Şimdi Ara

Gears of War 4 GPU Benchmarks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gamersnexus.net/game-bench/2628-gears-of-war-4-gpu-benchmark-on-pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 6 Ekim 2016; 16:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furyx in memory yetmemiş ama yine de oyunu çalıştırmış 1060 3g 4k da zortlamış nasıl oluyor bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

furyx in memory yetmemiş ama yine de oyunu çalıştırmış 1060 3g 4k da zortlamış nasıl oluyor bu iş

R9 Fury'nin bellekler HBM teknolojisini kullanıyor . DDR5'ten daha hızlı eve gpu ile efektif çalıştığı için depolama ihtiyacı daha az. GTX 1060 6Gb kullanıyorum ama R9 Fury aldım haftaya gelecek bakalım merakla bekliyorum
  • AMD kartlarda yeni driverlar ile frametime dalgalanmasını çözerlerse elimizde her iki kesim için taş gibi oyun duruyor.
  • Arkadaşlar gtx 1070 aldım yanında bedava bu oyunu verdiler kodu girdim ama oyunu hiçbir yerde göremedim nereden indiricem oyunu yardımcı olabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezpear -- 6 Ekim 2016; 17:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zitbaq

Arkadaşlar gtx 1070 aldım yanında bedava bu oyunu verdiler kodu girdim ama oyunu hiçbir yerde göremedim nereden indiricem oyunu yardımcı olabilirmisiniz ?

Win 10 mağazaya baktın mı ? orada olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Baktım ama gözükmüyor oyunu satın alma linkine tıkladığımda oyunu sahipsiniz diyor ama kitaplıkta yok malesef
  • gtx 1060 3gb 4k olan 0,1fps ne oldu ya :D
  • Oyun şuan PreOrder durumunda, 11 Ekim 2016'da çıkacak. Sitesinde de o yazıyor zaten.
  •  Gears of War 4 GPU Benchmarks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.