Şimdi Ara

Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
5
Favori
39.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Queen Hentai Q kullanıcısına yanıt
    Ps4 gamepad ile oynuyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Farklı gamepad'ler ile deneyeceğim şimdi.
  • Bu ping ile yine iyi kill oluyor. Oyundaki tüm rozetlerin otomatik açılması gerekiyor çileye bak be. Rezillik diz boyu böyle yapımcının içerisinde turlayayım. Çinli kardeşlerime katılıyorum. Yapımcıya geçirin geçirebildiğiniz kadar.

    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe




  • Demin bütün network ağının cat6 kablolarını değiştirdim. Önceden denememde 160pinge sabitlendi. Aman ne iyi. Oynanabilir kıvamda oldu biraz yinede. Uploadlarım biter bitmez deneyeceğim.
  • Dünyada en ucuz fiyat biz ve Rusya'da, Meksika'da 72 dolardan çıkmış garip.
  • Ben evdeki kediyi kesmeyi düşünüyorum.

    Oh be sonunda.

    Hain kedi. Uyandığında mama vermeyeceğim.

    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironmaster17

    Dünyada en ucuz fiyat biz ve Rusya'da, Meksika'da 72 dolardan çıkmış garip.
    Almanya'da 80 euro. Pahalı diye şikayet ediyorlarmış.
  • oyun normalde çok iyi akıyor ama ara sahnelerde bazen anlamsız fps dropları oluyor 2-3 ü görüyorum var mı benzer sorunu yaşayan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Almanya'da 80 euro. Pahalı diye şikayet ediyorlarmış.

    Alıntıları Göster
    Orada bira çok ucuzmuş, su yerine bira içip, ekmek arası bira yiyorlarmış.
  • Oyun malum ortamlarda oynanabilir hale gelmiş üstelk multi destekli...
  • TheMute23 T kullanıcısına yanıt
    same here. oyunu 1440p ultrada oynuyorum, hiç fps drop olmuyor oyun esnasında ama ara sahnelerde bazen öyle takılıyor ki az önce ne oldu diye ekrana bakıyorum. hikaye kaçıyor zira. ara sahnelerin 30 fps'e kilitli olmasıyla mı ilgisi var acaba?
  • Türk server ı var mı türklerle oynamak füzel olurdu. Ben en çok kaçış modunu sevdim çok heyecanlı oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EceliYakın

    same here. oyunu 1440p ultrada oynuyorum, hiç fps drop olmuyor oyun esnasında ama ara sahnelerde bazen öyle takılıyor ki az önce ne oldu diye ekrana bakıyorum. hikaye kaçıyor zira. ara sahnelerin 30 fps'e kilitli olmasıyla mı ilgisi var acaba?
    ayarlardan yüz detaylarını düşürdüm biraz işe yaradı sanki ama emin değilim :) bunlamı alakalı yoksa sahneden sahneyemi değişiyor çözemedim hala , bir deneyin derim.
  • Oyun public oldu ping 200ms. Super online deneyimi. Örnek almalı tüm yapımcılar, desteklenmeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hikayeyi bugün itibaren bitirdim. En zor seviyenin bir altında, her yan görevi yapmaya çalışarak yaklaşık 20 saat sürdü oyun. Bunda checkpoint sisteminin biraz saçmalığı da etkiledi diyebilirim. Warden ile kapışıp zor zar öldürdükten sonra, gelen başka düşman dalgasına ölünce tekrar Warden öncesinden başlatması vs.

    Zamanında pc'de oynadığım, sırf serinin ve Halo'nun hayranı olduğum için eski nesil konsol tercihimi Xbox 360 yapan seridir GoW. Şimdilerde market sahibi olarak etrafa para saçan, Fortnite gibi "bence" saçma bir f2p oyun ile paraya para demeyen Epic'in kendi oyun motorunu pazarlamak için yarattığı bir seridir Gears Of War. İyi ki de yaratmışlar. Aksiyonun dibi, Gore'un en kralı bu seridedir. Hikayesi, arka plan Lore'u çok iyidir. Her başarılı oyun serilerinde bir tane de kalitesiz yan oyun olma zorunluluğu maalesef bunda da vardır, seriye hakaret olarak gördüğüm için hala oynamadığım Judgement faciası.

