Şimdi Ara

Gear'ın Druid'in Üzerinde Gözükmesi MOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler MOP ile birlikte DPS Feral'ler galiba fei şekilde nerf yemiş galiba ama Gear'ın artık gözükebilmesi sayesinde bu sınıfa çok ısındım.
    Kesin bir bilgi varmı kesinlikle setler Cat ve Bear olanların üzerinde gözükebilecek diye ? 25 eylül günü karaktere girdiğimizde görebilecek miyiz ?

• Ferallarin dps te nerf yediği yok sadece sr wotlk taki haline döndü,buna ısınamadı insanlar,bende ısınamadım o ayrı.Survivability bana biraz düşük gibi geldi belki dediğiniz nerf o kısımı kapsar ama yeni skillerle feral çok zevkli olmuş.Birde size kim dedi bilmiyorum ama armor gözükmesi diye birşey yok.sadece incarnation formunda zırhla kaplanıyor druid formları.
    edit:lifebloom u tekrar verseler fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 29 Temmuz 2012; 19:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Ferallarin dps te nerf yediği yok sadece sr wotlk taki haline döndü,buna ısınamadı insanlar,bende ısınamadım o ayrı.Survivability bana biraz düşük gibi geldi belki dediğiniz nerf o kısımı kapsar ama yeni skillerle feral çok zevkli olmuş.Birde size kim dedi bilmiyorum ama armor gözükmesi diye birşey yok.sadece incarnation formunda zırhla kaplanıyor druid formları.

MOP ta yok mu yoksa :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Ferallarin dps te nerf yediği yok sadece sr wotlk taki haline döndü,buna ısınamadı insanlar,bende ısınamadım o ayrı.Survivability bana biraz düşük gibi geldi belki dediğiniz nerf o kısımı kapsar ama yeni skillerle feral çok zevkli olmuş.Birde size kim dedi bilmiyorum ama armor gözükmesi diye birşey yok.sadece incarnation formunda zırhla kaplanıyor druid formları.

MOP ta yok mu yoksa :O

:O ee 2 tane mi hotumuz kaldı

• Cat ve Moonkin form'da artık armorlar gözükecek diye biliyorum ben.
  • hayır formlarda itemler surekli gozukmuyor sadece incaration cd sini acınca onun aktif oldugu surede armored formda gozukuyorsunuz. buda cd kullandım beni cc ye alın demek dusman icin kolaylık :D
    bu arada lifebloom ztn var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 31 Temmuz 2012; 4:38:35 >
  • Savage roar eskiden nasıldı, süre sabit kalıp damage mi değişiyordu kombo puanla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wolf'un Mageler üzerinde etkisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogguzko

hayır formlarda itemler surekli gozukmuyor sadece incaration cd sini acınca onun aktif oldugu surede armored formda gozukuyorsunuz. buda cd kullandım beni cc ye alın demek dusman icin kolaylık :D
    bu arada lifebloom ztn var ?

yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Savage roar eskiden nasıldı, süre sabit kalıp damage mi değişiyordu kombo puanla?

Şu anda oynadığımız buildde auto attack dmg i %80 olarak combo puanlarının sayısına göre belli bir saniye arttırıyor,ama mop ta ise physical dmg ini %30 arttıyor.Pve açısından çok sorun olucağa benzemiyor hatta buff ama pvp de dispellenebildiği için sv biraz sıkıntı yaratıcak gibi.
  • Moonkin form eyvallah da,cat formda çok garip durmaz mı yahu ?
  • Belki şey olsa güzel olurdu,zırh gözükmesi yerine üzerindeki zırhın renklerine göre kedi/ayı biçimlerinde falan kedi/ayının renklerinde biraz değişme falan olsa... Anlatabildim mi bilmiyorum ama güzel olur bence
  • lifebloom hala var diye biliyorum hatta 10 sn den biraz daha uzattılar süresini.
  • Lütfen 2 satır birşey okuyun yazmadan önce,ferallarda lifebloom yok ,''ben var biliyorum'' diye lütfen yazmayın artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.