< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GEBZE TEKNİK ELEKTRONİK ?

-
-
Ups
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Gucluturk2018 hocam sanırım siz Elektronik okuyordunuz.
-
Normalde cok fazla yorum yazmam ama Gebze Teknik Üniversitesi Elektronik Müh. hakkında bilgi kirliliği olabiliyor. Bana sıralamanla birlikte ozelden yazar mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor bölüm kardeşim. Bilgisayarından pek farkı yok. Bilgisayarda ödevlerle bezdirip eğitiyorlar, burada da lab, proje ve derslerin zorluğu var.
Elektroniğin bazı dersleri okulun en zor dersleri emin olabilirsin. Bunlar genelde 2. sınıfın 2. dönemi ve 3. sınıfta başlıyor. Sağlam eğitim var, iyi ingilizce öğrenmen lazım.
Binası güzel yeni ve modern bir bina. Bilgisayarla yan yanalar zaten. Bana göre 25k olması gereken kaliteli bir bölüm ama %30 ingilizce diye şu anda bu sıralamada.
Başka sorun varsa sor cevaplayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 12 Ağustos 2021; 19:15:23 > -
Merhabalar bölümdeki staj imkanları ve erasmus imkanları hakkinda bilgi verebilir miniz acaba
quote:
Orijinalden alıntı: yks22öğütücü
Merhabalar bölümdeki staj imkanları ve erasmus imkanları hakkinda bilgi verebilir miniz acabaNormalde staj çok kolay bulunuyordu ancak bu pandemi döneminde sıkıntılar oldu. Şu an staj bulmak iş bulmaktan zor hale geldi. Hastalık riski almak istemeyen şirketler stajer almama yönünde kararlar alıyor. Ama gene de staj bulunuyor zor da olsa.
Şirketler kısa vade değil uzun vade stajer arıyorlar. Erasmus ise en kolay şey Gtü'de. Kontenjan geniş ve genelde hibe yoluyla para veriyorlar. Yani gitmek isteyip de gidemeyeni görmedim henüz. Ama Erasmus'da anlaşma yapılan okullar top tier okullar değil orta sınıf okullar onu da belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 8 Ağustos 2021; 21:7:49 > -
Ben daha yeni başlayacagim okula 5 sene sonraya kadar staj imkanlari iyileşir diye dusunuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yks22öğütücü
Ben daha yeni başlayacagim okula 5 sene sonraya kadar staj imkanlari iyileşir diye dusunuyorumKatılıyorum. Zaten çok kolaydı son 2 senedir zorlanıyor öğrenciler.
-
Genel anlamda elektroniğe ilgisi olan birisi için önerir misiniz bu okulu yani
Evet tabi öneririm. Ama iş sadece Elektronikte bitmiyor haberiniz olsun. Bu bölüm aslında Elektronik ve Haberleşme aslında. Yani analog ve dijital haberleşme dersleri gibi zor dersler var.
Bazı öğrenciler Elektronik diye geldik haberleşmeyi sevmiyoruz diyebiliyorlar. Çünkü o bahsettiğim en zor dersler haberleşme içinde. Eğitimde bir eksiğiniz olmaz sadece 2.sınıfın 2.döneminden itibaren çok zormuş dedirtiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 8 Ağustos 2021; 21:8:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X