Bildirim
ge60 2oe Kasa deformasyonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zBrave
Cihazımda aliminyum kasa var ama yeni farkettim touchpad in solunda tam bileğin denk geldiği yer nokta nokta erimiş.
Terden dolayı kirlenmiştir diye düşünürken silmeye çalıştım ama kasanın delindiğini farkettim.
Sizde böyle bir şey oldu mu acaba ?
Cihaz ge60 2oe modeli
Biraz hort olacak ama aynısı bende oldu ya. Garanti ne dedi? Yada sonuç ne oldu? -
aynı şey bende de oluştu nokta nokta çukurlaşmış -
Servisle görüştüm. Yurtdışına sorarız dediler. Sordular olumlu cevap geldi. Uppercase değişimi yaptılar. Şimdilik yeni kasada bir sıkıntı yok inşallahda olmaz. -
Teşekkürler servise göndereyim o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Servisle görüştüm. Yurtdışına sorarız dediler. Sordular olumlu cevap geldi. Uppercase değişimi yaptılar. Şimdilik yeni kasada bir sıkıntı yok inşallahda olmaz.
ben vatandan almıştım bende deformasyon sanki iğne ucu kadar nokta malzeme aşınmış sizde nasıldı ??? şimdi boşu boşuna göndermim değiştirmeyebilirler ? -
Dostum zaten daha fazlası olursa altta hdd yi görürsün bu malzemeler kalın malzeme değil -ki öyle olsada msi in övünerek sattığı bir mala böyle bir durumun olması sıkıntı-
Bendede iğne ucu kadardı acımadan gönder.Seve seve değiştirecekler. Ancak benim orjinal batarya mı kaybettiler sonra üzerine yattılar haberiniz olsun dikkat edin. -
quote:
Dostum zaten daha fazlası olursa altta hdd yi görürsün bu malzemeler kalın malzeme değil -ki öyle olsada msi in övünerek sattığı bir mala böyle bir durumun olması sıkıntı-
Bendede iğne ucu kadardı acımadan gönder.Seve seve değiştirecekler. Ancak benim orjinal batarya mı kaybettiler sonra üzerine yattılar haberiniz olsun dikkat edin.
anladım hocam sağolun -
Hocam konu eski biliyorum ama aynı sorun bende de var. Bu konuya da SMTZHR arkadaşın yönlendirmesiyle geldim. Süreç hakkında bilgi verir misiniz? Kargoya nasıl gönderdiniz, kaç günde ellerine geçti kaç günde tamir ettiler, kaç günde elinize döndü? Merak ediyorum klavyedeki koruma stickerlarını yenilemişler mi? Bir de batarya mevzusu nedir? Bataryayı çıkarıp mı göndermeliyim sizce? Sonuç olarak memnun kaldınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhadze
Hocam konu eski biliyorum ama aynı sorun bende de var. Bu konuya da SMTZHR arkadaşın yönlendirmesiyle geldim. Süreç hakkında bilgi verir misiniz? Kargoya nasıl gönderdiniz, kaç günde ellerine geçti kaç günde tamir ettiler, kaç günde elinize döndü? Merak ediyorum klavyedeki koruma stickerlarını yenilemişler mi? Bir de batarya mevzusu nedir? Bataryayı çıkarıp mı göndermeliyim sizce? Sonuç olarak memnun kaldınız mı?
Önce servisi arıyosun durumu anlatıyosun ellerinde parça var mı soruyosun. Ellerinde parça varsa 2-3günde değişimi yapıyolar aslında 1 saatini almıyorda adamların neyse... Kargo olayını bilemeyeceğim değişir çünkü. Klavye stickerları yenilenmedi. Sadece kasa değişimi yapıyor klavye touchpad herşey aynı iskelet değiştiriyolar yani. Bataryasız kabul etmezler benden çantayı bile istediler ne halt yiyeceklerse. Bataryayıda kaybettiler serviste. Sonuç olarka delik falan yok. Ama takamamışlar alırken farketmemiştim sonra tekrar gittim tam takmaları için doğru dürüst bi iş yaptıkları yok açıkcası
-
GE70 Modeline sahibim aynı sıkıntı bende de var. Aşınan kısımlar bileğimden veya giydiğim kıyafetten değil avucumun alt kısmının teması yüzünden aşınma yapıyor.İlk başlarda 3-4 taneydi allah allah istemeden bileklik veya saati sürttüm heralde dedim ama saatle oturmamaya da özen gösteriyorum,ileriki zamanlarda daha da artmaya başlayınca kusurun bende değil kasada olduğunu anladım.Önümüzdeki hafta servise yollamayı düşünüyorum.Birkaç problem baş göstermeye başladı alalı daha 1 yıl oldu.Oyunlarda işlemci sıcaklığı 94-96 derece arası değişiyor,sanıyorumki termal macun yenilemesi ile düzelicek bir sıkıntı o.İkinci bir kusur ise klavyedeki ledler.Bazı renkler her zaman aktif durumda.Klavyenin tamamını beyaz yapsamda arada yeşil ledlerinde yandığını görebiliyorum bunun içinde tamir talep edicem.Ama bu iki sorunu daha önce yaşayıp garantiden ne gibi sonuç aldığını paylaşmayı unutan arkadaşlar okuyupda cevaplarlarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhangutan -- 29 Ocak 2016; 0:20:49 >
