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipim Berkin Elvana benziyor.Sosyal fobim var.Sırf dış görünüşüm yüzünden arkadaşım olmadığını düşünüyorum.Zaten konuşmayı bile beceremiyorum.Şöyle güzel bir intihar yöntemi lazım.Yüksekten atlama ve silahla vurma dışında sağlam bir yönetm.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106821617&p=1#106821617
    Hemen hemen bu hala çok seviyorum her saniye Aklımda canımı bile veririm onun için ama...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEVZU VAR GEL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Çekmek gitmek istiyorum uzaklara.Yalnız yaşamak istiyorum soğuk bi ülkede.Belki Rusya,Finlandiya,Kanada nin kuzeyi olabilir.Şöminede yanan odunu izlerken köpeğimi seveyim.Ateş gözlerimi yaksın uykuya dalayım istiyorum

Nereye hocam daha pes edip kaçmak için çok erken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB253030B -- 8 Eylül 2015; 0:48:40 >
  • Evde canım sıkılıyor
  • Liseyi disarida okudugumdan ailemin kaldigi yerde hic arkadasim yok kafayi yiycem 2 aydir bilgisayar bilgisayar mesajla telefonla surekli konusuyoruz ama yuz yuze oldugun gibi olmuyor ve eve kapali kalmaya alisik biri degilim cok bunaliyoruuum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün gün karı kızla konuş dolaş yiyiş. Bunaldım, sıkıldım yav.
  • Arkadaşlar kızlar için caninizi sıkmayın önemli değiller.Kaçmak değil hocam sıkıldım bu ülkeden.Şehit haberleri,dolar tirmandi,Suriyeliler,Kargaşa gürültü bıktım.Kafayı dinlemek istiyorum biraz.Huzurlu bir ortam istiyorum

• 1)Kilo

Bunu halletsem diğer her şeyi düzelteceğim.

• Anne baba baskısı+cahilliği yüzünden istemedigim bir bölümü kazandım. Ne halt yiyeceğim bilmiyorum. Bu sene ünv okurken gizlice 2.kez hazirlanmayı bile düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 8 Eylül 2015; 0:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

Bi kiz beni zorla asik etti sonradanda kankamla ayni kiza asik olduk buyuk hatalar yapmama ragmen 3,4 kere sans verdi bana toplarmam icin beceremedim sonra gitti o zamanlar kizlar hakkinda bisey bilmiyodum inat ettim kizlar hakkindaki cogu seyi ogrendim (%90) ama kiz yok bi gun ge icem karsisina bastan basliyalimmi diyecem o gune kadar kedere devam

Kankan naptı peki

Ben ona sevdigimi basta soylemedim ama o anlamisti dedi m ile neden araniz kotu falan diye kiza biseymi yaptin olum dedi yok la dolayli olay falan dedim o aralarda aramiz bozuktu bunu bile bile gitti gozumun onunde yavsadi suan kanka kiz ikilemindeyim. Ama bir kere yapan bidha yapar diye dusunuyorum aslinda bende onun yerinde olsam aynisini yapardim heralde ikilemler ikilemler..

• Eski sevgilim sevdiğim kız olur halen yeni manita yapmış çok üxülüyrum onları birlikte olduklarını düşününce canım sıkılıyor.yaş 21 bitecek sakallarım 15 yaşındaki çocuklar gibi gerçi artık düşünmüyorum saklları kız sağolsun hayatımı maaf etti sevgilisi olduğunu bilmese! bu kadar dert etmezdim muhtemelen.
    Birde çok yalnıım hiç arkadaşım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106821617&p=1#106821617
    Hemen hemen bu hala çok seviyorum her saniye Aklımda canımı bile veririm onun için ama...

o unutmak varya dünyanın en zor işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

Ne sıkıntınız sorununuz var dökülün

buyrun siz önden buyrun
  • olum aşk diye dert mi olur ya ? keşke derdim o olsa .
    fakirim , sınava gireceğim ama çalışamıyorum , şehit haberleri , ölen yakınlarım . evden bile çıkmıyorum , ne bi yakınım var ne adam akıllı dostum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.