Şimdi Ara

GAZİOSMANPAŞA TIP MI HATAY TIP MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mimarlık bırakıp sınava girdim şimdi kararsızım..Bu üniversitelerle ilgili bilgisi,tanıdığı olan varsa lütfen yardımcı olsun:)

• Bir bayan olarakmimarlık uygun geldi ilk sene,yazdım.ama sonra tıp sevdası tuttu bıraktım okulu:)bende kararsızım kötü bir yerde tıp mı okumak yoksa itüde tekrar mimarlık mı okumak diye..ama bir ömür yapıcağm meslek sonuçta.sanırım idealist davranıp tıp yazıcam.ama nereyi yazıcağmıda bilmiyorum,açıkçası kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum:/

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

Bir bayan olarakmimarlık uygun geldi ilk sene,yazdım.ama sonra tıp sevdası tuttu bıraktım okulu:)bende kararsızım kötü bir yerde tıp mı okumak yoksa itüde tekrar mimarlık mı okumak diye..ama bir ömür yapıcağm meslek sonuçta.sanırım idealist davranıp tıp yazıcam.ama nereyi yazıcağmıda bilmiyorum,açıkçası kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum:/

ama yine de git gez oraları yaşanacak yerler değil hakkaten. sonra pişman olabilirsin diye söylüyorum
  • bence onyargılı davranmayın oralarda zaman gecmez felan diye..hatay memleketim tokatada gittim yani..tokat pek memnun olmayacagın bir yer normal bir kucuk iç anadolu şehri gibi..ama hatay bence dısardan gelip gormeyenin ne kdr gelişmiş olduguna dair yorum yapamayıcagı bi şehir..guzel ve cok hos bi yer...zaman gecirme konusunda pek sıkıntı yasacagını sanmıyorum..merkezde yani antakyada olacaksın merkezide hos hızla gelişen zaman gecirilecek yeride cok olan biyer..merkeze 40 dk uzaklıkta iskenderun diye bir ilcesi varki turkiyenin en iyi ilcelerinden bence..tatil yerleri olsun sahil kesmi olsun gelişmişligi olsun orayada gidilir kafa estiginde...universiteside merkeze 10 dklık mesefade buyuk bi kampusu var butun bolumler aynı kampuste....bence tokatla hatay arasında kaldıysan kesinlikle hatayı tavsiye ederimm ama sen bilirsin arastır yinede...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.