Şimdi Ara

GE60 OND sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ge60 ond 453-tr 'de bulunan sorunları yazacağım size .kronik olup olmadığını belirleyelim.herkes sorunlarını yazarsa sevirim
    1-DVD-rom yerinden oynuyor
    2-bir yerden arada bir tık sesi geliyor ama hissedilmeyecek şekilde nereden geldiğini bilmiyorum(harddisk diye söyleniyor)
    3-Boost tuşu sorunu (halledileceğini söyledir,servise gönderenlerde sorun halledilmiş)

benim gözlemlediklerim bunlar sizde yazarsanız bunların olup olmadığı çok iyi olur

Arkadaslar birde bir şey isteyeceğim.bilgisayarı açıp kapatın oyun yüklemeye çalışın sonra yükleme yapılırken vlc den bi müzik flaan açın kaç sn ye de açılacak vlc merak ediyorum benimki zorlanıyor anlamıyorum 15-20 sn beklediğim oldu.bide az önce yüklerken müzik çalıyordu hoparlörden cızırtı geldi.kısacası harddisk performansından memnunmusunuz sanki bir sorun varmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camsil -- 1 Nisan 2013; 12:11:26 >

• Bu konuda paylaşırsanız daha çok kişiden cevap alabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_139/f_/key_msi+ge60//tm.htm#73491617
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 1 Nisan 2013; 12:45:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.