Kopegin dogasi bu ama mutlaka vardir havlamasinin sebebi... Vebaline katlanirim diyorsan durma yap:)
Yapacağım şeyden korkmuyor değilim. bu gece çok büyük planlarım var. inşallah yine gece boyu havlarda gözüm kararır. Gündüzleri tam karşımda kıçını devirip uyuyor ya en çok ona kıl oluyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: X.Arybdis
Kopegin dogasi bu ama mutlaka vardir havlamasinin sebebi... Vebaline katlanirim diyorsan durma yap:)
Havlamasının sebebi dışarıda ses olmasıdır.Köpekler en ufak seslere bile havlar.
Yerinde olsam yapmam, günah la bir kere. Belediyeyi aramak çözüm olabilir belki.
quote:
Orijinalden alıntı: Mass_Effect
quote:
Orijinalden alıntı: X.Arybdis
Havlamasının sebebi dışarıda ses olmasıdır.Köpekler en ufak seslere bile havlar.
Bekci kopegi tarzinda birseyse olabilir... Benim 2 tane ev kopegim var hic havlamiyorlar Bence sahibiyle gorusebilirsin yada sana kalmis artik..:D
kaniş arkadaş. yaklaşık bir senedir boynunda tasma zincirli şekilde orada duruyor.
Karşı bahçede ki köpek böyle. Kanişi zincirlemişler. Gündüzleri uyuyor, gece boyu havlıyor dallama. Cinnet geçiriyorum burada.
Fare zehiri, böcek zehiri, taş, tuz ruhu ne işe yarar. Biraz insan ol diyeceksiniz bende insan olduğumdan soruyorum.
Belki açtır diye 4 gecedir ekmek arasında köfte ton balığı vs attım yok susmuyor. Artık insanca davranma zamanı geldi.
ekmek arası köfte mi attın?
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
quote:
Orijinalden alıntı: NefretZm
Karşı bahçede ki köpek böyle. Kanişi zincirlemişler. Gündüzleri uyuyor, gece boyu havlıyor dallama. Cinnet geçiriyorum burada.
Fare zehiri, böcek zehiri, taş, tuz ruhu ne işe yarar. Biraz insan ol diyeceksiniz bende insan olduğumdan soruyorum.
Belki açtır diye 4 gecedir ekmek arasında köfte ton balığı vs attım yok susmuyor. Artık insanca davranma zamanı geldi.
dağılıyor ton balığı nasıl atacaksın :)
köfteyide alışmıştır diye öyle gönderdim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
quote:
Orijinalden alıntı: NefretZm
Kesin yanında ayran yok diye havlıyordur
hayvanları severim ama köpeklerden sırf bu nedenden nefret ediyorum,aslında nefret değil de sinir oluyorum.ota kuşa vöv vöv vöv... ulan bi sus be sus.yok... şimdi dicenizki bağla bahçeye hırsızı uğursuzu kovalasın.arkadaş bu hayvanlar öyle yalakaki hırsız iki et parçası atsın iki başını okşasın kanka olurlar iki dakkada.ee ne anladım olm o zaman senin bu hırsızı uğursuzu kovalama olayından?
Şikayet et kardeşim öldürme. hayvan öldürmek çok kötü bir şey sahibine büyük acı yaşatırsın.
Kime şikayet edecem. Hayvan haklarımı.
Sahibinin umrnda olsa onu oraya bir sene bağlamazdı
öldürmek yerine insan gibi gidip ağzına tekme atsan susar
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
insan gibi.gidip köpeğin ağzına tekme.hıhı evet tamam..oldu...
polise bro polis ilgilenmezse yatıştırıcı uyutucu felan atarsın
Bizim karşıda da var bir tane öyle havlayan. Ama yazık yani. Sen ufakken ağlıyorsun diye seni öldürseler miydi ?
hocam o uyuşturucu atan silahlardan al bir tane canın sıkıldıkça sıkarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
Nedenini bilmiyorum ama anırarak güldüm
Sen de onu gündüz uyutma gece yorulup uyur nasılsa.