Şimdi Ara

Gears of War (ÇIKTI) (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
2
Favori
149.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda live açmanın imkanı yok mu? Çünkü blokluyomuş galiba ilaç da live destekli ilaç yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 14 Haziran 2010; 11:25:19 >
  • Arkadaşlar milyon kez sorulmuştur ama mamundadan satın aldığım oyunda profil açamıyorum. F1 gamer profiles diyor ama F1 e de bassam ya da tıklasam bir şey çıkmıyor. Video ayarlarından görüntüyü 1920*1080 yapmam ve her şeyi en üste çekmem lazım ama yaptıktan sonra geri gidemiyorum. ESC de çalışmıyor farede. Anladığım kadarıyla önce profil açmam lazım. Ama olmuyor. Ne yapmalı?
  • Xp ve Vista'da sorun yaşayanlar için şöyle bir şey görmüştüm. Gerekli crack ve update uygulamaları yapıldıktan sonra (ki bu konuda hepsi mevcut);

Xp, Vista 32bit:
    C:\WINDOWS\system32

Xp, Vista 64bit:
    C:\WINDOWS\SysWOW64

d3d10.dll , d3dx10_33.dll , d3dx10d_33.dll , Nucleus.dll , d3dx10.dll , d3dx10d.dll , dxgi.dll dosyalarını silerek sorundan kurtulabiliyorlar.

Fakat sistemim şu an windows 7 32bit. Hali hazırda ilk denemelerimde başarılı oldum. Denediğim yöntemden direk alıntı yapmak gerekirse:

quote:

I was having the same problem as iceman17 and war31ock where i did everything suggested by installing and updating with the patch , and applying the crack in the razor1911 folder on the iso, and when i started the game, it would crash during startup after the Epic Games and Microsoft screens. After much research reading from this forum and the epic games forum (found here:http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=596618&highlight=game+crashes+startup), i found a solution:
    1. After torrent completes, run winrar and click File, Open Archive and go to the directory with the torrent files for the game. It does not show any readable archives, so click the "Files of type:" tab and select to show all files. Now it shows all the files in the torrent folder such as "rzr-gowa.001", "rzr-gowa.002", ....etc. Select the rzr-gowa.001 file and click open. Now you will see winrar able to extract the Gears of War iso archive. Extract that image!!!!
    2.Either burn the image to a disc, or use an drive emulator like Daemon tools or Power iso to mount the image, and INSTALL THE GAME!!!!
    3. Once, the game is installed, get the Gears of War Update patch as listed all over in the forums:
    (found here :http://download.microsoft.com/download/5/1/A/51A3F34C-E65D-47D1-9E28-02E3356FEC3F/GearsPC_TU3_Microsoft.exe)
    4. After the patch is installed, get a cd crack; people say replace the startup.exe in your install directory with the one in the razor1911 directory of the cd, but this caused the game to crash for me. So, i tried this one in Soulxlight's post:
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gears_of_war.shtml
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gears_of_war.shtml#Gears%20of%20War%20v1.2%20[MULTI3]%20No-DVD/Fixed%20EXE
    5. After replacing the startup.exe, the GAME FINALLY WORKED!!!!! And its a fxn SAVAGE game. The gameplay and graphics are amazing. Now I see why people like it so much.

Bu yöntem sonucu oyuna başarıyla girdim ve sorunsuz oynadım. Checkpoint sorunu da yoktu. Fakat ertesi gün girmek istediğimde sorunlar tekrardan başa döndü ve startup.exe, oyuna girerken hata verdi fakat oyuna girmeme engel olmadı. Intro videoları geçtikten sonra ise masaüstüne attı.

Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba?

düzenleme : şimdi yaptığım deneme sonrası; bilgisayar tarihini 2008 yapıp, startup.exe 'yi de "xp service pack 2" uyumlu hale getirdikten sonra tüm sorunlar halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lq -- 19 Temmuz 2010; 2:53:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

Evet Arkadaşlar WarGame-G4WLive.exe hatasını alan arkadaşlar aşağıda ki dosyayı indirin.Karşınıza 3 dosya çıkacak biri readme.txt işimiz diğerleriyle
    Binaries içindeki WarGame-G4WLive.exe dosyasını sizin oyunu yüklediğiniz yerdeki Binaries dosyasının içine atıyoruz.Diğer dosyanın içindekini de aynen uyguluyoruz ve oyunumuza giriyoruz ben de çalıştı.

http://r a p i d s h a r e.com/files/211823852/WarEngine.rar.html (boşlukları kaldırın)

Bu arada şu Runtime sorunun çözen biri nolursunuz şuraya koysun önceki sayfalarda arkadaşın verdiği kodları denedim hiçbirşey olmadı yine aynı yerde Windows Runtime C++ Library sorunu çıktı.Oda olmazsa Nighfall:Lental bilmemneden sonraki checkpointi biri yollarsa çok makbule geçer.

