Şimdi Ara

Gaziantep'te gezilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin antep'e gidiyorum. Nereleri gezmeliyim ? Hediye almayi dusunuyorum bir de ese dosta. Nesi meshurdur, ne alinabilir ?

• sanko alışveriş merkezi

hayvanat bahçesi

gezegen evi
  • Sanko'yu biliyorum. Hayvanat bahcesine baska zaman giderim. O butun gunumu alir.

Antep kalesi, carsilar, kapali carsilari falan gezmeyi dusunuyorum. Baklava da yerim.

Altimda araba yok. Antep kalesi sehir icinde mi acaba ? Uzaksa gidemem.
  • kale çok uzak değil + imam çağdaşta baklava bide mutlaka mozaik müzesi
  • Gécen bende gittim. dh li dostlar sağolsun . yardım ettiler. 1 tanesiyle bulustuk bıze yolu gostererek eslık etti.

sanko park

katmer

m1 real

antep kale

carsı

imam cagdas

vs
  • real 2
  • Antep baklavasini öz haliyle daha once yemediysen dikkatli ol miden çok saglam degilse bayilma şansin var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara gezilecek yerler?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sankoparka gittim. Kaleye ciktim. Carsilari dolastim. Fistik falan aldim. Bayazhan da yemek ve bakkava yedim. Tek kisi olmama ragmen hesap 40 lira geldi.

Bir tane de kugu aldim hediyelik. 25 liralik kuguyu 15 liraya aldim. Megersem kilosu 25'mis. Adamlar 150-200 liralik kuguyu 15'e birakti :). Dukkani yeni devralmislar karambole aldik kuguyu.

Gaziantep epey guzelmis. Sevdim burayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

quote:

Orijinalden alıntı: the user

real 2

oda çaprazında :D

Bana buranin tam adresini pm atsaniza :D yoldaki adamlara soramiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaziantep gezilecek yerler için süper bir liste var elimde tavsiye ederim. Konuyu okuyan kardeşlerim gaziantep gezilecek yerleri merak ediyorlarsa https://gezimanya.com/turkiye/gaziantep-gezilecek-yerler adresine girip okuyabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.