Şimdi Ara

gece 23 e kadar 20 tl üstü yemeksepeti 10 lira indirim kod !!!ONLİNE ÖDEME!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
7
Favori
4.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, kullandım
  • Cepteteb i unutmayın
  • ileri tarihli sipariş verebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 11 Ocak 2016; 21:30:41 >
  • 2 kere aynı yerden sipariş verdim, 22 TL ödedim. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Ekleme: Yemeksepeti'nden aradılar "2 kere arka arkaya sipariş vermişsiniz, bir sıkıntı yok değil mi" diyorlar, yok yok dedim teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 11 Ocak 2016; 21:38:09 >
  • Yarım Ekmek Arası Kokoreç 1 Porsiyon Közlenmiş domates, közlenmiş biber, pul biber, kekik 8,00 TL 1 8,00 TL
    4,67 TL
    Yarım Ekmek Arası Kokoreç 1 Porsiyon Közlenmiş domates, közlenmiş biber, pul biber, kekik 8,00 TL 1 8,00 TL
    4,67 TL
    Köfte Dürüm 1 Porsiyon Lavaş ekmeğinde 5 adet köfte, patates kızartması, göbek marul, soğan, közlenmiş yeşil biber 8,00 TL 1 8,00 TL
    4,67 TL
    Sipariş Notu:
    İlk defa sipariş veriyorum özen gösterin yoksa şikayet ederim

Ara Toplam:
    TOPLAM:

24,00 TL
    14,00 TL

İlk defa bu restorandan sipariş verdim, umarım lezzetlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Yarım Ekmek Arası Kokoreç 1 Porsiyon Közlenmiş domates, közlenmiş biber, pul biber, kekik 8,00 TL 1 8,00 TL
    4,67 TL
    4,67 TL
    Köfte Dürüm 1 Porsiyon Lavaş ekmeğinde 5 adet köfte, patates kızartması, göbek marul, soğan, közlenmiş yeşil biber 8,00 TL 1 8,00 TL
    4,67 TL
    Sipariş Notu:

Ara Toplam:
    TOPLAM:

24,00 TL
    14,00 TL

Merhaba. Açken sen sen değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

4,67 TL
    4,67 TL
    4,67 TL
    Sipariş Notu:

Ara Toplam:
    TOPLAM:

24,00 TL
    14,00 TL

Sipariş notuna bak ya, Allah kimseye sizin gibi müşteri vermesin.Neymiş şikayet edermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

2 kere aynı yerden sipariş verdim, 22 TL ödedim. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Ekleme: Yemeksepeti'nden aradılar "2 kere arka arkaya sipariş vermişsiniz, bir sıkıntı yok değil mi" diyorlar, yok yok dedim teşekkür ederim

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    o nottan sonra göndermezler büyük bir firma değilse, zaten 10 lira zararda adamlar.
  • yavuz1928 kullanıcısına yanıt
    Dostum yemeği yemişdik tam tatlı birşeyler aranıyordum kuponu gördüm.12 TLye 2 adet waffle söyledim sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

http://www.twitch.tv/thaldrinlol burası hocam

tekrar teşekkürler hocam. çok makbule geçti.
  • Kodu girecek yer yok sitede. Mobilde de göremedim.
  • bir hata oluştu diyor sürekli
  • CuteDad kullanıcısına yanıt
  • YEMEK FİYAT ADET TUTAR
    Mega Çiğ Köfte Dürüm Orta Acılı, 'Limon', 'Jalapeno Biber', 'Nar Ekşisi', 'Çiğ Köfte Sosu' Bol çiğ köfteli 5,00 TL 2 10,00 TL
    5,00 TL
    Mega Çiğ Köfte Dürüm Orta Acılı, 'Maydanoz', 'Limon', 'Nar Ekşisi', 'Çiğ Köfte Sosu' Bol çiğ köfteli 5,00 TL 2 10,00 TL
    5,00 TL
    Ara Toplam:
    TOPLAM:
    20,00 TL
    10,00 TL

Teşekkürler arkadaşlar:)
  • Şu an afiyetle pizzamızı yiyoruz. Haber veren arkadaşa teşekkür ederiz. Ayrıca bu konu benzeri bir kaç tane daha başlık açılmış. Herkes yardım etmek için çaba gösteriyor anlaşılan.
  • Merhaba.
    10 dakikada geldi.
    Kokoreçler baharatsız ama acı biberliydi, köfte daha lezzetli geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin. bu nedir yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.