ah şu dosyayı WarGame-G4WLive.exe bir daha yükleyebilirseniz süper olacak.ben oyunu açıyorum ama double click hatası alıyorum.2-3 tanıtım videosundan sonra windows a geri dönüyor maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Bende de double click sorunu var nasıl çözeceğiz
    double click sorunundan önce de ESC'ye basılamama sorunu vardı onu da nasıl çözeceğimi bilmiyorum
    Hatta patch yaparkende patchin ortasında old file hatası çıkıyor ona da yardım
    nasıl bir oyun anlamadım sürekli sorun çıkıp duruyor

Startup.exe dosyasına sağ tuşla tıklayıp uyumluyuk seçeneğinden Bu programı yönetici olarak çalıştırı seçtikten sonra düzeldi.
  • arkadaslar oyun korsan.. oyunun 1 dvd yi aciorum.. içindeki rar i d ye cıkartiyorum sonra ardindan 2 dvd isitior takiorum.. dizine cıkartma olayi bitince.. satup basiorum hata veriyor ayni hani oyunu silmek istedigimizde cıkan hatalar son ra setup now terminata fln.. tarihi 2007 yaptim 2008 yaptim gine ayni hata acaba tarihi dvd den klasöre cıkartmadan mi degistircem eee öyle degil se tarhi deistirdim yine ayni hata.. lütfen yardim edin... sistem yeterli XP 2 gb ram geforce 9400 gt 1 gb.axle...
  • merhaba arkadaşlar
    oyunu 1-2 haftadır oynuyodum ilk başta save dosyalarım gitmişti sonra save sorununun çözümü varmış uyguladım ve oyunu rahatça oynuyodum dün 3. bölüme gelmiştim bugünde girip oynuyum dedim ancak bi baktım kayıt noktası yok diyor. nasıl ben kaldığım yerden oyuna devam edebilirm lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
  • yok mu bilen?
  • Ölünce yeni checkpoint e başlamak için 1 dakika kadar bekletiyor. Bunu önlemenin bir yolu yok mu?
  • Hiç bi oyunda DOM kadar salak bi oyun arkadaşım olmamıştı arkadaş. savaşın diye emir veriyorum bekliyor, geri çekil diye emir veriyorum gidip bi yerlerde ölüyor, savaşın ortasında bi yere pusup beklıyor. allah düşmanımın başına vermesin böyle salağı.
  • hakkaten güzel oyunmuş
  • 2 yi neden çıkarmazlar anlamak mümkün değil
  • arkadaşlar ben bu oyunu indirdim (GEARS OF WAR) ama rusça dil olarak indirmişim . ingilizce yama aradım aradım bulamadım hep bulduğum linkler kırık çıktı. lütfen yardım edinnnn !!! :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Play'e tıkladığım an aldığım hata bu arkadaşlar. Razor Crack, Vitality crack vs hepsini denedim olmadı. Biraz daha araştırdım, XLiveRedist01.02.0241.00 bu exe yi de kurdum yine aynı. Bu sorunun tam çözümünü bilen varsa sevinirim. Windows XP SP2 kullanıyorum. Alakası var mıdır ? Bilgisayar sistemimde gayet yeterli.

Edit: PC tarihini 2008 e aldım yine olmadı.

quote:

ya bende bu ekranda play yada başka herhangi bi yazı yok startup a tıklıyorum bu çıkıyor ama tamamen yazısız sadece arkaplan çıkıyor

• kafayı yemek üzereyim saat sabahın 4ü ve ben heryerde aramama rağmen sorunu çözemedim lütfen biri yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocan3

kafayı yemek üzereyim saat sabahın 4ü ve ben heryerde aramama rağmen sorunu çözemedim lütfen biri yardım etsin

Cemocan Kardeşim Sistem Zamanını 2008 Yap Startup'a Gir Playe Bas Oyun Açılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran7889

quote:

kafayı yemek üzereyim saat sabahın 4ü ve ben heryerde aramama rağmen sorunu çözemedim lütfen biri yardım etsin

Cemocan Kardeşim Sistem Zamanını 2008 Yap Startup'a Gir Playe Bas Oyun Açılacaktır

onu da denedim ama startupa girdiğimde play tuşu yada başka bir yazı görünmüyor
  • quote:

quote:

quote:

Yeni Bir İlaç Yükle Düzelmesi Lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni Bir İlaç Yükle Düzelmesi Lazım

nerdeyse denemediğim crack kalmadı yapabileceğim nerdeyse herşeyi denedim

• İçinde gold olmayan versiyonu 20tl. Git orjinali al bu kadar uğraşıcağına. Eski oyun olmasına rağmen hala bulunabiliyor. Bende xbox var gow3 de var. Ama hala PC versiyonunu oynuyom. Eski havasını kaybetti yeni serileri.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.