Şimdi Ara

Geç Kahvaltı (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köy yumurtası, köy peyniri, köy biberi, köy sütü, market domatesi, market kaşarı, market zeytini.Geç Kahvaltı (SS'li) 

Geç Kahvaltı (SS'li)

• Aşırı sağlikli ve lezzetli görünüyor. Köy'den gelen her şeyin tadı bir başka gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha aynı vakitte ve tam aynı şekilde kahvaltı yapmışız. sadece bende süt yok, bal kaymak var. afiyet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Vallahi de billahi de öyle 10 lira pahalı olsun köy malı olsun.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam size de afiyet olsun. Keşke bu kadar süt ürünü tüketmeseydim midem şarkı söylemeye başladı.Geç Kahvaltı (SS'li) 

• Gerçek koy yumurtası mi? Markette satılan yumurtalarin tadı hiç iyi değil. Ya da bana mı öyle geliyor ? Son 5 senede tat değişti resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sütçümüz yumurta ve tereyağı da getiriyor tadını beğeniyoruz hatta arada çift sarılı da çıkıyor ama b*klu değil.Geç Kahvaltı (SS'li) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 17 Ağustos 2024; 14:43:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken Kahvaltı SS'li
    4 ay önce açıldı
    Gece Menüsü SS'Lİ
    3 ay önce açıldı
    GÜZEL+TATLI SS'Lİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Afiyet olsun sabahları acı biber yiyemedim hiç. sütle birlikte nötrlüyor gibisin.

• XPHOS kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam, yediğim biber tatlı köy biberi. Acı ketçap bile yiyemiyorum.Geç Kahvaltı (SS'li) 

• F1SECO kullanıcısına yanıt
    size öyle geliyor değil hocam, organik diye satılan yumurtalar da dahil marketteki yumurtaların tamamı çöp. hepsine fabrikasyon yem yediriyolar. bu tarz yumurtalarda vitaminin de v'si olmaz.

tavuk çıkıp toprağı eşeleyip solucan arayamıyosa, gerçek yemlerle değil de fabrika çıkışı kimyasal yemlerle besleniyola, o tavuktan hayır gelmez.

mesela tavuk yemi satan dükkanlarda yemleri renk olarak sınıflandırıyolar. tavuğun hangi renk yumurtlamasını, sarısının hangi renk tonunda olmasını istiyosan, oradan seçiyosun. tavuğa o yemi yedirdiğinde, tavuk tam olarak o renkte yumurtluyo. sonra da organik diye kaktırıyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Sağ olasın hocam.

• Sen ona geç mi diyorsun akşam üstü 5'te yapıyorum

• Rahmetli dedem gece uyanıp gündüz uyuduğum bir dönemde bana kurt adam demişti. Köylü biri olmasına rağmen bu benzetmeyi yapmasına o zamanlar da çok şaşırmıştım.

Maalesef rahmetliye kurt adamı nereden öğrendiğini soramadım.Geç Kahvaltı (SS'li) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.