Bildirim
Gazlar Çıkmış Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
D mi? tepkime kafamı karıştırdı. _____________________________
-
Hocam C mi cevap baş şimdi bu tür sorularda ana başlangıç noktası sabit sıcaklıkta mol sayısının pv çarpımına eşit olması şimdi pv çarpımından gazların mol değerlerini bul ve tepkimeye sok artan ve oluşan gazların(yalnızca gaz veya su varsa suyun buharı) mollerini topla psonvson=nson da yaz son p değerini bul gerisi de artık cıva farkı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Bad_Guy -- 24 Ocak 2017; 19:7:21 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: The_Bad_Guy
Hocam C mi cevap baş şimdi bu tür sorularda ana başlangıç noktası sabit sıcaklıkta mol sayısının pv çarpımına eşit olması şimdi pv çarpımından gazların mol değerlerini bul ve tepkimeye sok artan ve oluşan gazların(yalnızca gaz veya su varsa suyun buharı) mollerini topla psonvson=nson da yaz son p değerini bul gerisi de artık cıva farkı
şimdi 2.sinden 5V çıkarsa 1.sinden 10 V çıkar. en son 15v kalır.3v oluyor toplam 15v/3v=5 çıkıyo yanlış mıyım hocam_____________________________
-
Cevap C
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_rider -- 24 Ocak 2017; 20:41:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
aynen hocam :D _____________________________ -
hocam sen kısmı basınç kullanıyorsun galiba öyle çözemiyorum ben :D 11 de molle oturtmusum kafama değişmiyor olan benim 1 dk ya oluyor ama olsun :D _____________________________ -
Hocam yanlış görmediysem denklemde katininda gaz basıncı var olarak almışşınız o nasıl oluyor yani belki ben yanlış anladım çözümü ama aydınlatırsanız memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
-
Aynen ben de öyle yaptım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt