Bildirim
ge70lerin ekran kartı değiştiriliyor mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
değişmez anakarta entegredir. -
ekran kartı değiştirilebilen bir pc arıyorum, yardım eder misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: akaars
ekran kartı değiştirilebilen bir pc arıyorum, yardım eder misin?
ekran kartı gtx serisi olanlar değişir. gt lerde (650m hariç) değişir birçoğu fakat performansta fark olmaz. atıyorum gt 630m yerine gt 555m takmak gibi.
atilerde şuanda hepsi harici değiştirirsin ama bi 6770m i çıkartıp yerine 7970 takamazsın. girişler uysa bile cihazın çok ısınıcaktır , karta gelen elektirik yetersiz kalıcaktır. vs vs sorunlar çıkar. o yüzden şuanda gtx serilerine bakman iyi olucaktır. gtx 670m yerine ileride 680m takabilirsin. -
gtx olması değişeceği anlamına gelmez fabrikada nasıl üretildiği önemli anakarta entegreyse değişmez ama mxm ekran kartı slotu varsa değişir oda oyun leptoplarında olur 3000 tl altında sadece monster'de bulunur. -
Bende MSİGTX780DXR modeli var.
İçinde GTX570M ekran kartı var. Ben bulabilirsem GTX680M ile yükseltmek isterim. Acaba bu olur mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X