Şimdi Ara

Gears of War 3 Multi Atalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gears of war 3 ü sipariş ettim salı veya çarşamba gününe elimde olur. Eğer multide oynamak isteyen olursa gamertagım imzada. Gerek horde ,gerek versus,gerek Beast ,gereksede co op campaign oynayabiliriz

1.tabutr
    2.Paypay88TR99
    3.Katsumoto
    4.LED ZEPPELINc
    5.Alperozcanli6
    6.Resurrected9
    7.SuffocatedGuy
    8.ucak62
    9.oisadrazamio
    10.DantesAwakenng
    11.korkuadam
    12.tanerq
    13.lTRlLegendForce
    14.Mettfrost360
    15.KurkBlooD
    16.DimmerPython61
    17.KunioKun1907
    18.hallikarnas
    19.xCixLandx
    20.dehautevolee
    21.lazseyfo

Konunun adı daha iyi anlaşılabilinmesi için değiştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maslock -- 10 Eylül 2012; 20:32:49 >

• oynarız kardeşim var bende :)
  • tmm oyun gelirkenden ekliyorum gamertaglerinizi ilk mesaja ekliyorum başkalarıda kolayca ekleyebilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maslock -- 6 Temmuz 2012; 18:09:31 >
  • Paypay88TR99 ekle oynayabiliriz her türlü modu oynarım ama beast ile horde tercihim
  • Beni de ekleyebilirsin. Horde atarız.
  • Üçünüzünde gt sini mesaja ekledim
  • Ekle dostum hergun en az 5-6 saat gears multideyim..her modu oynuyorum versus, horde, beast farketmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyundaki ek haritalar almaya değer mi ? Mesela bir map'te borazan çalıyor ve ortalığı tozlar kaplıyordu gerçekten çok etkileyiciydi. Dlc paketlerindeki mapler ana maplerden üstün mü ?
  • Benide ekle kulaklık var ama sadece normal mapler var iyi bir grup oluştursak iyi olur.İnşallah bir insanede horde u bitirebiliriz Gt:Alperozcanli6
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Bu oyundaki ek haritalar almaya değer mi ? Mesela bir map'te borazan çalıyor ve ortalığı tozlar kaplıyordu gerçekten çok etkileyiciydi. Dlc paketlerindeki mapler ana maplerden üstün mü ?

Açıkçası yeni mapler oldukça kötü ve Gears oyununa ters saçma sapan mapler mevcut fakat şöyle bir sorun var ki oyun çıkmadan açıkladıkları Dedicated Server'lardan Dlc'leri satın almadan yararlanamıyorsun o yüzden host-based oyun oynamak istemiyorsan almak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Bu oyundaki ek haritalar almaya değer mi ? Mesela bir map'te borazan çalıyor ve ortalığı tozlar kaplıyordu gerçekten çok etkileyiciydi. Dlc paketlerindeki mapler ana maplerden üstün mü ?

Açıkçası yeni mapler oldukça kötü ve Gears oyununa ters saçma sapan mapler mevcut fakat şöyle bir sorun var ki oyun çıkmadan açıkladıkları Dedicated Server'lardan Dlc'leri satın almadan yararlanamıyorsun o yüzden host-based oyun oynamak istemiyorsan almak zorundasın.

Dedicated Sunucularında normal oynadığımız horde o sunucularda daha mı akıcı ? En belirgin özelliği nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

peki ücretsiz dlc yi indirdiğimizde dedicated serverlardan yararlanabiliyormuyuz?

• Birazdan hepinizi live dan ekliyorum belki oyun geldiği zaman party kurarız
  • Beni de ekleyin, özellikle horde oynamak istiyorum. Başkalarıyla oynarken ortasında çıkıyorlar, olmuyor hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimpulcu -- 9 Şubat 2016; 1:43:47 >
  • Aslında birkaç kişi daha bulsak daha iyi olur versus maçlar yaparız düşük pingle. Horde ve beast i zaten şimdide kolayca yaparız.
  • Ben de gelirim dostum
  • Hepinizi ekledim, bir horde atalım bari
  • quote:

Bahsettigin harita trenches haritasi..story modundan ilham almış, küçük güzel bir map ama dlc lerde çok daha iyi haritalarda var..Bu oyunun multisini surekli oynuyorsan dlc leri kesinlikle almaya deger..harita paketlerinde aftermath, academy, anvil gibi sanat eseri tadinda konsollarda bir multi oyunda gorebilecegin en iyi grafiklere sahip haritalar var.. Ayrica versus modlar icin zor ve keyifli bolca harita mevcut ( escalation ve the slab gibi)

Benim tavsiyem season pass alman yonunde olur bu daha mantikli..ayrica dlc ler ile bir suru karakter ( barrick, onyx guard vs) ve silah skini geliyor..kimsede olmayan karakterle oynamak karakterini kisisellestirmekte onemli..ayrıca season pass alırsan liquid metal silah skini geliyorki bu bile çok önemli bence..

Ayrica sistem maçlarin sonunda dlc si olanlari farkli haritaya olmayanlari farkli haritaya atiyor..sende eger iyi bir takima denk geldiysen eğer dlc lerin yoksa o oyuncuları kaybediyorsun..genelde sürekli oyuncuların hepsinde paketler var..
    Ben gunde 20-25 deathmatch veya king of the hill oynuyorum sonrada bir 50 dalga horde atiyorum..sende benim gibiysen dlc leri kesin alman gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Temmuz 2012; 10:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MERHABA bugün euro 2012 paketini xbox 360 slim Makinama indirdim girdim oyuna oynadım bikaç kere bütün takımlarla full Versiyondu oyun daha sonra makinayı kapattım bikaç saat sonra açtım full oyun gitmiş trial versiyon olmuş bu sorun başkasındada oldumu düzeltmem için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sEvinirim
  • Arkadaşlar konunun adını daha kolay anlaşılabilinmesi için biraz değiştirdim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.