    Microsoft'un Exclusive sorunlarını da gayet güzel anlatan oyunlardandır. Halo'da olduğu gibi seriyi yaratan firma oyun haklarını bırakarak gitmişti. Microsoft ise kendi kurduğu stüdyolar ile serilerini devam ettirme çabalarına girmişti. Halo'da yeni yapımcı firma olarak dördüncü oyun iyiyken beşinci oyun patlamıştı. Infinite yine çıkış oyunu olacak gibi duruyor. GoW serisinde ise dördüncü oyun pek ses getirmemişken beşinci oyun, -ki hiç senaryo modunun tanıtımını yapmamışlardı son bir kaç haftaya kadar- ile seriyi toparladı.
    Tamam oyun biraz sorunlu çıktı, ama bunlar zamanla düzeltilebilecek şeyler. Yoksa bende çok çektim. Yok ana menüde xbox arkadaş listem tam yüklemeden oyuna girersem oyundan atması, yok Controller'ın kilitlenmesi veya 360 derece dönmesi, yok combattayken seslerin gitmesi falan. Bunlar hep karın ağrısı şeyler fakat düzeltilebilecek şeyler de.

    Firma aslında risk de almış, daha önce koridor/açık alan siper shooter oyunuyken bu kez yarı açık dünya da oyuna eklemiş. İçeriği Metro Exodus kadar dolu değildi, hatta yan görevler dışında boş bile sayılır ama yine de zaman öldürmeye uygundu. Firma özgüveni pek olmamasına rağmen bu riski almış, bence ileride daha da başarılı işler yapacaklardır.

    Aslında pek sözünü etmese de firma yeni bir üçleme olarak belirlemiş seriyi. Dördüncü oyunu bitirince şaşırmıştım. Beşinci oyun ile ise yeni oyunu iple çeker oldum. Firmanın dördüncü oyunda emekleme dönemini, beşinci oyunda ise gelişme dönemini görmüş olduk. Altıncı oyun ile bence epik bir final yapacağız. En azından Fenix "sülalesi" için. Hikaye modu dışındaki modlar için şuanlık birşey diyemeyeceğim, güncellemelerle oyun düzeltilsin biraz deneyeceğim hepsini. Gears up!




  • Yorumlara baktığımda genel olarak grafikler vasat bulunmuş fakat bana göre gayet temiz ve güzel görünen grafiklere sahip oyun. Açıkçası Control den daha hoş geldi grafikleri
  • Ping tavan olmasa neler neler...

    Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe Gears 5 (2019) [PC ANA KONU] #Türkçe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 11 Eylül 2019; 22:31:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alponsoo

    Türk server ı var mı türklerle oynamak füzel olurdu. Ben en çok kaçış modunu sevdim çok heyecanlı oluyor
    Türk server'ı yok. TR'de bu oyunun kitlesi azımsanacak kadar azdır. Seven seviyor sevmeyen başka oyunlar oynuyor.

    Gears mı Cod mu deseler Gears derim.

    Ayrıca versus wins ekranına Cod tarzı bir animasyon geçişi yapılabilirdi. Böyle çok yavan geldi. MVP olan oyuncuyu odun gibi gösteriyor.

    Black Ops 4'de de olan MVP gösterimine göre rezalet bir ekran.




  • Genel olarak beğendim. 4. oyundan daha iyi olmuş. Çok büyük farklar olmasa da grafikleri de beğendim. Optimizasyon çok iyi. Ara sahneler de bazen ufak takılmalar oluyordu onlar da nvidia 'nın son çıkardığı driver ı yükleyince düzeldi. Ps4 Gamepad ile oynuyorum sorun yaşatmadı. Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey ping ler çok yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Genel olarak beğendim. 4. oyundan daha iyi olmuş. Çok büyük farklar olmasa da grafikleri de beğendim. Optimizasyon çok iyi. Ara sahneler de bazen ufak takılmalar oluyordu onlar da nvidia 'nın son çıkardığı driver ı yükleyince düzeldi. Ps4 Gamepad ile oynuyorum sorun yaşatmadı. Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey ping ler çok yüksek.
    En düşük 95-100 ping görüyorum. Şans gibi bir şey olursa oda. 100 ping ile yinede akıcı oynanabiliniyor. Xbox'da da En düşük 90 görüyordum. Bazı kişilerinde ping tavan oyunda. Benim gibi 175 ping olana denk gelmedim. USA mi taşınalım illa.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.