Şimdi Ara

Gece Ders Çalışan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Gece 12-1 gibi başlayıp sabaha karşı 5-6 gibi bırakıyorum. Sessiz sakin kafam rahat, birde uyku düzenim tam yok.
    Sizce gece çalışmaya devam edeyim mi? Yoksa sabah erkende kalkıp akşama kadar daha çok mu çalışayım bilemedimki? Gece ders çalışmak yararlı değil diyorlar?

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Beyler mezunum bölüm tm.
    Gece 12-1 gibi başlayıp sabaha karşı 5-6 gibi bırakıyorum. Sessiz sakin kafam rahat, birde uyku düzenim tam yok.
    Sizce gece çalışmaya devam edeyim mi? Yoksa sabah erkende kalkıp akşama kadar daha çok mu çalışayım bilemedimki? Gece ders çalışmak yararlı değil diyorlar?

Bende yazın bu şekilde çalışmıştım . Kişiden kişiye göre değişir çalışmanın verimli olduğu saatler ama benim için öğlen veya sabaha göre 2-3 kat daha verimli oluyodu .

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Cevabın için teşekkürler hocam. Düzenim yok hala uyumadım. Bu iş böyle yürümeyecek galiba

[DHTUBE=][simage][/simage]Senden olmazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binlerce onbinlerce yıllık insan adaptasyonuna meydan okumadır elbet meydan okunur ama gece çalışmış biri olarak tavsiye etmem belli bir süreden sonra uyku bozukluğuna bağlı bazı sıkıntılar yaşarsın altüst olur düzenin özellikle uyku bilgi düzenlemesi için öğrencinin çok büyük yardımcısıdır verimin azalır moralin bozulur stres artar ...... zararı çok sağlam bir programla gündüz ışığından istifade etmeni öneririm.

Orijinalden alıntı: hackod

binlerce onbinlerce yıllık insan adaptasyonuna meydan okumadır elbet meydan okunur ama gece çalışmış biri olarak tavsiye etmem belli bir süreden sonra uyku bozukluğuna bağlı bazı sıkıntılar yaşarsın altüst olur düzenin özellikle uyku bilgi düzenlemesi için öğrencinin çok büyük yardımcısıdır verimin azalır moralin bozulur stres artar ...... zararı çok sağlam bir programla gündüz ışığından istifade etmeni öneririm.

Uyku bozukluğuna bağlı sıkıntılar başladı bile moralim çok bozuk başım ağrıyor ruh gibiyim kaç gündür.. Akşam erkenden uyuyacağım. Bu arada senden olmaz diyen arkadaş senden hiç olmaz cevap yazmak zorundamıydın?
    ayrıca camı açtığın zaman yüzüne vuran soğuk rüzgarda seni ayıltır.bence 12 de yat 6 da kalk akşama kadar çalış.
  • Gece değilde sabaha karşı çalışmak çok verimli oluyormuş hocam.Benim bir arkadaş 8'de yatıp 4'de kalkıp ders çalışıyordu.Bende yapmaya başlıcam inşallah Sizede tavsiye ederim.4-5-6-7 bu saatlerde beyin çok iyi çalışıyomuş ve okuduğun hemen hafızana yer ediyomuş.

Leyla İle Mecnun

Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY!
  • Erken yatıp sabah namazını kılıp başlaman çok faydalı olur.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v5.1.1 İşletim Sistemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.