Bu kulaklar daha neler duyacak adam bana bunu dedi la < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu kulaklar daha neler duyacak adam bana bunu dedi la < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gereksiz stres. İyi üniversiteyiz biz kafasında hocaları var. İyi anlayışları da derslerden az öğrenci geçirmek ve olabildiğince psikolojik zorlamak. 4-5 sene önce okulu öven yazılar yazardım burada ama mezun olduktan sonra fikrim değişti. Bence daha iyi yerler var.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fakir bilkenti diyen var dogru mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fakir bilkent’i tobb bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 17 Temmuz 2024; 14:10:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tobb %50 deger mi bobrek satacam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
değmez bilkent gel |
Güzel uni de konum sakat yine de ankaradan iyidir marmaray var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aklı olan burayı yazmaz. |
Neden hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Büt olmama şeyi gtü'ye özgü değil. Çoğu iyi üniversitede de büt yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 17 Temmuz 2024; 19:33:0 > |
Ytü vs ege vs ytü hangisi alir hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
niye mesela anlatsana biraz. |