Şimdi Ara

Gebze'den Ataköy'e Nasıl Gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 1,5 ay gebze'den , ataköy'e gitmem gerekiyor. Gebze koop yolu uzattığı için onu tercih etmek istemiyorum. Sabah 9 da ataköy de olmam gerekiyor .. Hangi yol seçeneği ile en az süre de ataköy de olabilirim ? Süreleri de paylaşırsanız sevinirim ..

• Kardeşim biliyosun tren kapalı . onun için istastyondan istanbula araba kalkıyor onunla metrobüse kadar gidip ataköy şirinevlere ulaşabilrisn. yada gebze haremleri tercih edebilrsin metrobüse gitmek için. ataköy için 2 şansın var zaten ya otogara gidip metro ile gitmek yada metrobüsle gitmek. burdan gebze harem 40 45 dk ya seni uzunçayıra götürür. oradanda 45 dk ya yine ataköye giderisn sanrıım. ilk gün denemek iiçin erken gitmeni tavsite ederim.
  • Gidişte haremle , kartal metroya ordan metrobüse , sonra da şirinevlere 2 saat 15 dk da gidebildim.Harem minübüsü kartal metroya 50 dk da gitti ..
    Dönüşte metrobüs uzuncayır + harem minübüsü ile gebzeye 2 saat 10 dk da geldim. Şöfor ters yöne gidenleri bile minübüse çağırıyodu :D minübüs şoförünün yolcu çağırdığını da ilk defa görüyorum :) .. rahat 15,20 dk duraklarda yolcu bekledik.
    İlk seçeneği tercih edicem metroda 27 dk dinlenmiş oluyorum klimalı ortamda :) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.