Şimdi Ara

GB Cekmeden Knight Oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

önclikle merhaba.Bu benim ilk konum burada.ilk once blackberry de ş felan olmadigi icin biraz degisik gelebilir ; bu yuzden dikkatli okuyun ;)

GB cekmeden Knight Online . Kulaga degisik geliyor degil mi ?Ben yaklasik 2 senedir oynuyorum ve bana 5 GB yetti :) .Size sirrimi anlatiyorum . DIKKAT !

Benim sloganim gorevler yeter aslinda.Siz. 35 I gectikten sonra ardream a gidecekmis gibi yatirim yapiosunuz ( yani bi kisim gencler).Ne gerek var ?Herkes iron +5 reb setlemi gidiyor ardreama.(Beynini kullan yaa o adama saldiri zorunlulugunu kim sana verdi KAC !)Ya da herkes elinde shard+10 la mi geziyor.Onlara ozenmeyin kendi tarzinizi yaratin.Tarzini ben sana soyleyeyim : BEDAVA KNIGHT ONLINE OYNAMA.

Ilk 30 levelde zaten gb cekemezsiniz .Bu yuzden siz knight severler 30 level oncesi ve sonrasi olarak knight oynayisinizi degismis durumdasiniz.30 level sonrasi diye bir olay yok !Aslinda var ama coook farkli.Ticaret yapabilme ve yapamama.Benim aslinda sirrim +7 clever pazarlama.Yapacagin tek sey clevear gorevi alip pazarlama.Ama bir seye dikkat size +5 verirler ilk once onlardan kar etmeye calisin.Sonra bir cok cleaveriniz olacak .Eger para kazanmaya basladiysaniz + basmayada baslayabilirsiniz.Aman haa + basmaya dikkat!Her gun bi tane basin ben oyle cleaverimi +9 yaptim.

Her neyse para kazanmaya basladiniz.1 GB biriktirmeniz yaklasik 1 hafta alir.Sonra cleaver pazarlamicaksiniz artik.Iron Bow+1reb uygundur bu is icin (bence) (eger aptal bi adam iyi bir itemi ucuzdan koyduysa onu pazarla).gunluk 10 m kar edin .

Evet sonunda bir bakmissiniz zengin olmussunuz.
    Kotu anlatigimin farkindayim ama zamaninin yoksa onermem.
    Ama zamanin varsa boyle yapin ve GB cekeceiniz parayala sadaka verin.
    Eeee nede olsa SABIR=ZAMAN=PARA

Hersey icin tessekkurler...

Not:Benim elimde suan +5 reb chitin set ve sherion +1reble cold dagger +7 var.Taktik belli.

• iki senelik itemlerin bunlarsa pekte iyi degil.

itemleri gb'den sayarsak ortalama 30 yani 120 tl gibi bir miktar yapar.

Eger soyledigim gibiyse vakit kaybetmekten baska birsey olmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

iki senelik itemlerin bunlarsa pekte iyi degil.

itemleri gb'den sayarsak ortalama 30 yani 120 tl gibi bir miktar yapar.

Eger soyledigim gibiyse vakit kaybetmekten baska birsey olmamis.

Oyundan aldigin zevk onemli kardesim :D Ben aldigim bu zevki bir daha alamayacagimi dusnuyorum.Bide emek farkli be
  • Bide k.b takilar yok sana o yuzden kotu gozuktu :) warrior earring cleric earring elemental of pendant rol ring of magic :D yukarda yazmisim ya 5 gb aldim sadece bunlarin sermyasi o paraydi :D
  • Dedigin gibi aldigin keyif onemli. Sen mutluysan problem yok.

Bende sadece chitin set ve silahlari hesaplamistim.
  • arkadaslar uzun sure oldu oyunu bırakalı mutluyum :D ama sanmıyorum gb cekmeden oyun oynanacagını .. tabiki oyun oynanır item dizilir ama o dizilen itemlerle sağlam bir çhar yapılacagını tahmın etmıyorum... bazıları gb cekmedım itemleri arkadasım verdi diyor tabiki biz bundan bahsetmıyoruz
  • Amac zaten o olmali. Oyundan hazzini zevkini aldiysan gerisi teferruattir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Ps2 Usb'den Oyun oynama
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bi tane ii +1 reble basladim 3 ay gecti yaklasik 35 gb var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

arkadaslar uzun sure oldu oyunu bırakalı mutluyum :D ama sanmıyorum gb cekmeden oyun oynanacagını .. tabiki oyun oynanır item dizilir ama o dizilen itemlerle sağlam bir çhar yapılacagını tahmın etmıyorum... bazıları gb cekmedım itemleri arkadasım verdi diyor tabiki biz bundan bahsetmıyoruz

Tahmi etmeye basla cogaldi boyle kisilerin sayisi para biriktirip MTC e felan satiolar reel para elde ediolar ;) bide çhar ne demek ? :D
  • mermeri delıcen yakinda
  • Kış ayları pazar güzel oluyor malu dışarı cıkası gelmiyo insanında güzel karlar için güzel gbler harcanmalı bazı itemler elinde 3-4gün kalabiliyor ve satılması zor sabır
  • 20GBniz 100GB yapılır. (Turkcell)
  • Cleaver görevi nasıl oluyor hala devam ediyor mu ? Benim bildiğim cleaver görevinde artık trade atılmayan bir şey veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.