Bildirim
Gaziantep Euro dizel indirimi 3.46
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bote2731
Gaziantep Ünaldı, beyaz saray düğün salonu yanında karşılıklı iki petrol istasyonu var. 3.79 yazıyor ama Aytemizde 100 tl üstüne 3.46 yapıyor indirim kartıyla. Depoyu doldurdum bakalım inşallah sorunsuzdur
Otogarin yanindaki shell de 100 liraustune o fiyarlara veriyor marka olarakta shell daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık euro dizel yok. Aytemiz petrollerde sorun olacağını sanmıyorum.
Otogarın karşındaki shell mi ? Iyimiş i garanti indirimi ile birleştiririm 3 e yakın gelir
quote:
Orijinalden alıntı: bote2731
Otogarın karşındaki shell mi ? Iyimiş i garanti indirimi ile birleştiririm 3 e yakın gelir
Karsisi degil yanin ana gris kapisinin yanindaki 100 lira indirimli ver diceksin 3550 3600 civari bir fiyata gelir litresi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barut78 -- 9 Ağustos 2015; 14:43:30 >
Marka değeri diye bir şey yok.Hiçbir dağıtım şirketinde hata olmaz ama yol aralarında denetim olmadığından oradaki yakıtlar hilelidir.Bu yakıtların hepsi Iraktan Suudtan çıkıyor Ülkemize taşınıyor.Tüpraş alıyor Bu Şirketlere veriyor.Onlarda 10 varile 1 varil gibi tam oranı bilmiyorum kendi katkılarını döküyorlar.O Katkıda ya performans için daha uçucu yapıyor yakıtı ya da temizleyeci felan.Yalnız shell gibi firmalara herkes görünce girdiği için onlarda en ufak hata olmuyor eğer oluyrsa o kadar insana zararı olacakki illaki o petrolü başına yıkarlar.
Ben Üniversite yolundaki Lukoilden alıyorum o yazdıkları fiyattan %5 indiriyorlar zaten sizin dediğiniz fiyata geliyor belkide daha ucuza.Full depoda Shelle göre120km den fazla farkediyor.
Aracım qq 1.6dci. Konu sıcak değil -
quote:
Orijinalden alıntı: combin
Marka değeri diye bir şey yok.Hiçbir dağıtım şirketinde hata olmaz ama yol aralarında denetim olmadığından oradaki yakıtlar hilelidir.Bu yakıtların hepsi Iraktan Suudtan çıkıyor Ülkemize taşınıyor.Tüpraş alıyor Bu Şirketlere veriyor.Onlarda 10 varile 1 varil gibi tam oranı bilmiyorum kendi katkılarını döküyorlar.O Katkıda ya performans için daha uçucu yapıyor yakıtı ya da temizleyeci felan.Yalnız shell gibi firmalara herkes görünce girdiği için onlarda en ufak hata olmuyor eğer oluyrsa o kadar insana zararı olacakki illaki o petrolü başına yıkarlar.
Ben Üniversite yolundaki Lukoilden alıyorum o yazdıkları fiyattan %5 indiriyorlar zaten sizin dediğiniz fiyata geliyor belkide daha ucuza.Full depoda Shelle göre120km den fazla farkediyor.
Aracım qq 1.6dci. Konu sıcak değil
+1 o lukoilden bende alıyorum sıkıntı yok şimdiye kadar.benzinde de indirimleri var.
-
İstanbuldayım kargoyla yollayacak arkadaş var mı ?
Kargoy ne gerek var starpettrde yakındır fiyatı ama menzili az onun niyeyse
Ben classpetten aldım bi kaç sefer gayet iyiydi
Lukoilde gayet guzel
Mezarligin orda ust gecide dogru giderken ki alpette 3.47 ye aldim litresini indirmli ver diosun 100 lira ustu flan hicbisey yok ne kadarlik alirsan al ve yakitida gayet iyi
Shelle cok guvnmyin, egr yi verdi elime, yakitinida temiz cikardi
Bu indirimli olayı nasıl oluyorda veriyor? Geçen bende G.Anteplilerin bizim oraya açtığı Total'den alayım dedim adam indirimli vereyim dedi bende bu fiyatlara aldım. Ayrıca bu indirim excelliumda filan varmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anladım hocam siz mesajınızı silebilirsiniz :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasiz yani kdv siz. Yasal olarak yasak olan bi olay . Bizim burda tirlara bu sekilde satis yapan petrol ofisi kapatildi zaten ona gore sistemler var plaka girmek zorunlu vs kayip kacak kontrolu icin. Kdv yuzde 18 yani size ne kadar indirim yapsada yaridan fazla kari sube sahibine kalacaktir.
antepliler dökülüyor :D hemen hemen her yerde var indirimli... bende otogarın orda ki shell den gazı indirimli alıyordum taksicilerin aldığı fiyattan ama hep mırın kırın ediyorlar şimdi bi aytemizde buldum çıksorut tarafı oraya yöneldim.... gatem girişindeki po da indirimli veriyor ama nasıl oluyor dizelde bilmiyorum -
Ben de 27 forever :) -
şune indirim degilde faturasız desek? dışardakilerde gerçekten ucuz zannedecek ..( başpınara giderken opet de veriyor faturasız realin orasındaki shell de ) rakamda yazarsak opet en son%7 idi -
quote:
Orijinalden alıntı: player2974
İstanbuldayım kargoyla yollayacak arkadaş var mı ?
Ogrenmemiz iyi oldu agam
Ben metronun oradan hep alır güzelce kazığımı yerdim ... Ama oradaki kalitede bir farklı geliyor
Vpower nitro dizel
Bu indirimli verenlerde kart kampanyası oluyor mu acaba?
Vergi kaçırmaya ortak olunuyorsa bu işlere girmemek lazım hemşehrilerim :-)
Zaten bankalar puan veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 10 Ağustos 2015; 0:06:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dijitsu 65 inç tv bim yorumları
- a101 columbia mont orjinal mi
- bim kar zinciri
- amazon indirim kodu
- popüler prime limitsiz sosyal
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X