Şimdi Ara

Gece çalışıpta başarısız olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkez gece çalışmak zararlı, gece çalışırsan anlayamazsın gibi sözler söyleyip duruyor özellikle rehberlik hocaları diyor. Bende merak ettim gece çalışıpta sınavda istediğini yapamayan oldu mu ? Böyle bir tecrübe yaşadınız mı ?

• ben gece çalışınca daha iyi anlıyorum ama kişiden kişiye değişir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Vallahi okul sınavları için konuşursak ben çogunlukla geceleri çalışabiliyorum ve çogu zamanda yüksek notlar geliyo fakat o gece yorgun argın ders çalışırsan dikkatsizlik yüzünden en basit soruları bile çözemeyebiliyorsun.
    Bünyeye baglı bi durum aslında

Okul sınavlarında sorun yokta acaba ygs-lys için nasıl olur onu merak ediyorum. Geceleri çalışmak için zaten akşama yaklaşırken 1.30 saat uyurum. Yorgunluk olmuyorda bazen geometri çözerken cevabı görmekte baya bir zorlanıyorum
  • Ne kadar değişik laflar yok gece çalışırsan olmaz öğlen çalış yok sıcakta çalışma soğukta çalış falan.Sen nerde rahat ediyosan nasıl rahat ediyosan o şekilde çalış 2 gün sonra o çalıştığın konudan soru geldiğinde yapıyosan başarısız falan olmamış oluyosun uyku düzeninide oturtmuşsan asıl sabah çalışmak sana zor gelir o yüzden kafana göre çalış yeterki çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laroxy

Ne kadar değişik laflar yok gece çalışırsan olmaz öğlen çalış yok sıcakta çalışma soğukta çalış falan.Sen nerde rahat ediyosan nasıl rahat ediyosan o şekilde çalış 2 gün sonra o çalıştığın konudan soru geldiğinde yapıyosan başarısız falan olmamış oluyosun uyku düzeninide oturtmuşsan asıl sabah çalışmak sana zor gelir o yüzden kafana göre çalış yeterki çalış

Haklısın aslında sagol yorumun için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.