Şimdi Ara

Gaziantep Ekspertiz Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Gaziantep'ten araba alınmaz diyecek arkadaşlara hitaben;
    Araç normalde orada değil. Kısa bir süreliğine orada bulunuyor. Satıcı arkadasın facebook geçmişinden teyit ettim bunu.

Yarın araca bakacağız. Merkezde önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaziantepten araç alınır ama ilçesi Şehitkamilden alınmaz. Ekspertiz olarak pilot garage öneririm. hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem33

Gaziantepten araç alınır ama ilçesi Şehitkamilden alınmaz. Ekspertiz olarak pilot garage öneririm. hayırlı olsun hocam.

Hocam forumda çok duydum bunu. Otomobillere pek hakim değilim, arabalara bakarken Antep yakın diye buradaki ilanlara da bakıyordum. Neden herkes böyle söylüyor?

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle alacağınız arabayı güle güle kullanın. Antepte yaşıyorum duruma az çok hakimim. Zamanında başka şehirlerden araba almaya gelenleri çok dolandirdiklari için adı çıkmış durumda. Tabiki bütün şehitkamil galericileri dolandırıcı değil ama riske girmemek için ben araba alırken yada satarken galericilerden uzak duruyorum sizede tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Problem33 -- 17 Mayıs 2021; 21:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem33

Gaziantepten araç alınır ama ilçesi Şehitkamilden alınmaz. Ekspertiz olarak pilot garage öneririm. hayırlı olsun hocam.

Malesef bizden önce birisi gidip aracı aldı   öneri için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Ekspertiz Tavsiyesi 2020
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.