Şimdi Ara

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum tercih dönemi bitti. Şimdi zor kısım olan beklemedesiniz.3 sene öncesine kadar sizlerle aynı şeyleri yaşadım. Burada çok fazla konu açtık yardım aldık/ettik. Şu an Gazi teknolojide metalurji okuyorum. Yazan arkadaşlar varsa sorularını alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 7 Ağustos 2016; 9:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

Evet arkadaşlar malum tercih dönemi bitti. Şimdi zor kısım olan beklemedesiniz.3 sene öncesine kadar sizlerle aynı şeyleri yaşadım. Burada çok fazla konu açtık yardım aldık/ettik. Şu an Gazi teknolojide metalurji okuyorum. Yazan arkadaşlar varsa sorularını alabilirim

1) Hocam sakarya metalurji teknoloji fak. hakkında bilginiz var mı nasıldır?
    2) Teknoloji fakültesinden memnun musunuz keşke başka bir ünide mühendislik fakültesi yazsaydım diyor musunuz ?
    3) Son olarakta bölüm hakkındaki düşünceleriniz nedir iş bulma,bölümün ülkemizdeki durumu gibi konularda ?

• sokrateslaa kullanıcısına yanıt
    1) Sakarya mühendislik dalında iyi bir okul. Teknoloji Fakültesinin de eğitiminin iyi olduğunu duydum
    2) Ya uygulama olarak çok iyi teknoloji fakat teoride gerçekten eksik kaldığı yönleri oluyor. zaman zaman dedim de başka yerde mühendislik fakültesi yazsaydım diye ama vazgeçiyor insan
    3) Metalurji olarak iş olanağı çok fazla. Sanayide kalite kontrol arge vs ihtiyaç fazla. Donanımlı olarak çıkmaya gayret edin

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

1) Sakarya mühendislik dalında iyi bir okul. Teknoloji Fakültesinin de eğitiminin iyi olduğunu duydum
    2) Ya uygulama olarak çok iyi teknoloji fakat teoride gerçekten eksik kaldığı yönleri oluyor. zaman zaman dedim de başka yerde mühendislik fakültesi yazsaydım diye ama vazgeçiyor insan
    3) Metalurji olarak iş olanağı çok fazla. Sanayide kalite kontrol arge vs ihtiyaç fazla. Donanımlı olarak çıkmaya gayret edin

Eyvallah hocam

• gazi tutabilme ihtimali var gazi otomotiv müh. tekno.fak. nasıl iyimidir ? kyk yurtları veya diğer yurtlar aylık ne kadar bi miktarla geçinebilirim kısacası sen herşeyi anlat :)
  • atarlımühendis kullanıcısına yanıt
    Otomotiv güzel bölümdür. Hoca sayısı fazla ve iyidir. Okulun dibinde sabancı kyk kız yurdu mevcut. Erkek mi bayan mı olduğunu bilmiyorum fakat erkekler için bahçeli 1.caddede ve gazi mahallesinde yurt var bildiğim kadarıyla. Fiyatları güncel olarak bilmiyorum 400 tl civarına iyi denilebilecek bi yurt bulunur. Ama ben çok kişiyle kalamam dersen özel oda vs paranın üst limiti yok gazide öğle yemeği mevcut ve 1.40 tl. Yurtta yemeği beğenmezsen bahçelide bi öğünü 10-15 tl ye yersin. Gece hayatın var mı bilmem. Varsa ve gaziyi kazanırsan uygun öğrenci mekanlarını da söylerim sıkıntı yok o konuda şimdi okulda kyk nın 400 tl lik kredisiyle yaşayan da var. Makul şekilde geziyor tozuyor ama 1500 tl ye geçinemeyen de. Bu tamamen sana daha doğrusu tutumuna gezmene harcamalarına bağlı. Şu kadara geçinirsin demem doğru olmaz

• Hocam Gazi teknoloji bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Okuyan arkadaşlarım memnunlar. Okul samsung akademi ile anlaşma yaptı geçtiğimiz senelerde. Samsung laboratuvar kurdu fakülteye, bilgisayar mühendisliği öğrencilerine. Ar ge çalışmalarının bir kısmını teknoloji fakültesi bilgisayar mühendisliği öğrencileri ile yapıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.