Bildirim
gece atatürk hava alanına nasıl giderim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Florya da inip taksiyle gidebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
tahminen taksi ne kadar yazar -
evet en yakını florya olur,taksiye binicen mecbur ha diyosan ki taksi parası vermek istemiyorum o zaman 23:30 gibi şirinevlerden metroya bin hava alanında sabahla ki ben çok yaptım zaten bir sürü insan oluyor herkes uyuyor,müzik dinle telefonla oyun oyna zaman geçiyor bir şekilde -
hocam peki bildiğiniz bir taksi durağı var mı floryada taksiye nasıl ulaşabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcengiz
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
tahminen taksi ne kadar yazar
Hocam erken gidip havaalanında sabahlama şansın varsa sabanla.Taksiler çok pahalılanmış.
bilmiyorum o kadarını ama en fazla 12-13 lira ödersin taksiye -
Sene 2009 aylardan ağustos
İnternette 1 aydır yazşıp görüntülü görüştüğüm Rus kızın uçağı gece 02:00 de Atatürk Havalimanı' na inecekti.
Ben de arabamla gece yarısı Havaalanına gittim. Bu arada sms ile bana uçağının iniş yapmak üzere olduğunu bildirmişti. Nasılsa sms atabiliyor indiğinde yeniden sms gönderir ben de alırım diye düşünerek eski dış hatlar terminali önünde arabada beklemeye başladım.
Yarım saat geçmesine rağmen haber alamayınca sms gönderdim nerdesin diyerek. Ama cevap gelmedi. Bunun üzerine telefon açtım ama telefonu kapalıydı sanırım operatör Rusça nirşeyler söylüyordu.
45 dakika bekledikten sonra ekildim diye düşünerek oradan ayrılmaya karar vermiştim ki birden tanımadığım 532 li bir numara aradı. Karşıdaki bayan adımı sordu sonra bir bayanın beni beklediğini ancak ulaşamayınca ondan numaramı aramamı rica ettiği için aradığını söyleyip kıza verdi telefonu.
Kız telefonda beni yarım saattir Havaalanında beklediğini, telefonu uluslararası dolaşıma kapalı olduğundan sms bile gönderemediğini, bunun üzerine havaalanında ismimi tam 5 kez anons ettirdiğini smyledi. Ama ben dışarıda beklediğim için anons duymamıştım.
Hemen sonra terminal çıkışında kızı gördüm ve kavuştuk. 2 hafta sonra evlendik.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
bide şu taksiyi nereden bulabileceğimi yazsaydın iyidi hocam :D -
Çok özendim internette nasıl buluyorlar diye hep düşünüyorum
zor buluırsun taksiyi metrobüs durağından
saat 12de son metroyla gir otur havalimanına.
iç hatlar gidiş katında bankamatiklerin karşı duvarında prizler de var.
telefonla 3 saatin nasıl geçtiğini anlamazsın
1 saat de tuvalette takılırsın :D -
arkadaşlar sefaköyde metrobüs durağının yanında 24 saat taksi bulunuyormuş sanırım havalimanına ne kadar yazar sizce ve ne kadar sürer -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
İnternette 1 aydır yazşıp görüntülü görüştüğüm Rus kızın uçağı gece 02:00 de Atatürk Havalimanı' na inecekti.
Ben de arabamla gece yarısı Havaalanına gittim. Bu arada sms ile bana uçağının iniş yapmak üzere olduğunu bildirmişti. Nasılsa sms atabiliyor indiğinde yeniden sms gönderir ben de alırım diye düşünerek eski dış hatlar terminali önünde arabada beklemeye başladım.
Yarım saat geçmesine rağmen haber alamayınca sms gönderdim nerdesin diyerek. Ama cevap gelmedi. Bunun üzerine telefon açtım ama telefonu kapalıydı sanırım operatör Rusça nirşeyler söylüyordu.
45 dakika bekledikten sonra ekildim diye düşünerek oradan ayrılmaya karar vermiştim ki birden tanımadığım 532 li bir numara aradı. Karşıdaki bayan adımı sordu sonra bir bayanın beni beklediğini ancak ulaşamayınca ondan numaramı aramamı rica ettiği için aradığını söyleyip kıza verdi telefonu.
Kız telefonda beni yarım saattir Havaalanında beklediğini, telefonu uluslararası dolaşıma kapalı olduğundan sms bile gönderemediğini, bunun üzerine havaalanında ismimi tam 5 kez anons ettirdiğini smyledi. Ama ben dışarıda beklediğim için anons duymamıştım.
tabletten üşenmeyip bunu mu yazdın
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ahahaha ulan şaka gibi alakaya bak çay demle bende dedim konu nereye varacak TuVNeRa are you uncomfortable
-
uçak kalkmadan en az 2 saat önce havalimanında olmak gerekli tedbir amaçlı :)
arkadaşın dedği gibi 23:30 metrobus varmış ona bin :) -
Taksi şansına denk gelirse gidersin
Metrobüs florya mantıklı -
@TuVNeRa hala evli misin -
Çünkü kültürümüzde gece uğursuzluk, kötülük demek.
Ama Moskova öylemi ; 24 saat her yer açık ve cap canlıdır "Moscow never sleeps!"
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ay metrolar 1 e kadar çalışıyor bence saat 1 de metroya bin git saat 2 ye yaklaşırken orada olursun desek , 3 saat çok rahat vakit geçirirsin orada metroyla gidip beklemen daha mantıklı olacaktır -
Zaten saat 22:00 den sonra alkol satışının amacı o.
Hökümet yasakları bir anda getirirse isyan çıkar o yüzden aşama aşama geliyor yasaklar, yavaş yavaş kaynayan kurbağa gibi.
Benzer içerikler
- jack daniels cola
- telefon bozma yöntemleri
- bulgaristan teknoloji market
- reçetesiz uyku ilacı
- doğalgaz kesildi faturayı ödedim ne zaman açılır
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
- bim para sayma makinesi markası
- 5g nedir zararları
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X