Şimdi Ara

Gece 2 ye kadar ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 2 ye kadar ders çalışmaya yardımcı olmak için neler önerirsiniz benim düşündüklerim şunlar

1 -) çay kaşığıyla Türk kahvesini ağıza atıp suyla tüketmek

2 -) her yarım saatte bir yüze soğuk su vurmak

3 -) her saat başı 20 şınav 20 mekik çekmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam ben çok az bir dönem böyle çalıştım

genelde "zaten deneme netleri iyi, sınavı yaparım" öz güveni ile sabah pek çalışmadım (yatırım tavsiyesi değildir.)

(zaten okula gidiyordum hafta içi 5 gün + cumartesi deneme, erken kalkıp çalışmak hafta sonu en güzel olur)

(bir de ortam müsait olmalı, çalışma odası-yeri olmalı. pek yoktu bende)

Bir dönem denemeleri kısa sürede bitirmem gerekiyordu hoca isteği üzerine

o zaman böyle erken oturup deneme çözdüm 2 hafta+

odak açısından süper, internete baksam bile çok bir şey yok. insanlar uyuyor zaten

kafan da dolu değil, akşama kadar günü geçirip gece çalışmak var, sabah yeni kalkmış olup günün ilk işi olarak ders çalışmak var

ki zaten coursera'daki kursta hoca "saat 17.00'dan sonra çalışmıyorum" gibi bir ifade kullanmıştı

Tüm gün yürümektense günün bir bölümü depar atar kalan zamanı istediğim gibi harcarım

tarzında

Neyse artık kişi nasıl çalışırsa çalışabilir. Sonuçta gün sonunda "Ben bugün çalıştım, gelişme kaydettim." diyorsanız tamam

• 4-) Üstteki maddeleri uygulamadan 22.00 da yatmak 3-4 de kalkmak ve çalışmaya başlamak
    Uyuduktan sonra çalışmaya başladığın için zinde olmak
    Verim artmak
    Yks kazanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Sabahları ev feci soğuk oluyor hocam gece 3 te hem uyku sersemi hem soğuk çalışmayı engeller

• Bendede olur arada sanki herşeyi unutmuşum gibi hissederim ama sb çözerken soruları yaparım bu şeye benzer yazılıda çok düşük alacağını düşünürsün ama notun yüksek gelir

• Ritalin

• .

• ben fero-motivasyon dinlemek  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

böyle mi yapardınız hocam

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Hocam ben çok az bir dönem böyle çalıştım

genelde "zaten deneme netleri iyi, sınavı yaparım" öz güveni ile sabah pek çalışmadım (yatırım tavsiyesi değildir.)

(zaten okula gidiyordum hafta içi 5 gün + cumartesi deneme, erken kalkıp çalışmak hafta sonu en güzel olur)

(bir de ortam müsait olmalı, çalışma odası-yeri olmalı. pek yoktu bende)

Bir dönem denemeleri kısa sürede bitirmem gerekiyordu hoca isteği üzerine

o zaman böyle erken oturup deneme çözdüm 2 hafta+

odak açısından süper, internete baksam bile çok bir şey yok. insanlar uyuyor zaten

kafan da dolu değil, akşama kadar günü geçirip gece çalışmak var, sabah yeni kalkmış olup günün ilk işi olarak ders çalışmak var

ki zaten coursera'daki kursta hoca "saat 17.00'dan sonra çalışmıyorum" gibi bir ifade kullanmıştı

Tüm gün yürümektense günün bir bölümü depar atar kalan zamanı istediğim gibi harcarım

tarzında

Neyse artık kişi nasıl çalışırsa çalışabilir. Sonuçta gün sonunda "Ben bugün çalıştım, gelişme kaydettim." diyorsanız tamam

• JohannesRommel kullanıcısına yanıt

puahahahah  lafı iyi soktun hocam

eyvallah hocam

• Ben gececiyim aga gündüz sarmıyor

TEOG zamanı da böyleydi, şu anda fakülte derslerine çalışırken de böyle

Kendinize en uygunu neyse onu yapın hocam

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt
    3 te kalkmaya alıştırmam lazım kendimi bence hocam en azından 3 ten 8 e kadar 5 saat var 2 saat deneme atsan 3 saatte konu anlatımına falan kalır ama zor alışacaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 10 Şubat 2022; 12:45:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.