Bilgisayarın özellikleri imzamda. Ekran kartı GT635M son sürümü yüklü. League of Legends oyununda yüksek grafiklerde FPS değeri 15 e kadar düşebiliyor. Normali 50 den yukarı olması lazım. Ne önerirsiniz?
Nvidia denetim masasından 3d ayarlarda kart seçeneklerini gerektiği gibi yaptınız mı? Birde oyunda ısınma değerleriniz nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Nvidia denetim masasından 3d ayarlarda kart seçeneklerini gerektiği gibi yaptınız mı? Birde oyunda ısınma değerleriniz nedir?
kart seçeneklerini bulamadım bir de ne gibi bir ayar yapılması gerekiyor? Sıcaklık oyundayken resimdeki gibi. Yumurta koysam pişecek o derece.
Bu ısınma sorununun önüne garantiyi çizdirmeden nasıl geçerim. Garaniye yollamaya da korkuyorum bir sürü projem var uzun süre yollayamam. Ayrıca msi ın servis noktaları nerelerde var detaylı bilgi verebilecek var mı?
Evet,gördüğün gibi sıkıntın tamamiyle ısınma,garantiye göndermek istemiyorsan açmayı da göze alamazsın hava püskürtmeli bir tabancayla fan deliklerinden üfleterek tozu dağıtabilirsin süpürgeylede çekebilirsin ama okadar etkili olmaz geçici olarak bunlar işini görür,fan temizliği ve işlkemciye termal macun takviyesi yerinde olur 100 derece sınırında.Bataryayı çok hor kullanmışsın benim bilgisayar senden eski iyi durumda,özenmemişsin kullanımına.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Evet,gördüğün gibi sıkıntın tamamiyle ısınma,garantiye göndermek istemiyorsan açmayı da göze alamazsın hava püskürtmeli bir tabancayla fan deliklerinden üfleterek tozu dağıtabilirsin süpürgeylede çekebilirsin ama okadar etkili olmaz geçici olarak bunlar işini görür,fan temizliği ve işlkemciye termal macun takviyesi yerinde olur 100 derece sınırında.Bataryayı çok hor kullanmışsın benim bilgisayar senden eski iyi durumda,özenmemişsin kullanımına.
pc yi açmadan dışarıdan püskürtme faydalı olurmu. fana tutarsam tozu içeri itmezmi iyice
Tozu dağıtır olanı içeride kalır ama fan üzerinde olmaz ben geçici çözünleri söyledim size vaktiniz olduğunda temizletin.