Herkez gece çalışmak zararlı, gece çalışırsan anlayamazsın gibi sözler söyleyip duruyor özellikle rehberlik hocaları diyor. Bende merak ettim gece çalışıpta sınavda istediğini yapamayan oldu mu ? Böyle bir tecrübe yaşadınız mı ?
ben gece çalışınca daha iyi anlıyorum ama kişiden kişiye değişir sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Vahn
Vallahi okul sınavları için konuşursak ben çogunlukla geceleri çalışabiliyorum ve çogu zamanda yüksek notlar geliyo fakat o gece yorgun argın ders çalışırsan dikkatsizlik yüzünden en basit soruları bile çözemeyebiliyorsun. Bünyeye baglı bi durum aslında
Okul sınavlarında sorun yokta acaba ygs-lys için nasıl olur onu merak ediyorum. Geceleri çalışmak için zaten akşama yaklaşırken 1.30 saat uyurum. Yorgunluk olmuyorda bazen geometri çözerken cevabı görmekte baya bir zorlanıyorum
Ne kadar değişik laflar yok gece çalışırsan olmaz öğlen çalış yok sıcakta çalışma soğukta çalış falan.Sen nerde rahat ediyosan nasıl rahat ediyosan o şekilde çalış 2 gün sonra o çalıştığın konudan soru geldiğinde yapıyosan başarısız falan olmamış oluyosun uyku düzeninide oturtmuşsan asıl sabah çalışmak sana zor gelir o yüzden kafana göre çalış yeterki çalış
quote:
Orijinalden alıntı: Laroxy
Ne kadar değişik laflar yok gece çalışırsan olmaz öğlen çalış yok sıcakta çalışma soğukta çalış falan.Sen nerde rahat ediyosan nasıl rahat ediyosan o şekilde çalış 2 gün sonra o çalıştığın konudan soru geldiğinde yapıyosan başarısız falan olmamış oluyosun uyku düzeninide oturtmuşsan asıl sabah çalışmak sana zor gelir o yüzden kafana göre çalış yeterki çalış