Arkadaşlar güncel bir kaynak bulamadım. Giren varsa hazırlık geçme sınavı hazırlık süreci ne varsa anlatırsa iyi olur. |
Gazi İngilizce hazırlık ile ilgili

-
-
up. muafiyet sinavinda ne cikiyor acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben hazırlık kampüsü gölbaşında olduğu için geçen sene hazırlığı atlamayı tercih etmiştim. hazırlık sınavı gölbaşında değil ana kampüste oldu. iki günden oluşuyor ilk gün reading ve listening var ilk günü geçenler ikinci gün writing ve speaking e giriyor. ilk günü geçenlerin %85i ikinci günü de geçiyor. genel olarak aşırı zor bir sınav değil diğer fakültelere göre B2 nin rahat geçeceğini düşünüyorum başka sorunuz varsa cevaplayabilirim
-
hocam bu anlattığınız sınav muafiyet sınavı mı seviye belirleme mi?
-
Türkçe bölüm okuyanlar muafiyet sınavına ingilizce okuyanlar hazırlık sınavına giriyor diye biliyorum. Bize açıklayan arkadaş muafiyette 80 üstü alan 1,2 ve 3. sınıflarda, 70 üstü alan 1 ve 2. sınıflarda, 60 üstü alan da 1. sınıfta ingilizce derslerinden muaf oluyorsunuz dedi klinik ingilizce zorunlu oluyormuş sanırım herkese (tıp fakültesi bölümü için bu diğer fakülteleri bilmiyorum ama). Galiba muafiyet sınavları daha kolay oluyormuş hazırlık sınavlarına göre
-
muafiyet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam neler yapmamızı önerirsiniz geçmek için? Ve %30 luklar için bu sorum acaba görece düşük İngilizce anlamada sorun çıkarır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası diğer üniversitelerin internetteki hazırlık sınavlarını çözebilirsiniz çok zor olmayanları tabii Belki ikinci günün writing i için konu bakıp ona çalışabilirsiniz bizde iki konu vardı ikisinden birini seçiyordun ben üniversiteyi yurt dışında okumak tarzı bir şey seçmiştim speaking için de hocayla baş başa oluyorsunuz rastgele bi konu geliyor o konuya göre 2 dakika konuşuyorsunuz bana şimdiye kadar gittiğin en güzel yer gelmişti. %30luklar için çok bir bilgim yok eğitim nasıl oluyor fakat mesleki ingilizceye 1 aydan sonra alıştığınızı söyleyebilirim başta bi alışma süreci olur sonra rahatlarsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ben gazı hazırlığı bitirdim https://forum.donanimhaber.com/hazirlik-atlamak-isteyenler-ya-da-temeli-zayif-olanlar-gelsin--153097171 bu konudan faydalanabilirsin eğer seviyen düşükse muafiyet sınavı baya sağlam onu söyleyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X