Şimdi Ara

gears of war sorun???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben bu oyunu "Gears of war [PC-DVD] [Multi5]" adı altında torrentten indirdim.oyunu kurdum.crack yaptım.bilgisayarın tarihini 2008 yaptım ve en sonunda oyuna girdim.şimdi ki sorunum şu,yukarıda görüldüğü gibi oyun zannediyorum ki ispanyolca ben bunu nasıl ingilizce yaparım(menüleri karıştırdım fakat pek birşey anlamadım).yardımlarınızı bekliyorum.yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

(bu sorunu halledersem biliyorum ki bi sonraki sorun save sorunu olacak )

• geçenlerde bende çok uğraştım bunu açabilmek için yok ytarihi geri al bilmem ne falan uuraştım baya açılmadı sinir oldum sildim :D
  • bende gördüğün gibi açıldı fakat şimdi de dil sorun oldu.ingilizceden azboz anlarım fakat ispanyolca yok
  • İspanyolca Öğren
  • ha ha ha çok komik...

torrent adında "[Multi5]" yazıyor.kesin ingilizca olması lazım.bi yerlerde bi ayar olması lazım.

bu durumla hiç karşılaşan olmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

ha ha ha çok komik...

torrent adında "[Multi5]" yazıyor.kesin ingilizca olması lazım.bi yerlerde bi ayar olması lazım.

bu durumla hiç karşılaşan olmadı mı?

LOL Komik tabi , ispanyolca oyna
  • dostum oyunun kurulu olduğu yerde binaries klasöründe lang.txt olmalı.. o dosyayı aç 04le başlayan bi kod olmalı onu 0409 olarak değiştir kaydet çık.. öle aç oyunu baklm olcak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    17 yıl önce açıldı
    Orjinal God of War Collection HATA
    14 yıl önce açıldı
    God of war collection donma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.