-
Okuldayım deformasyon için servise yollayacağım eve gidince bakalım ne der servis. Alüminyum kasa olduğu için terle tepkimeye giriyor. Dereceler normal değil laptop hava alabiliyor mu oyunda? Benimde 1 yıl oldu nerdeyse 75 derece civarı. Bir kere kucağımda oynadım 91 olmuştu hava alması önemli. Yine de termal macun değişmeli. -
quote:
Orijinalden alıntı: kendi halinde
Okuldayım deformasyon için servise yollayacağım eve gidince bakalım ne der servis. Alüminyum kasa olduğu için terle tepkimeye giriyor. Dereceler normal değil laptop hava alabiliyor mu oyunda? Benimde 1 yıl oldu nerdeyse 75 derece civarı. Bir kere kucağımda oynadım 91 olmuştu hava alması önemli. Yine de termal macun değişmeli.
hocam oyun oynarken masada oynarım herzaman.Sörf yapacağım zamanlar kucağımda;ki işlemci sıcaklığı gayet normal 40 derecede seyrediyor.Turbo fan sıcaklıkta herhangi bir düşüş sağlamıyor aksine dönüş hızı arttığı için pc ye gelen elektrik gücüde artıyor haliyle daha çok ısınmasına neden oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: orhangutan
quote:
Orijinalden alıntı: kendi halinde
Okuldayım deformasyon için servise yollayacağım eve gidince bakalım ne der servis. Alüminyum kasa olduğu için terle tepkimeye giriyor. Dereceler normal değil laptop hava alabiliyor mu oyunda? Benimde 1 yıl oldu nerdeyse 75 derece civarı. Bir kere kucağımda oynadım 91 olmuştu hava alması önemli. Yine de termal macun değişmeli.
hocam oyun oynarken masada oynarım herzaman.Sörf yapacağım zamanlar kucağımda;ki işlemci sıcaklığı gayet normal 40 derecede seyrediyor.Turbo fan sıcaklıkta herhangi bir düşüş sağlamıyor aksine dönüş hızı arttığı için pc ye gelen elektrik gücüde artıyor haliyle daha çok ısınmasına neden oluyor.
Macunla alakalı olabilir o zaman ısıyı dışarıya aktaramıyor demek ki. Turbo fan çok iyi 7-10 derece arası düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben servise göndermektense satıp masaüstü aldım ama konunun üstüne gitmiştim servis geri gönderse bile tüketici haklarından onay almanız mümkün herhangi bir darbe yok çünkü ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 30 Ocak 2016; 21:32:32 > -
bende ge70 kullanıyorum geçen ay gönderdim üst kasayı değiştirdiler termal macun ve soğutma sistemini değiştirmişler -
Dün servisin eline ulaştığına dair mesaj geldi,bugünde arayıp tekrar kasanın değişimi talebi için sorunun üzerine biraz daha vurgu yaptım,kararı biz değil msi veriyor görüşmeler 1 hafta kadar sürüyor ama genellikle olumlu sonuç veriyorlar dediler. Sonuçları aldıkça buraya yazmaya devam edeceğim.
Arkadaşlar servis değiştiriyor sıkıntı çıkarmıyor. Lakin değiştirdiklerinde de aynı sorun var ben lokal bölgelere sticker yapıştırdım sizde öyle yapın.
Eski kasa GE serilerinin hepsinde olan bir durum. Kasayı değiştiriyorlar değiştirmesine de bir süre sonra yine aynı durum oluyor maalesef. Biraz kullanıma da bağlı. Şu anki GE62'mden önce GE60'ım vardı ve 2 yıl boyunca kullandım, en ufak bir deformasyon da olmamıştı açıkçası. -
Karbon temelli notebook kaplamaları var, onlardan edinip, ust kasa kısmını kaplarsanız bu sorundan kurtulursunuz. Alt kasa ve ekran arkası da alüminyum ise, bu kısımları kaplamayın,
zira ısı transferi açısından negatif etkisi olur.
Benzer içerikler
- msi laptop alınır mı
- msi klavye rengi değiştirme
- yazılım için laptop önerisi 2024
- msi el konsolu
- biosa nasıl girilir windows 10
- en iyi laptop markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X