Şimdi Ara

GEÇ AÇILMA SORUNU (Windows Değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    E5200
    g31m-es2l
    2gb ram
    500W OCZ PSU
    HD 4770

Sorunum şu eski ekran kartım hd2600pro idi 10-15 gün evvel hd4770 ile değiştirdim eski kartl ile pc nin güç düğmesine bastığımda 1-2 sn. içinde bip sesini verip başlardı yeni kartı taktığımdan beri güç düğmesine bastığımda yaklaşık 8-10 sn. abartısız bekledikten sonra bip sesini veriyor garip bi sorun ben çözümünü bulamadım
    Çözüm için bileşenlerin hepsini söküp taktım ama sonuç aynı 2600pro yu taktığımda normale dönüyor...
    Cevap verirsen sevinirim
    Teşekkürler...

• ekran kartindan kaynakli tamamen. ekran kartin anca calisiyor buyuk ihtimal. cok eskiden normal tnt ler tik diye acarken asus un 32mb leri 5 sn kadar bekleyip ondan sonra acilirdi. nedenini bilmem ama hep boyle idi.
  •  GEÇ AÇILMA SORUNU  (Windows Değil)

ekran kartınızın arkasındaki power fişini takıyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem81 -- 23 Nisan 2010; 11:10:00 >
  • quote:

Takılı hocam

@exeter
    Peki usta bu saçma değil mi? GDDR5 bellekli bi kartın bu kadar geç açılması
  • quote:

Orijinalden alıntı: dan-ger

quote:

Takılı hocam

@exeter
    Peki usta bu saçma değil mi? GDDR5 bellekli bi kartın bu kadar geç açılması

Bunu bana degil ureticilere sorman daha mantikli
  • Güncel
  • Bu konuyu guncel tutmanin bir mantigi yok. o kadar kuskulaniyorsan ekran kartini goturup baskasinda dene. belki uyumsuzdur yazarsin anakartin ureticisine senin icin bir update istersin tabi yapabilirlerse (tabi diger makine de sak diye acildigini var sayarak diyorum bunu.) fakat gene aynı durum soz konusu ise karti iade edersin ben memnun degilim gec aciliyor diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Bu konuyu guncel tutmanin bir mantigi yok. o kadar kuskulaniyorsan ekran kartini goturup baskasinda dene. belki uyumsuzdur yazarsin anakartin ureticisine senin icin bir update istersin tabi yapabilirlerse (tabi diger makine de sak diye acildigini var sayarak diyorum bunu.) fakat gene aynı durum soz konusu ise karti iade edersin ben memnun degilim gec aciliyor diye.

Konuyu güncel tutmam sizi neden bu kadar ilgilendirdi anlamadım eğer konu güncel tutulmayacak bi konu ise zaten yönetici arkadaşlar konuyu ya siler yada kitler
  • Aynı sorun bende de başladı bu Ekran kartı ile alakalı değil Arkadaşlar Hd4850 vardı sattım Hd5770 aldım biraz geç bip vermeye başladı Bios pili güncel Bios güncel ama neden yaptığını bulamadım bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.